Quiz , τι mix είμαι?

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Ασβεστοχώρι/ Θεσσαλονίκης
Μόλις μήλισα με την κτηνιατρο μας, τα λευκα ανεβηκαν στις 29000 και δεν ειδε αλλιωσει στους πνευμονες, για βρονχοπνευμονια μου μιλησε.. ξεκιναμε αγωγη με αντιβιωση και σε 4 μέρες θα κάνουμε πάλι εξετάσεις να δουμε πως παει.

• Like
Reactions: ioanna a

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Πριν την Κυριακή που άρχισε να παρουσιάζει ρίγη και κακή διάθεση δεν είχε τίποτα, μεσα στην τρελη χαρα ήταν το αγορι μου, ουτε βηχα ή πονάκια... αχ ελπιζω η αγωγη να τον βοηθησει και να πάνε όλα καλά...

• Like
Reactions: ioanna a

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Βρογχοπνευμονία με την μία??? :cool:
Περαστικά σας εύχομαι. Να μας λες τα νέα σας, έτσι? Σας στέλνουμε τα θετικά μας vibes :):love:

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Βρογχοπνευμονία με την μία??? :cool:
Περαστικά σας εύχομαι. Να μας λες τα νέα σας, έτσι? Σας στέλνουμε τα θετικά μας vibes :):love:
Τι να πω... πριν την Κυριακη δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα.. είμαι πολύ σχολαστική ειδικά με τον Αρη γιατί έχει ιστορικό ευαισθησίας και παρατηρώ κατευθείαν την οποιαδήποτε αλλαγή στην συμπεριφορά του.. ακόμα αδιάθετος νιώθει άλλα σταμάτησε το ριγος που μάλλον έπεσε ο πυρετός του και έχει πιο πολύ όρεξη. Φοβάμαι ότι κρύωσε από τις βόλτες στο χιόνι :(

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Καλημέρα! Μέρα τέταρτη με την αντιβίωση, η βελτίωση της υγείας είναι εμφανής, βρήκε τελείως την όρεξη του... και ζωήρεψε λίγο.. αύριο θα πάμε πάλι για εξετάσεις να κάνουμε ακτινογραφία.

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Καλημέρα σε όλους, η ανάρρωση του Αρη πάει πολύ καλά... τουλάχιστον για άλλη 1 εβδομάδα όμως η αντιβίωση, ζωήρεψε τελείως αλλά οι βόλτες η μεγάλες κομμένες από την κτηνίατρο, μας επιτρέπει μόνο μικρές για να κάνει ίσα ίσα τις ''ανάγκες του''. Δεν πρέπει να λαχανιάζει καθόλου, ούτε να αναστατώνετε ώστε να αναρρώσουν τα πνευμόνια....

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Καλησπέρα !!!!!!! Τελειώσαμε με την θεραπεία και χθες πήραμε τα αποτελέσματα της εξέτασης, η θεραπεία και η ανάρρωση πήγαν εξαιρετικά , χαίρομαι απίστευτα για το κατσικάκι μου :)
Είναι πλέον μια χαρά yeahhh!!!