Quiz , τι mix είμαι?

elenclever5

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
64
24
28
Τα ''μωρά μου'' ειναι τώρα βόλτα στο βουνό με τον ''μπαμπα'' τους και εγω βρηκα την ευκαιρία να ξετριχιάσο το σπίτι για τα Χριστούγεννα....
Και εγώ αυτό κάνω. <<ξετριχιάζω>> το σπίτι. Τουλάχιστον προσπαθώ...χαχαχα

• Like
Reactions: Nandy

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Ασβεστοχώρι/ Θεσσαλονίκης
Christmas day και όσο ο κόσμος τρώει το γιορτινο του γεύμα εμείς κάναμε γιορτινα χριστουγεννα στα τετράποδα στο βουνο.... 3 ώρες τρεξιμο και βόλτα.... βεβαια εμεις ''οι γονεις'' με το αζημείωτο πήραμε τα ταπερ και τα ποτα μας.. περιττω να πω πως από την ώρα που γυρισαμε μέχρι την ώρα που αποσυρθήκαμε για ύπνο τα σκυλια είχαν τεντώσει πάνω στον καναπε.....

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Καλημέρα σας και Καλή Χρονιά σε όλους..... επιστροφή στο γραφείο μετά από μια εβδομάδα άδειας και αγκαλιά με τα ''μωρά'' μου. σνιφ... μου λείπουν είδη.... τα σκυλούνια μου κοιμούνται μαζί μας στην κρεβατοκάμαρα αλλά στα δικά τους κρεβατάκια. Μέσα στη μαύρη νύχτα ξυπνάω γιατί ακούω το κλαψούρισμα της Ροξυ... ωχ λέω μάλλον τουαλέτα θέλει... με το που πάω να σηκωθώ και σηκώνω λίγο τη κουβέρτα.. τσουπ μέσα σε δευτερόλεπτα βρέθηκε κάτω από τη κουβέρτα η μικρή και βολεύτηκε κατευθείαν.... φοβερός αντιπερισπασμός χα χα χα.. εεεεεεε τι να κάνω και εγώ... τη πήρα αγκαλιά και συνεχίσαμε τον ύπνο μας...

• Like
Reactions: spyv and ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Τα σκυλιά είναι η καλύτερη θερμοφόρα. Ομοίως και η δικιά μου μόνο που αντί να κλαψουρίζει, απλά κοιτάζει επίμονα και μετά ξεφυσάει αγανακτισμένη που δεν ξυπνάω από την δύναμη του βλέμματός της.

• Like
Reactions: LaCat and Nandy

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Τα σκυλιά είναι η καλύτερη θερμοφόρα. Ομοίως και η δικιά μου μόνο που αντί να κλαψουρίζει, απλά κοιτάζει επίμονα και μετά ξεφυσάει αγανακτισμένη που δεν ξυπνάω από την δύναμη του βλέμματός της.
Πολύ πιθανόν να με κοιτούσε και εκείνη για πολύ ώρα και αφού είδε ότι δεν αντιδρώ στη μαγική δύναμη του βλέμματος της αποφάσισε να βάλει τα μεγάλα μέσα '' κλαψουρισμα για πιπι'' .

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Όσο αφορά αφτο που λες για θερμοφόρα τον τελευταίο μήνα γύρω στις 10 φόρες άργησα να πάω στη δουλεία μόνο και μόνο γιατί είχα τις θερμοφόρες δίπλα μου και δεν πήρα ούτε χαμπάρι το ξυπνητήρι....

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καταπληκτικά σκυλάκια. Και σε συμπαθώ ιδιαιτέρως διότι μάζεψες τα πεταμένα. Το ίδιο κάνω πάντα κι εγω. Καλή σας χρόνια. :)

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Καταπληκτικά σκυλάκια. Και σε συμπαθώ ιδιαιτέρως διότι μάζεψες τα πεταμένα. Το ίδιο κάνω πάντα κι εγω. Καλή σας χρόνια. :)
Ευχαριστώ, επίσης Καλή Χρονιά... Πιο πολύ όμως θα έπρεπε να ευχαριστώ τους γονείς μου που από πολύ μικρή ηλικία με έμαθαν να αγαπάω και να σέβομαι όλα τα ζωάκια, από τότε που με θυμάμαι πάντα είχαμε γατούλες, σκυλάκια μέσα στο σπίτι κ.α + πόσα κουβαλούσα εγώ στο σπίτι ( σαυρες - έντομα, σαν παιδί τα θεωρούσα κατοικίδια για κακή τύχη της μητέρας μου που ήταν πάντα ιμηλυπόθυμη). Τα ''πεταμένα'' πάντως είναι εκπληκτικά διαμάντια..

• Like
Reactions: myEnzo

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Χαχαχαχα... μα κι εσύ!!!! Ολόκληρο David Copperfield έχεις δίπλα σου και να μην επηρεάζεσαι με τίποτα?!?!? Απαράδεκο!! :p:D

• Like
Reactions: ioanna a

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Ευτυχώς που έχω και 2ο καναπέ γιατί ο άλλος ειναι μονίμως υπό κατάληψη.... View attachment 60950 View attachment 60951 View attachment 60952

Τι τέλεια!!!!!! Να.... κάτι τέτοια βλέπω και μου λείπει ο δικός μου ελεϊνά!!!! Όχι οτι χρειάζομαι κάποιο έναυσμα δηλαδή, αλλά λέμε.......... 41 μέρες...... 41 άδειες μέρες...... :(:cry:
Να τα χαίρεσαι.... να τα απολαμβάνεις..... να έχετε αμέτρητες όμορφες στιγμές!

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Καλημέρα... όσο η μικρή απολαμβάνει τη ζέστη με τους -11 C που έχουμε έξω ο Αρης είναι κακοδιάθετος και αρρωστούλης... τρεμουλιάζει συνέχεια το αγόρι μου από χθες το πρωί, είναι κακοδιάθετος και δεν έχει ορεξη να φάει την κροκέτα η την κοτόσουπα.. αλλά μόλις μύρισε κεφτέ πήδηξε μέχρι πάνω για να το πιάσει. αν δεν συνέλθει και σήμερα κάπως δεν τον γλυτώνει το κτηνίατρο τον βράδυ.

Attachments

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Καλημέρα.. δεν τον γλύτωσε το κτηνίατρο χθες ο Αρης, είχαμε πυρετό 40.5 που σημαίνει συνήθως ότι έχει κάτι παθολογικό, ούτε την καρδια την ακούσαμε καλά χθες...είναι τελείως κακοδιάθετος, τρεμουλιάζει και τον πιάνουν και λαχανιάσματα ( κάπου πονάει το αγορι μου) κάναμε μια αντιβιωσει και περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές και την ακτινογραφια... μακάρι να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό ανησυχώ πολύ για το αγόρι μου. τουλάχιστον βρήκε λίγο την όρεξη του, τρώει λίγο κονσερβουλα πατε, κάτι άλλο αρνητε να φάει.