Και εγώ αυτό κάνω. <<ξετριχιάζω>> το σπίτι. Τουλάχιστον προσπαθώ...χαχαχαΤα ''μωρά μου'' ειναι τώρα βόλτα στο βουνό με τον ''μπαμπα'' τους και εγω βρηκα την ευκαιρία να ξετριχιάσο το σπίτι για τα Χριστούγεννα....
Και εγώ αυτό κάνω. <<ξετριχιάζω>> το σπίτι. Τουλάχιστον προσπαθώ...χαχαχαΤα ''μωρά μου'' ειναι τώρα βόλτα στο βουνό με τον ''μπαμπα'' τους και εγω βρηκα την ευκαιρία να ξετριχιάσο το σπίτι για τα Χριστούγεννα....
Πολύ πιθανόν να με κοιτούσε και εκείνη για πολύ ώρα και αφού είδε ότι δεν αντιδρώ στη μαγική δύναμη του βλέμματος της αποφάσισε να βάλει τα μεγάλα μέσα '' κλαψουρισμα για πιπι'' .Τα σκυλιά είναι η καλύτερη θερμοφόρα. Ομοίως και η δικιά μου μόνο που αντί να κλαψουρίζει, απλά κοιτάζει επίμονα και μετά ξεφυσάει αγανακτισμένη που δεν ξυπνάω από την δύναμη του βλέμματός της.
πως καταφερνετε να εχετε στρωμενα ριχταρια πανω στον καναπεΕυτυχώς που έχω και 2ο καναπέ γιατί ο άλλος ειναι μονίμως υπό κατάληψη.... View attachment 60950 View attachment 60951 View attachment 60952
Σε ευχαριστώ πολύ, Καλή Χρονιά να έχετε επίσης!!!!!!Να τα χαιρεσαι τα σκυλουνακια σου!
Ειναι πανεμορφα!!!
Καλη χρονια να εχετε!
Ευχαριστώ, επίσης Καλή Χρονιά... Πιο πολύ όμως θα έπρεπε να ευχαριστώ τους γονείς μου που από πολύ μικρή ηλικία με έμαθαν να αγαπάω και να σέβομαι όλα τα ζωάκια, από τότε που με θυμάμαι πάντα είχαμε γατούλες, σκυλάκια μέσα στο σπίτι κ.α + πόσα κουβαλούσα εγώ στο σπίτι ( σαυρες - έντομα, σαν παιδί τα θεωρούσα κατοικίδια για κακή τύχη της μητέρας μου που ήταν πάντα ιμηλυπόθυμη). Τα ''πεταμένα'' πάντως είναι εκπληκτικά διαμάντια..Καταπληκτικά σκυλάκια. Και σε συμπαθώ ιδιαιτέρως διότι μάζεψες τα πεταμένα. Το ίδιο κάνω πάντα κι εγω. Καλή σας χρόνια.![]()
Χαχαχαχα... μα κι εσύ!!!! Ολόκληρο David Copperfield έχεις δίπλα σου και να μην επηρεάζεσαι με τίποτα?!?!? Απαράδεκο!!Τα σκυλιά είναι η καλύτερη θερμοφόρα. Ομοίως και η δικιά μου μόνο που αντί να κλαψουρίζει, απλά κοιτάζει επίμονα και μετά ξεφυσάει αγανακτισμένη που δεν ξυπνάω από την δύναμη του βλέμματός της.
Ευτυχώς που έχω και 2ο καναπέ γιατί ο άλλος ειναι μονίμως υπό κατάληψη.... View attachment 60950 View attachment 60951 View attachment 60952