Rocco το πιο γλυκο chihuahua! (ohh yas!)

Status
Κλειδωμένο θέμα

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Μα ναι!!
Βλέπεις κι εσύ το άλγος ζωγραφισμένο στα μαρμαρωμένα του μάτια?
Βλέπεις την κακουχία που σκιαγραφεί χαρακιές στο κορμάκι του?
Βλέπεις τα κόκαλα που εξέχουν σαν την αεροτομή κάγκουρα από το σαρκίΟ του?
Βλέπεις την ασιτία, ένα σκυλι που χει ρέψει, σου φωνάζει έχω να φάω 2 μήνες!

Τα βλέπεις κι εσύ ε???όχι μονο εγώ έτσι? ΜΙΛΑ!!

τα σκυλια αισθανονται μεσω οπτικοακουστικων ερεθισματων, αλλα κυριως ,μεσω οσφρητικων...

οι ορμονες σου κανουν ρειβ παρτυ και μαλιστα στο πλεον αποσαθρωμενο περιβαλλον,ως εκ τουτου αντιλαμβανεσαι το αντιστοιχο οσφρητικο παρτυ που λαμβανει χωρα στο αναλογο αισθητηριο του σκυλου σου...

η ζημια που γινεται, οταν μεταφερονται στον εγκεφαλο του και επεξεργαζονται, ειναι ανυπολογιστη και δυστυχως μη ορατη στον πλημμυρισμενο απο αρνηση και αγνοια εγκεφαλο σου...

θεωρω οτι η επωνυμη ,προφορικη και φυσικη εκφορα σου,εντεχνως κεκαλυμμενη,διαφερει παρασαγγας απο την ανωνυμη γραπτη σου,γι αυτο αλλωστε και οχι μονο σου επιτρεπεται να κυκλοφορεις ελευθερος,αλλα να αγοραζεις και εμβιο ον...

για δευτερη και τελευταια φορα λοιπον...κριμα το σκυλακι...

dogwish

Banned
Banned
8 Μαρτίου 2016
76
91
τα σκυλια αισθανονται μεσω οπτικοακουστικων ερεθισματων, αλλα κυριως ,μεσω οσφρητικων...

οι ορμονες σου κανουν ρειβ παρτυ και μαλιστα στο πλεον αποσαθρωμενο περιβαλλον,ως εκ τουτου αντιλαμβανεσαι το αντιστοιχο οσφρητικο παρτυ που λαμβανει χωρα στο αναλογο αισθητηριο του σκυλου σου...

η ζημια που γινεται, οταν μεταφερονται στον εγκεφαλο του και επεξεργαζονται, ειναι ανυπολογιστη και δυστυχως μη ορατη στον πλημμυρισμενο απο αρνηση και αγνοια εγκεφαλο σου...

θεωρω οτι η επωνυμη ,προφορικη και φυσικη εκφορα σου,εντεχνως κεκαλυμμενη,διαφερει παρασαγγας απο την ανωνυμη γραπτη σου,γι αυτο αλλωστε και οχι μονο σου επιτρεπεται να κυκλοφορεις ελευθερος,αλλα να αγοραζεις και εμβιο ον...

για δευτερη και τελευταια φορα λοιπον...κριμα το σκυλακι...
Αχ αγάπη μου... εσύ είσαι η πιο μπερδεμένη από όλες!

Τι σχέση έχουν καλή μου οι ορμόνες με τους νευρουποδοχείς και τους ναυροδιαβιβαστές που ΠΙΘΑΝΩΣ η αυξημένη ή μη πρόσληψη τους να εξηγούσε τις διαβορετικές βαθμίδες της συμπεριφοράς μου (μιας κι εχω μιλήσει περί κατάθλιψης και ψυχοσωματικών)?

Επειδή είσαι άλλη μια τραγικά αμόρφωτη βλαχούτσα που απλά φαντάστηκε, να σου πω ότι οι ορμόνες μου είναι στα φυσιολογικότατα επίπεδα.

Να σου πω ότι η κατάθλιψη, αν και δεν είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο καθότι κάθε εγκέφαλος δεν έχει ολιστική συμμετρία και διαφέρει από άτομο σε άτομο (και άρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη βέλτιστη κατάσταση εγκεφάλου), ενδέχεται να οφελεται σε δυσλειτουργία νευροδιαβιβαστών όπως είναι η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη, η νορεπινεφρίνη. Και πάλι ολη η επιστημονική κοινότητα διχάζεται για το τι προκαλεί πραγματικά την κατάθλιψη.

Να σου πω επίσης ότι τα παροξυσμικά μου ποστ θα δικαιολογούνταν από εσωτερίκευση τεράστιου άγχους και αρνητικά φορτισμένων συναισθημάτων αλλά στην προκειμένη είναι ένα διαδικτυακό περφορμανς (άλλα που να ξέρεις από σύγχρονη τέχνη καλέ). Δεν είμαι βιοχημική ανισορροπία χρυσουλάκι μου, ή και είμαι, εσύ τι είσαι τρωγλοδύτισσα τηλεγιατρίνα?

Στο λέω σοβαρά, θα παρακαλούσες να είσαι σκύλος στο σπίτι μου, αλλά ούτε για μπιντέ δεν θα σε παιρνα.

Το σαρκί, σε μάρανε, από γλωσσική επανοικειοποίηση και ποίηση δεν σκαμπάζεις και πολλά ε?

Last edited:
  • Like
Reactions: menios23

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν μιλάμε για περφόρμανς, τότε γίνεται επί τούτου. Τι διαφορά έχει από το trolling και το flaming, παρακαλώ; (και να θυμάσαι, η απάντηση σε απλά ελληνικά, δίχως καλλιτεχνίες, καθότι πνευματικώς κατώτερη και δεν θα το πιάσω το σύνθετο)

Ποιο από όλα είναι το σκυλάκι σου;

View attachment 58406
Ψηφίζω τέρμα αριστερά όπως βλέπουμε. Με το φτωχό μου το μυαλό...

Status
Κλειδωμένο θέμα