Romeo, ο πολύαιμος

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
part2

ο φιλαρακος ειναι ο rocky 4 ετων αρσενικο λαμπραντορ.

παρακληση.... μια που οι περισσοτεροι λειπατε και κραταω το δικο μου μερος της συμφωνιας "φωτογραφιες για απαντησεις" γινεται να δειτε μια τα ποστς που εκανα στις 23/4 και να μου πειτε καμια γνωμη?

Attachments

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
φιλε underdog καλως ηρθες και να σου ζησει το κουκλι. Το λαμπραντορ ειναι δικο σου ? Μου φαινεται πως πρεπει να παρει λιγο βαρος.

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
δεν θα επρεπε να ειναι τοσο εμφανη τα πλευρα του, πες στον φιλο σου που το εχει να ξανακοιταξει την ποσοτητα τροφης που του δινει και να την αυξησει λιγο.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
απο την κουβεντα που εκανα, ο γιατρος ειπε οτι επρεπε το λαμπραντορ να χασει βαρος. δεν ξερω παραπανω λεπτομερειες για το πως και το γιατι αλλα το κοιταει και ο φιλος μου το θεμα.
για τον υπερκουταβο και τις ανησυχιες μου κανα σχολιο/προταση/προτροπη/απορια? :)

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
για τον μικρο σου με την απιστευτη φατσουλα φιλε μου δεν μπορω να σε βοηθησω, δεν ειχα ποτε κουταβι. Θα σε συμβουλεψουν τα πιο εμπειρα μελη. Και παλι να σου ζησει :D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
απο την κουβεντα που εκανα, ο γιατρος ειπε οτι επρεπε το λαμπραντορ να χασει βαρος. δεν ξερω παραπανω λεπτομερειες για το πως και το γιατι αλλα το κοιταει και ο φιλος μου το θεμα.
για τον υπερκουταβο και τις ανησυχιες μου κανα σχολιο/προταση/προτροπη/απορια? :)
στην προηγουμενη σελλιδα καποια μελη σου απαντησαν κι η mareco σε παρεπεμψε σε αρκετα θεματα που σε ενδιαφερουν πιστευω για τις αποριες σου :)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
photos απο πρωτομαγια και μια φωτο εκπληξη (σαν τη διαφημιση με το χαρτι υγειας)!!!

ο τσοπανακος φυλαγε καλα τις προβατινες και πινει μονο μπαμπατζιμ:D

Attachments

• Like
Reactions: d-friend

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μερακλής...Μπαμπατζιμ....Προβατίνα....:D
(το "λαμπ" μου φαίνεται και μένα σαν ακτινογραφία στην δεύτερη φωτό)

Last edited:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Να κανω μια ερωτηση στις φωτογραφιες που εχεις βαλει με το λαμπραντορ δεν ειναι 2.5μηνων ο σκυλακος σου ? Κανονικα μεχρι να τελειωσουν τα εμβολια του δεν λεμε να μην ερχετε σε επαφη με αλλα σκυλια κ γενικος να μην βγενει για βολτα ?

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ειναι σε περιφραγμενο χωρο που εκτος του λαμπραντορ δεν μπαινουν αλλα σκυλια.
επισης το αλλο σκυλι εχω φροντισει να εχω ρωτησει πως παει απο υγεια αν εχει κανει τα εμβολια του κλπκλπκλπ
ο κουταβος μου ηταν αδεσποτος, οποτε μαλλον εχει λιγοτερες πιθανοτητες να παθει κατι.

οποτε ελαχιστοποιουνται οι οποιοι κινδυνοι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
ο κουταβος μου ηταν αδεσποτος, οποτε μαλλον εχει λιγοτερες πιθανοτητες να παθει κατι.
οποτε ελαχιστοποιουνται οι οποιοι κινδυνοι.
Δεν ισχύει αυτό που λες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Γενικά μιλώντας, γιατί δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχεις τον κούκλο σου και σε ποιά ηλικία είναι τώρα, τα αδέσποτα κουτάβια που βρίσκουμε, είναι αυτά που κυρίως αποδεκατίζονται από τύφο και μόρβα. Συνήθως έχουν ήδη κολλήσει όσο καιρό είναι στον δρόμο και όταν τελικά φτάνουν να τα βρούμε και να τα μαζέψουμε, μέσα σε λίγες μέρες εκδηλώνονται. Και αν κάνουμε και το λάθος, να τα εμβολιάσουμε αμέσως, τους προσφέρουμε τελικά μια σίγουρη καταδίκη.

• Like
Reactions: d-friend

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ειναι 3 μηνων γενικα.
2 βδομαδες μαζι μου και αλλες 10 μερες με την οικογενεια που τον φιλοξενουσε.
εκανε τα πρωτα εμβολια πριν 15 μερες.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Είναι πάρα πολύ όμορφος.....(στο έχω ξαναπεί, αλλά μια φορά ποτέ δεν είναι αρκετή....)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
photos απο πρωτομαγια και μια φωτο εκπληξη (σαν τη διαφημιση με το χαρτι υγειας)!!!

ο τσοπανακος φυλαγε καλα τις προβατινες και πινει μονο μπαμπατζιμ:D

καλε! αυτος εγινε ο διπλασιος! :D
ηταν οσο το παπουτσι :p ...η πρωτη φωτο ολα τα λεφτα..
μπεκρης! χαχαχαχα!
η 2η φωτο.. και πολυ μοντελο ε?!

Μπραβο!
κουκλος ο μπαστραδος!