Romeo, ο πολύαιμος

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
6 μηνων 20 κιλα
αρα ξερουμε οτι δε θα γινει μεγαλος. αυτο ενισχυει και το οτι εχει και χασκυ στα γονιδια του.
κολυμπαει μιση ωρα καθε μερα με διαλλειματα και εχει και ορεξη
για τρεξιμο το βραδυ.
μαρεκο φευγουμε αυριο και δε γινοταν να βαζαμε καλαμωτη
διαβαζω για χασκυ και πολλα μου κανουν κλικ αλλα δεν εχω την απαιαιτουμενη εμπειρια για να καταληξω σε καποιο συμπερασμα.

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
λιγες φωτο απο τις διακοπες....

1..jpg
3..jpg
4..jpg
5..jpg
2..jpg

καλα περάσαμε και κάλα πέρασε. Σε προηγούμενα ποστ έχω γράψει πολλές παραπάνω λεπτομέρειες.
οι φωτος δε λενε και τιποτα για αυτο δεν τις ανεβαζω και σε μεγαλη αναλυση... αυτες έχω τωρα εδω, αυτες βάζω.
βλεπει κανενας αλλος husky στο ρωμαίο?

υγ. καποιος mod ας αλλαξει τον τιτλο σε "Ρωμαίος ο πολύαιμος". ευχαριστω

Mil4mb3r

Active Member
11 Αυγούστου 2011
31
0
Ηράκλειο- Θεσσαλονίκη
Διάβασα το θέμα απο την αρχή!
Ο σκυλάκος είναι κουκλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να τον χαίρεσαι!
Και το καλύτερο είναι οτι σε όλες τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ευτυχισμένος και αυτό είναι το σημαντικότερο.
Να συνεχίσεις να ενδιαφέρεσαι γι αυτόν όπως το κάνεις τώρα.
Και πάλι να σοου ζήσει!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Ευχαριστω Mil4mb3r.

Τον τελευταίο καιρό στο πάρκο πάει και καβαλάει τα θηλυκά. Μερικά τον διορθώνουν και είμαστε οκ αλλα μερικα δεν... εκει απο οτι εχω καταλαβει αναλαμβανω εγω να τον κατεβασω και να του κανω παρατηρηση.

Μια τυπικη συμπεριφορα του των τελευταιων ημερων ειναι η εξης.
Φτανουμε, βαζει στο ματι μια σκυλιτσα και την ακολουθαει παντου. Την τσιγκλαει να παιξουν και αφου τρεξουν κλπκλπ προσοαθει να την καβαλησει. Αν η αλλη τον διορθωσει με γαυγισμα σταματαει την προσπαθεια. Ομως συνεχιζει να την ακολουθαει παντου και μετα απο 2-3 λεπτα ξανα τα ιδια. Αν η αλλη παει κι αυτη να τον καβαλησει τοτε παιζουν αυτο το παιχνιδι πολυ ωρα. Αυτο γινεται για καμια ωρα + οσο δηλαδη ημαστε στο παρκο, ή μπορει για μιση ωρα να κυνηγαει τη μια και μετα μια αλλη! Τα σκυλια που παει να καβαλησει ειναι γνωστα του και παιζει καθε μερα με αυτα.
Στο σπιτι δεν εχει κανει καμια αποπειρα να καβαλησει και ουτε τον εχουμε δει να τριβεται πουθενα...
Συνεχιζω να τον διορθωνω μεχρι να το κοψει? θα το κοψει?
6μιση μηνων ειναι ο ρωμαιος.

Last edited:

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
πηστευω πως πρεπει να σινεχισεις να τον διορθωνεις μεχρι να το κοψει τελειος. οταν πρωτοπαρατηρησα τον Τζερυ(στειρομενος) να βαζει την μουσουδα του πανω απο την πλατη αλων σκυλων που ειπαν πως θα καβαλησει μετα (κυριαρχικα μιας και το ειχε κανει σε αρσενικο) και του το εκοψα αμεσως. εφοσων κιλαει και αιμα απο χασκι στον μικρο θα εχει συγουρα στο μελλον πιο κυριαρχικα ενστικτα απο αλλα σκυλια. (αποσα εχω δει στο παρκο που παμε τον Τζερυ βολτα οπου υπαρχουν πολλα ημιαιμα χασκι) υποθετω πως δυσκολα θα του το κοψεις σινιθος στα τρεια τους χρονια ωριμαζουν και εκει θα ειναι και πιο ηρεμος. αλλα περιμενε να σου πουν και οι αλοι.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
χθες ειδα το ρωμαιο για πρωτη φορα να βαζει την ουρα κατω απο τα σκελια κυριολεκτικα!!!!!
ειχε ερθει στο παρκο ενα καυκασου 20 μηνων και αυτος το φοβοταν. παρολο που πηγε κοντα του και ψιλο μυριστηκαν, δυστυχως επρεπε να φυγω και δεν τον ξεφοβηθηκε.
Στην παρεα του σκυλοπαρκου υπαρχουν φοβικα σκυλια. αυτα ουτε που πλησιασαν τον καυκασιο. μηπως του μετεδωσαν το φοβο τους και να μην ανησυχω?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ε...καλά....το καυκάσιο έγινε αρχηγός στο πάρκο μόνο με την παρουσία του...
Καθόλου να μην ανησυχείς αφού δεν έγινε καμία στραβή...
Τι συμπεριφορά είχε?(το Καυκάσιο)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
αψογη! πηγαμε το χαιδεψαμε ολοι (οι αλλοι το ηξεραν το σκυλι και τον ιδιοκτητη του που ηταν πολυ προσεκτικος). Ο καθκασιος ηθελε να παιξει με τα υπολοιπα αλλα οταν πηγαινε προς το μερος τους αυτα σκορπουσαν!!!
πιστευω οτι μια δυο φορες να ερθει θα τα βρουν με το ρωμαιο.
θα περιγραψω απο την πολυ αρχη το σκηνικο.
εμφανιζεται μακρια ο καυκασιο. ολα τα σκυλια που παιζανε 4 θηλυκα και ο ρωμαιος σταματανε και γυρνανε προς το μερος του. μια θηλυκια παει προς τα εκει και αρχιζει να του γαυγιζει (του καυκασιου). τσιτωνουν ολα και συνεχιζουν να κοιτανε προς τα εκει.
Μια γυναικα που τον ηξερε και εγω παμε προς τον καυκασιο και τον ιδιοκτητη του για χαιρετουρες και χαδια. ο Ρωμαιος με ακολουθει αλλα παρολο που φοβαται τον πλησιαζει τον καυκασιο στο ενα μετρο και αρχιζει να του γαυγιζει. Τον διορθωνω το ρωμαιο (σωστο η λάθος????) και ξεκιναμε την κουβαντα. Μετα απο κανα 2λεπτο αφου απομακρυνθηκε ενα αλλο μικροσωμο αρσενικο που ηταν δεμενο ολοι μαζι παμε στο ωρο που καθομαστε στο παρκο. εκει τον αφηνει τον καυκασιο για λιγο για να τρεξει και να παιξει. εγω προσπαθω να ειμαι διπλα στον καυκασιο για να ερθει και ο ρωμαιος να γνωριστουνε. κανα 2 φορες ερχονται πολυ κοντα αλλα ο ρωμαιος λογο φοβου ειτε απομακρυνεται ειτε ερχεται στα ποδια μου. Κανα 10 λεπτο κατσαμε και λιγο πριν φυγουμε παει ο ρωμαιος και μυριζει τον καυκασιο αλλα οταν γυρναει ο καυκασιος για να μυρισει και αυτος ο ρ. την κανει. Πανω που ειπα οτι ξεφοβηθηκε ο ρωμαιος, ο λυτος καυκασιος απομακρυνεται και μεχρι να παει να τον φερει ο ιδιοκτητης του επρεπε να φυγουμε... αυτα!
Δεν ειχα ξαναδει αρσενικο καυκασου σχετικα μεγαλο σε ηλικια και ομολογουμενος ειναι τεραστιος!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Αν και δεν είναι και ότι καλύτερο να αμολάς το Καυκάσιο στα πάρκα (γιατί και άψογο να είναι το Καυκάσιο, αν βρεθεί ένας Ρωμαίος με υπερβάλλοντα τσαμπουκά, το Καυκάσιο θα τον "ισιώσει") ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι άρχοντας....
Κατά την γνώμη μου, πολύ καλά έκανες και τον διόρθωσες, γιατί πρέπει να ξέρει που τον παίρνει...

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
7μηνων σημερα και ειμαστε περιπου 22 κιλα.
ειναι η πρωτη φορα απο τοτε που ειναι μαζι μας απο 2 μηνων που δειχνει καμψη στην αναπτυξη του.
καθε μηνα επαιρνε σταθερα 4 κιλα πανω κατω. τον τελευταιο πηρε 2.
να υποθεσω οτι πλεον ο ρυθμος αναπτυξης θα μειωνεται απο εδω και περα και αρα θα φτασει πανω κατω τα 25+ κιλα?

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
7μηνων σημερα και ειμαστε περιπου 22 κιλα.
ωχ βρε τι υψος εχει? :p εδω ο Τζερυ 2 ετων και ειναι 23 κιλα (χασαμε μισο κιλο τωρα το καλοκαιρακι) και τον ταιζω για να παρει βαρος αλλα τιποτα εκει μενει :p μονο ενα κιλο πηρα απο τοτε που τον πηραμε.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
πειτε μου καποιος τι αλλο μετραμε στα σκυλια και πως και θα προσπαθησω να τον μετρησω.
ευχαριστω

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
για οσους παρακολουθουν το thread....
σημερα παιξαμε με τον τεραστιο καυκασιο που φοβομασταν!
παιξαμε τροπος του λεγειν γιατι αυτος ειναι τεραστιος 80 κιλα και ατσουμπαλος. ομως οταν κατα λαθος παταγε η ποναγε το ρωμαιο αμεσως εκανε πισω.
τελικα καταληξανε και οι 2 να κυλιουνται κατω αγκαλιτσα και να παιζουν ανασκελα με παιχνιδοδαγκωματα και χαιδολογηματα!!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
22 κιλα εκεινο το σκατακι πηγε ε??

φαντασου οσο τον ειχα εγω ηταν μονο 4... :D :D :D το ζουζουνι!!! και ναι .. ηταν κλαψιαρης και γλυκος!
Βρε underdog, τον μεγαλωνεις ωραια τον μπεμπη! ειστε πολυ cool γονεις , μπραβο! ;)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
γενεθλια σημερα οποτε παμε για μια περιληψη....

8 μηνων και 25 κιλα. μεγαλωνει πιο αργα απο οτι πριν αλλα συνεχιζεται η αναπτυξη του!
ριχνει παραπολυ τριχωμα τις τελευταιες 2 εβδομαδες κατι που φανταζομαι ειναι φυσιολογικο.

ο ρωμαιος ειναι πιο εκφραστικος απο οτι πιο παλια και οταν θελει να μας πει κατι πλεον ερχεται μας κοιταει, βαζει την παρουσα του πανω στο χερι μας κλπκλπ... ενω βγαζει και πιο πολλα ειδη "κλαματος" ή φωνης αν προτιματε.
ειμαστε μαλλον στο μεταιχμιο που αρχιζει να γινεται αντρας...
στη βολτα εαν υπαρχει θηλυκο εσχολειται με αυτο. παιζει και τελικα προσπαθει να το καβαλησει. Αδυναμια τα ροτβαιλερ!!!
στο κατουρημα σηκωνει ποδι αλλα πλεον στεκεται πολυ ωρα στο να μυρισει μυρωδιες αλλων σκυλως σε γωνιες κολονες κλπ
εχει αρχισει να μαρκαρει... πλεον αντι να κανει την αναγκη του συνεχομενα την κανει διακεκομενα...
με αλλα ισοροπημενα αρσενικα τα παει μια χαρα...
πλεον αντεχει να παιζει και να τρεχει πιο πολυ ωρα απο οτι παλια.
συνεχιζει την "ψευτοφυλαξη" οταν αλλα σκυλια πλησιαζουν το χωρο που καθομαστε.

ειναι full ανθρωποκεντρικος σε σημειο που δεν ξερω αν τον εχουμε κακομαθει... γιατι ψιλοκλαιει οταν καποιος φευγει απο την παρεα και τον ψαχνει... αν σε μια παρεα ειμαστε 3 ατομα αν και οι 3 δεν ειναι παροντες και να καθονται αυτος δεν πεφτει για υπνο. κοιταει να δει που ειναι αυτος που λειπει....

εχουμε μαθει τα
κατσε
ξαπλα
σηκω
μεινε
περιμενε
δωσε μου το χερι σου
που ειναι το λουρι σου
παμε
ελα
εξω

δουλευουμε το φερε που καποιες φορες το κανει και καποιες οχι.

ελπιζω να μην κουρασα

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Γενεθλια χωρις φωτο να δουμε την αναπτυξη του γινεται? Δεν γινεται! :D

Τι διαφορα εχει το "μεινε" απο το "περιμενε" ως εντολη, εννοω τι διαφορετικο ζητας?

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
το μεινε το εχω για μετα το κατσε.

το περιμενε το λεω οταν ειναι ορθιος και παμε να περασουμε καποια πορτα, η οταν ειναι να κατεβει απο το αμαξι κλπκλπ...

το περιμενε απο μονο του ηρθε. μολις ειδα οτι το καταλαβαινει το ενισχυσα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Απαιτούνται φωτο ...για να ευχηθούμε χρόνια πολλά !!!!!
Χρόνια πολλά να έχετε !!!