Romeo, ο πολύαιμος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Βρε απατεώνα...είχε background το θέμα του ζωδίου. Τώρα το είδα :p

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εμενα.. αυτο που μου κανει εντυπωση.. μαλον καλυτερα απορια ειναι οτι πιο συνεπη ανθρωπο (και απο μενα ακομα!) στις αμπουλες και τα σκαλιμπορ δεν εχω γνωρισει απο τον underdog.. τι γινεται τελικα?..
ποιος κοροιδευει ποιον?

Περαστικα στον ομορφο μου αγορι και απο την νονα!!!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Είναι η δεύτερη φορά που κατάφερες να μου βγάλεις τον καφέ από την μύτι από τα γέλια σήμερα....χαχαχαχα εγώ πως θα μάθω το ζωδιο δε ξέρω τον ακριβή μήνα!!:p
χαχααχα και εγώ γελάω σαν χαζή!
Ξέρεις όμως τη χρονια που γεννήθηκε, άρα πας στο κινέζικο ωροσκόπιο...:p
Σίγουρα η Σύλβια ανήκει στον αστερισμο του βοδιου.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
εμενα.. αυτο που μου κανει εντυπωση.. μαλον καλυτερα απορια ειναι οτι πιο συνεπη ανθρωπο (και απο μενα ακομα!) στις αμπουλες και τα σκαλιμπορ δεν εχω γνωρισει απο τον underdog.. τι γινεται τελικα?..
ποιος κοροιδευει ποιον?
kasi πόσοι συμφορουμίτες μας είναι συνεπέστατοι και όμως αντιμετωπίζουν το ίδιο και χειρότερο πρόβλημα? Να έχεις βάλει μόλις την αμπούλα και να βλέπεις τα τσιμπούρια να περπατάνε πάνω στο σκύλο σου! Να είσαι συνεπέστατος σε όλα σου και όμως ο σκύλος σου να έχει τσιμπηθεί. Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε! Εγώ πάντως έχω τρομάξει με αυτά που ακούω και βλέπω!

Το ζώδιο δε λέει τίποτα χωρίς τον ωροσκόπο...

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Έχει προτιμηθεί η λύση του να δίνω το milteforan με λίγη κονσέρβα για να είμαι σίγουρος ότι το τρώει όλο.
Κάποιος που έχει εμπειρία σχετική μπορέι να προτείνει κάποια άλλη διαδικασία ή να προχωρήσω έτσι;

Βρε απατεώνα...είχε background το θέμα του ζωδίου. Τώρα το είδα :p

δεν το χω χάσει ακόμα για να γράφω ασυναρτησίες!!!

Last edited:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
underdog η δικια μας κτηνιατρος μας ειπε οτι καλυτερο ειναι να το παιρνει απευθειας απο τη συριγγα, μονο σε περιπτωση που κανει εμετους να το ανακατευουμε με το φαι.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Με την σύριγγα είναι καλύτερο. Αν δεν φάει για κάποιο λόγο όλο το φαγητό, δεν θα ξέρεις πόσα ml έχεις δώσει και πόσα χάθηκαν

Κάνε υπολογισμό πόσες μέρες θα πρέπει να κρατήσει το πρώτο μπουκάλι και κοίτα στο τέλος αν αυτό που περισσεύει είναι ακριβώς αυτό που περίμενες. Αν είναι παραπάνω τότε, αφού μιλήσεις με τον γιατρό σου, ίσως χρειαστεί να παρατείνεις τη θεραπία για 1-2 ημέρες έτσι ώστε να πάρει την ποσότητα που πρέπει.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Με την σύριγγα είναι καλύτερο. Αν δεν φάει για κάποιο λόγο όλο το φαγητό, δεν θα ξέρεις πόσα ml έχεις δώσει και πόσα χάθηκαν
.
Αν δίνεις στην αρχή λίγη κονσέρβα ή μαγειρευτό με το σιρόπι, και μετά δίνεις το κανονικό φαγητό του ζώου λογικά δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Με την σύριγγα ίσως βαρεθεί κι αρχίσει να τσινάει κάποια στιγμη.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
αν κρινω απο τα χαπια... ξερω οτι θα δυσκολευτω στην αρχη αλλα μετα θα το συνηθισει.

παλια για να παρει ενα χαπι διναμε μαχη. τωρα ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει και το κανει σε δευτερολεπτα.

γενικα ξερει πολυ καλα τι του ζηταω να κανει και ξερει και τι πρεπει να κανει σε ολα τα επιπεδα.... το οτι κραταει χαρακτηρα ειναι ενα αλλο θεμα, οχι ιδιαιτερα σοβαρο ομως που να χριζει αμεσης αντιμετωπισης...

βίκυ και αλίκη τι να πω.... μακρια απο όλο τον κοσμο!

Last edited:

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Η Μοκα με το που εβλεπε οτι κατεβαινε το κουτι, γυριζε το κεφαλι της απο την αλλη, ξαπλωνε και αρνιοταν να σηκωθει ή κρυβοταν. Στο τελος ομως το καταπινε χωρις πολλα πολλα!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αν σκεφτείς όμως ότι τα δερματικά ξεκίνησαν πριν από 2 μήνες και το σναπ τεστ είχε "δείξει" ύποπτο, τότε πιθανώς η τιμή αυτή να μην είναι τόσο περίεργη

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αν σκεφτείς όμως ότι τα δερματικά ξεκίνησαν πριν από 2 μήνες και το σναπ τεστ είχε "δείξει" ύποπτο, τότε πιθανώς η τιμή αυτή να μην είναι τόσο περίεργη
Ακριβώς Τάκη. Άλλωστε το δέρμα είναι το πρώτο όργανο που επιτίθεται το καλαζάρ.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
σε κάθε περίπτωση η γιατρός επέμεινε με κονσέρβα και επειδή είναι σε εξαρση καλό είναι να να δώσω και βιταμίνες. Η τροφή έγινε upgrade και ξεκιναμε και σημερα milteforan.

τακη μια χαρα το ειπες.

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
πήρα arden grange adult από belcando που έδινα τουλάχιστον για όσο θα παίρνει το milteforan.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Σε ενα σκυλο που ειναι ασυμπτωματικος γενικα, εγω δεν θα αλλαζα τροφη.
Αν τωρα του αλλαξεις κ του δωσεις αγωγη, βιτμινες κ αλλα διαφορα κ σου κανει διαρροια πχ απο τι θα υποθεσεις οτι ειναι?
Εγω θα προσπαθουσα να του κανω οσο λιγοτερες αλλαγες γινεται.
Σαν σκεψη το λεω, μιας κ σκυλο με καλαζαρ δεν ειχα ποτε.....

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Συμφωνώ με τον east49 και επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω ποιο θα είναι το όφελος με την αλλαγή μεταξύ αυτών των 2 μαρκών (που δεν είναι η νύχτα με την ημέρα εδώ που τα λέμε) μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα των 28 ημερών.

Στη φετινή θεραπεία της δικής μου σκύλας, άλλαξα τελείως την διατροφή της σε ωμά γιατί είχα την περσινή εμπειρία με την μεγάλη ανορεξία στη ξηρή τροφή, προσπαθώντας να προλάβω τα ίδια συμπτώματα.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Μια καλύτερη τροφή ενδεχομένως για ένα δίμηνο τρίμηνο να βοηθήσει από την άποψη της ενδυνάμωσης του σκύλου ενάντια στον ιό μαζί με βιταμίνες. Θα το σκεφτώ πάντως.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Συμφωνώ με τον east49 και επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω ποιο θα είναι το όφελος με την αλλαγή μεταξύ αυτών των 2 μαρκών (που δεν είναι η νύχτα με την ημέρα εδώ που τα λέμε) μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα των 28 ημερών.

Στη φετινή θεραπεία της δικής μου σκύλας, άλλαξα τελείως την διατροφή της σε ωμά γιατί είχα την περσινή εμπειρία με την μεγάλη ανορεξία στη ξηρή τροφή, προσπαθώντας να προλάβω τα ίδια συμπτώματα.
Μια καλύτερη τροφή ενδεχομένως για ένα δίμηνο τρίμηνο να βοηθήσει από την άποψη της ενδυνάμωσης του σκύλου ενάντια στον ιό μαζί με βιταμίνες. Θα το σκεφτώ πάντως.
Δεν είναι αξιοσημείωτη η διαφορά μεταξύ των δύο τροφών, οπότε σκέψου αυτό που σου είπαν τα παιδιά.