χαχααχα και εγώ γελάω σαν χαζή!Είναι η δεύτερη φορά που κατάφερες να μου βγάλεις τον καφέ από την μύτι από τα γέλια σήμερα....χαχαχαχα εγώ πως θα μάθω το ζωδιο δε ξέρω τον ακριβή μήνα!!![]()
kasi πόσοι συμφορουμίτες μας είναι συνεπέστατοι και όμως αντιμετωπίζουν το ίδιο και χειρότερο πρόβλημα? Να έχεις βάλει μόλις την αμπούλα και να βλέπεις τα τσιμπούρια να περπατάνε πάνω στο σκύλο σου! Να είσαι συνεπέστατος σε όλα σου και όμως ο σκύλος σου να έχει τσιμπηθεί. Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε! Εγώ πάντως έχω τρομάξει με αυτά που ακούω και βλέπω!εμενα.. αυτο που μου κανει εντυπωση.. μαλον καλυτερα απορια ειναι οτι πιο συνεπη ανθρωπο (και απο μενα ακομα!) στις αμπουλες και τα σκαλιμπορ δεν εχω γνωρισει απο τον underdog.. τι γινεται τελικα?..
ποιος κοροιδευει ποιον?
Βρε απατεώνα...είχε background το θέμα του ζωδίου. Τώρα το είδα![]()
Αν δίνεις στην αρχή λίγη κονσέρβα ή μαγειρευτό με το σιρόπι, και μετά δίνεις το κανονικό φαγητό του ζώου λογικά δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Με την σύριγγα ίσως βαρεθεί κι αρχίσει να τσινάει κάποια στιγμη.Με την σύριγγα είναι καλύτερο. Αν δεν φάει για κάποιο λόγο όλο το φαγητό, δεν θα ξέρεις πόσα ml έχεις δώσει και πόσα χάθηκαν
.
Ακριβώς Τάκη. Άλλωστε το δέρμα είναι το πρώτο όργανο που επιτίθεται το καλαζάρ.Αν σκεφτείς όμως ότι τα δερματικά ξεκίνησαν πριν από 2 μήνες και το σναπ τεστ είχε "δείξει" ύποπτο, τότε πιθανώς η τιμή αυτή να μην είναι τόσο περίεργη
Συμφωνώ με τον east49 και επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω ποιο θα είναι το όφελος με την αλλαγή μεταξύ αυτών των 2 μαρκών (που δεν είναι η νύχτα με την ημέρα εδώ που τα λέμε) μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα των 28 ημερών.
Στη φετινή θεραπεία της δικής μου σκύλας, άλλαξα τελείως την διατροφή της σε ωμά γιατί είχα την περσινή εμπειρία με την μεγάλη ανορεξία στη ξηρή τροφή, προσπαθώντας να προλάβω τα ίδια συμπτώματα.
Δεν είναι αξιοσημείωτη η διαφορά μεταξύ των δύο τροφών, οπότε σκέψου αυτό που σου είπαν τα παιδιά.Μια καλύτερη τροφή ενδεχομένως για ένα δίμηνο τρίμηνο να βοηθήσει από την άποψη της ενδυνάμωσης του σκύλου ενάντια στον ιό μαζί με βιταμίνες. Θα το σκεφτώ πάντως.