Run doggy run!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
takisft & johnk,

Επειδή οι αγώνες γίνονται μεσημεράκι (την ώρα του....απεριτίφ, if you know what I mean - σε άπταιστα ελληνικά :cool:), ελάτε εσείς, και θα σας έχω κλεισμένο πρώτο τραπεζάκι πίστα, με ουζο-τσιπουρο-μπυρο-μεζεδοκατάσταση να μας καμαρώνετε εμάς του...."ευ αγωνίζεσθαι"!!!
Κι ας μην τρέξετε..., χαλάλι...;)

Τι λέτε??? :rolleyes:

(μη δείτε και κάτι κορμιά - γυναικεία - που έτρεξαν...χαχαχαχαχαχα...και δεν αναφέρομαι σε "φέτες" έτσι?)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
takisft & johnk,

Επειδή οι αγώνες γίνονται μεσημεράκι (την ώρα του....απεριτίφ, if you know what I mean - σε άπταιστα ελληνικά :cool:), ελάτε εσείς, και θα σας έχω κλεισμένο πρώτο τραπεζάκι πίστα, με ουζο-τσιπουρο-μπυρο-μεζεδοκατάσταση να μας καμαρώνετε εμάς του...."ευ αγωνίζεσθαι"!!!
Κι ας μην τρέξετε..., χαλάλι...;)

Τι λέτε??? :rolleyes:

(μη δείτε και κάτι κορμιά - γυναικεία - που έτρεξαν...χαχαχαχαχαχα...και δεν αναφέρομαι σε "φέτες" έτσι?)

Μετά από σοβαρό παρασκήνιο,:p και αφού έθεσα (το βλέμμα) "επί τον τύπον των ήλων", εγώ τουλάχιστον συμφωνώ....:cool::D:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μετά από σοβαρό παρασκήνιο,:p και αφού έθεσα (το βλέμμα) "επί τον τύπον των ήλων", εγώ τουλάχιστον συμφωνώ....:cool::D:D
Για σένα ήμουν σίγουρη...
(λόγω αθλητικού παραστήματος...και...βίου...γενικότερα, εννοείται!!!):p

Επι-κοινώνησε λοιπόν και στους υπόλοιπους...τα...καθέκαστα...και μετά το magic van....ελάτε από εδώ για...magic run...;)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν νομίζω ότι ο έτερος Καππαδόκης θα έχει αντιρρήσεις, όταν του παρουσιάσω τα δεδομένα:D:D:D:p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δεν νομίζω ότι ο έτερος Καππαδόκης θα έχει αντιρρήσεις, όταν του παρουσιάσω τα δεδομένα:D:D:D:p
Οτι πεις εσύ, Τάκη μου !!!!! δε χρειάζεται να το ψάξω ιδιαίτερα, εφόσον το "τσεκάρισες" εσύ!!!:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Οτι πεις εσύ, Τάκη μου !!!!! δε χρειάζεται να το ψάξω ιδιαίτερα, εφόσον το "τσεκάρισες" εσύ!!!:D

Παιδιάααα....;)
Έχετε μου εμπιστοσύνη...
Δε θα σας απογοητεύσω...
(Ο Τάκης ξέρει...χαχαχα - δόσιμοοοοο...., σόρι φίλε...)