S.A.R.D. (SUDDEN ACQUIRED RETINAL DEGENERATION)

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
μην ξεχασεις να μας πεις !
Δεν θα ξεχασω......σας το υποσχομαι!!!
Αυριο το απογευμα θα την παρουμε απο την κλινικη και θα σας γραψω το βραδακι!

Last edited by a moderator:

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
Φιλοι μου καλοι.............ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η meligra μου σημερα εκανε το τεστ ERG το οποιο απεδειψε πως δεν εχει S.A.R.D !!!!!!!!!!!!!! Θα κανουμε θεραπεια για οπτικη νευριτηδα και αμμεσα θα κανει μαγνητικη. Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια τελικα ;)

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
Καλά νέα! Τα καλύτερα εύχομαι!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερω αν πρεπει ακομα να χαρω......αλλα χαιρομαι γιατι εχουμε πια ελπιδες :))))))))))))

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Η meligra μου σημερα εκανε το τεστ ERG το οποιο απεδειψε πως δεν εχει S.A.R.D !!!!!!!!!!!!!! Θα κανουμε θεραπεια για οπτικη νευριτηδα και αμμεσα θα κανει μαγνητικη. Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια τελικα ;)
Πολύ καλα νέα!

Η επιβεβαίωση του κανονα που λέει ότι παντα παιρνουμε δεύτερη γνώμη, αν κατι δεν μας παει καλα!!!

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε περίφημα!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μπράβο, πολύ καλά νέα.
Είδες που σου τα έλεγα?

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
Πολύ καλα νέα!

Η επιβεβαίωση του κανονα που λέει ότι παντα παιρνουμε δεύτερη γνώμη, αν κατι δεν μας παει καλα!!!

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε περίφημα!
Οντως......ειμαι βεβαια λιγο απογοητευμενη απο την πρωτη γιατρο.............ΟΧΙ για τη λαθος διαγνωση αλλα γιατι δεν μας ενημερωσε για την εξεταση ERG....... Αν δεν το ψαχνμαε μονοι μας....ακομα θα κλαιγαμε για το S.A.R.D.............(ειμαι θυμωμενη)

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
Σας είπαν καμία πιθανή αιτία για οπτική νευρίτιδα;
Ειναι ακομα ρευστα τα πραγματα.... ο γιατρος ειπε πως επειδη το ματι και αμφιβληστροειδης ειναι μια χαρα...το προβλημα βρισκεται πισω απο αυτον !!!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Οντως......ειμαι βεβαια λιγο απογοητευμενη απο την πρωτη γιατρο.............ΟΧΙ για τη λαθος διαγνωση αλλα γιατι δεν μας ενημερωσε για την εξεταση ERG....... Αν δεν το ψαχνμαε μονοι μας....ακομα θα κλαιγαμε για το S.A.R.D.............(ειμαι θυμωμενη)
Ενημέρωσε την κτηνίατρο για την ύπαρξη του ERG και για τη βεβιασμένη της διάγνωση,
είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τα επομενα σκυλακια που θα παρουσιάσουν αυτα τα συμπτώματα!

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
Ενημέρωσε την κτηνίατρο για την ύπαρξη του ERG και για τη βεβιασμένη της διάγνωση,
είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τα επομενα σκυλακια που θα παρουσιάσουν αυτα τα συμπτώματα!
Πιστευω πως αυτη η εξεταση, η οποια ειναι η μονη η οποια πιστοποιει το S.A.R.D,τη γνωριζε...... κι αυτο με θυμωνει παραπανω!!!!!

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
σουπερ νεα ! να μας κρατας ενημερους !
που εκανες την εξεταση ? αχριαστη να ειναι αλλα πως σου φανηκε ο γιατρος ?
Δεν θα σταματησω να σας ενημερωνω γιατι θελω να βοηθησω οποιον (ου μη γενιτο) βρεθει στη θεση μου!
Ο γιατρος που της εκανε το ERG ειναι εξαιρετος !!!