Ευχαριστουμε πολυ !!!Περιμένουμε νέα!
Καλά αποτελέσματα!
Δεν θα ξεχασω......σας το υποσχομαι!!!μην ξεχασεις να μας πεις !
Σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερω αν πρεπει ακομα να χαρω......αλλα χαιρομαι γιατι εχουμε πια ελπιδεςΚαλά νέα! Τα καλύτερα εύχομαι!!!!!!!!!!!
Πολύ καλα νέα!Φιλοι μου καλοι.............ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η meligra μου σημερα εκανε το τεστ ERG το οποιο απεδειψε πως δεν εχει S.A.R.D !!!!!!!!!!!!!! Θα κανουμε θεραπεια για οπτικη νευριτηδα και αμμεσα θα κανει μαγνητικη. Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια τελικα![]()
Μπράβο, πολύ καλά νέα.Φιλοι μου καλοι.............ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η meligra μου σημερα εκανε το τεστ ERG το οποιο απεδειψε πως δεν εχει S.A.R.D !!!!!!!!!!!!!! Θα κανουμε θεραπεια για οπτικη νευριτηδα και αμμεσα θα κανει μαγνητικη. Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια τελικα![]()
Οντως......ειμαι βεβαια λιγο απογοητευμενη απο την πρωτη γιατρο.............ΟΧΙ για τη λαθος διαγνωση αλλα γιατι δεν μας ενημερωσε για την εξεταση ERG....... Αν δεν το ψαχνμαε μονοι μας....ακομα θα κλαιγαμε για το S.A.R.D.............(ειμαι θυμωμενη)Πολύ καλα νέα!
Η επιβεβαίωση του κανονα που λέει ότι παντα παιρνουμε δεύτερη γνώμη, αν κατι δεν μας παει καλα!!!
Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε περίφημα!
Μπράβο, πολύ καλά νέα.
Είδες που σου τα έλεγα?
Ειναι ακομα ρευστα τα πραγματα.... ο γιατρος ειπε πως επειδη το ματι και αμφιβληστροειδης ειναι μια χαρα...το προβλημα βρισκεται πισω απο αυτον !!!!Σας είπαν καμία πιθανή αιτία για οπτική νευρίτιδα;
Ενημέρωσε την κτηνίατρο για την ύπαρξη του ERG και για τη βεβιασμένη της διάγνωση,Οντως......ειμαι βεβαια λιγο απογοητευμενη απο την πρωτη γιατρο.............ΟΧΙ για τη λαθος διαγνωση αλλα γιατι δεν μας ενημερωσε για την εξεταση ERG....... Αν δεν το ψαχνμαε μονοι μας....ακομα θα κλαιγαμε για το S.A.R.D.............(ειμαι θυμωμενη)
Πιστευω πως αυτη η εξεταση, η οποια ειναι η μονη η οποια πιστοποιει το S.A.R.D,τη γνωριζε...... κι αυτο με θυμωνει παραπανω!!!!!Ενημέρωσε την κτηνίατρο για την ύπαρξη του ERG και για τη βεβιασμένη της διάγνωση,
είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τα επομενα σκυλακια που θα παρουσιάσουν αυτα τα συμπτώματα!
Δεν θα σταματησω να σας ενημερωνω γιατι θελω να βοηθησω οποιον (ου μη γενιτο) βρεθει στη θεση μου!σουπερ νεα ! να μας κρατας ενημερους !
που εκανες την εξεταση ? αχριαστη να ειναι αλλα πως σου φανηκε ο γιατρος ?
O γιατρος ονομαζεται Λιαπης και εχει κτηνιατρικη κληνικη στο Χαλανδρι !Άντε μπράβο! Πες μας και το γιατρό με το ERG!