S.A.R.D. (SUDDEN ACQUIRED RETINAL DEGENERATION)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
μπράβο!!!!εξαιρετικά τα νέα σας......!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
(οφείλω βέβαια να ομολογήσω ότι φοβόμουν για το τι θα διάβαζα...)

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
Καλοί μου φίλοι θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως η όραση της Μελίγκρας πάει πολύ πολύ καλά !!!! Συνεχίζουμε τη θεραπεία, σήμερα 4η μέρα :)))

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ευχομαι φιλη μου να ειναι περαστικα ...... !!!!!! :)
Τουλάχιστον επειδή δεν τα πιάνω τα ιατρικά ακόμα έχετε θεραπεία και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως σας τα πρωτοείπαν έτσι δεν είναι????

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν ξερω γιατι μου ξεφυγε αυτο το θεμα τοσο καιρο!

Αλλα χαιρομαι παρα πολυ με την εξεληξη των πραγματων και την πορεια της μικρης!!!

Η πρωτη γιατρος που εβγαλε την λανθασμενη διαγνωση, ηταν η Ε, Σκουντζου?

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
Τουλάχιστον επειδή δεν τα πιάνω τα ιατρικά ακόμα έχετε θεραπεία και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως σας τα πρωτοείπαν έτσι δεν είναι????
Πολύ σωστά !!! ....γιατί σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση δεν υπήρχε κάποιου είδους θεραπεία...... ενώ τώρα ότι κι αν είναι τελικά, μας δίνεται η ευκαιρία να το παλέψουμε :)))

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
Δεν ξερω γιατι μου ξεφυγε αυτο το θεμα τοσο καιρο!

Αλλα χαιρομαι παρα πολυ με την εξεληξη των πραγματων και την πορεια της μικρης!!!

Η πρωτη γιατρος που εβγαλε την λανθασμενη διαγνωση, ηταν η Ε, Σκουντζου?

Συγνώμη αλλά θα προτειμούσα να μην απαντήσω στην ερώτηση αυτή .... νομίζω πως δεν είναι σωστό :/

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ε οχι κ δεν ειναι σωστο θα το χασουμε τελειως ?
το λαθος σε ενα γιατρος ,κτηνιατρο ή φαρμακοποιο εχει φοβερες συνεπειες για τον ασθενη του .
το λαθος στην ιατρικη δεν μπορει να περναει απαρατηρητο και θα πρεπει να υπαρχει ποινη εστω και δημοσια κατακραυγη .
ενας μπογιατζης αμα κανει λαθος αντε το πολυ πολυ να βαψει σε αλλο τονο του χρωματος το σπιτι και?
εδω μιλαμε για ζωες .
οταν λοιπον θεωρεις πως μπορεις να ασκησεις ιατρικη θα πρεπει να μπορεις διαφορετικα σπιτι σου .
μην την προστατευεις δεν βοηθα κανενα μας αυτο

Meligra

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2010
64
0
ε οχι κ δεν ειναι σωστο θα το χασουμε τελειως ?
το λαθος σε ενα γιατρος ,κτηνιατρο ή φαρμακοποιο εχει φοβερες συνεπειες για τον ασθενη του .
το λαθος στην ιατρικη δεν μπορει να περναει απαρατηρητο και θα πρεπει να υπαρχει ποινη εστω και δημοσια κατακραυγη .
ενας μπογιατζης αμα κανει λαθος αντε το πολυ πολυ να βαψει σε αλλο τονο του χρωματος το σπιτι και?
εδω μιλαμε για ζωες .
οταν λοιπον θεωρεις πως μπορεις να ασκησεις ιατρικη θα πρεπει να μπορεις διαφορετικα σπιτι σου .
μην την προστατευεις δεν βοηθα κανενα μας αυτο
Δεν την προστατευω και δεν θελω να κανω κατι τετοιο... απλα δεν θελω να μπω σε μια...περιεργη....διαδικασια !!!