μπραβο λοιπον στο γιατρο που εχει εξοπλισμο και γνωσεις και κανει τοσο εξειδικευμενες εξετασεις
και ειπαμε μην ξεχνας να μας ενημερωνεις
και ειπαμε μην ξεχνας να μας ενημερωνεις
Ευχομαι φιλη μου να ειναι περαστικα ...... !!!!!!Μπράβο παιδία! Άντε περαστικά σας!
Τουλάχιστον επειδή δεν τα πιάνω τα ιατρικά ακόμα έχετε θεραπεία και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως σας τα πρωτοείπαν έτσι δεν είναι????Ευχομαι φιλη μου να ειναι περαστικα ...... !!!!!!![]()
Πολύ σωστά !!! ....γιατί σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση δεν υπήρχε κάποιου είδους θεραπεία...... ενώ τώρα ότι κι αν είναι τελικά, μας δίνεται η ευκαιρία να το παλέψουμεΤουλάχιστον επειδή δεν τα πιάνω τα ιατρικά ακόμα έχετε θεραπεία και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως σας τα πρωτοείπαν έτσι δεν είναι????
Συγνώμη αλλά θα προτειμούσα να μην απαντήσω στην ερώτηση αυτή .... νομίζω πως δεν είναι σωστό :/Δεν ξερω γιατι μου ξεφυγε αυτο το θεμα τοσο καιρο!![]()
Αλλα χαιρομαι παρα πολυ με την εξεληξη των πραγματων και την πορεια της μικρης!!!
Η πρωτη γιατρος που εβγαλε την λανθασμενη διαγνωση, ηταν η Ε, Σκουντζου?
Οκ!Συγνώμη αλλά θα προτειμούσα να μην απαντήσω στην ερώτηση αυτή .... νομίζω πως δεν είναι σωστό :/
Δεν την προστατευω και δεν θελω να κανω κατι τετοιο... απλα δεν θελω να μπω σε μια...περιεργη....διαδικασια !!!ε οχι κ δεν ειναι σωστο θα το χασουμε τελειως ?
το λαθος σε ενα γιατρος ,κτηνιατρο ή φαρμακοποιο εχει φοβερες συνεπειες για τον ασθενη του .
το λαθος στην ιατρικη δεν μπορει να περναει απαρατηρητο και θα πρεπει να υπαρχει ποινη εστω και δημοσια κατακραυγη .
ενας μπογιατζης αμα κανει λαθος αντε το πολυ πολυ να βαψει σε αλλο τονο του χρωματος το σπιτι και?
εδω μιλαμε για ζωες .
οταν λοιπον θεωρεις πως μπορεις να ασκησεις ιατρικη θα πρεπει να μπορεις διαφορετικα σπιτι σου .
μην την προστατευεις δεν βοηθα κανενα μας αυτο