Shakira black edition

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν είπα ότι πρέπει να συμπαθεί άλλα σκυλιά.

Αλλά ότι πρέπει να μάθει να κρίνει σωστά αν κάποια κατάσταση είναι απειλή ή όχι. Και να μην επέμβει αν κάποιος χτυπήσει φιλικά τον ώμο ή υψώσει τη φωνή σε μια συζήτηση ή αρχίσει ένα παιδάκι να χοροπηδά ή ...

Και πάλι δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να της αρέσουν.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.925
5.314
patra
grdane.blogspot.com
Επιμένω ότι ο σκύλος "καλός πολίτης" πρέπει να έχει εξοικειωθεί με καταστάσεις ενθουσιασμού ή εκνευρισμού και να μην παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς λόγο.
εχεις απολυτο δικιο

Δεν είπα ότι πρέπει να συμπαθεί άλλα σκυλιά.

Αλλά ότι πρέπει να μάθει να κρίνει σωστά αν κάποια κατάσταση είναι απειλή ή όχι. Και να μην επέμβει αν κάποιος χτυπήσει φιλικά τον ώμο ή υψώσει τη φωνή σε μια συζήτηση ή αρχίσει ένα παιδάκι να χοροπηδά ή ...

Και πάλι δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να της αρέσουν.
σωστα ολα τα παραπανω...
μονο που..
δεν ειναι θεμα κοινωνικοποιησης αλλα εκπαιδευσης...
αυτη την στιγμη...
ο σκυλος εχει αλλαξει αφεντικο... (?)
εχει αφεντικο{?)
εχουμε πει πολλες φορες οτι το δυσκολο δεν ειναι να εκπαιδευτει ενας σκυλος αλλα ο ιδιοκτητης ωστε να εκπαιδευσει τον σκυλο...
η σακιρα μπορει να ειναι πληρως εκπαιδευμενη...
αλλα πρεπει να μαθει το μαντολινι να την χειριζεται...και να της συμπεριφερεται σαν αφεντικο..
πολλες φορες σε ενηλικο εκπαιδευμενο σκυλο που αλλαζει χερια ... μια επισκεψη σε εκπαιδευτη κρινεται απαραιτητη...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Νεότερα. Όλα καλά, όλα ανθηρά. Υπάκουη εντός/εκτός σπιτιού, υπναρού, καθαρή μέσα στο σπίτι, όχι ζημιές, παιχνίδι γύρω στη μία ώρα (το πολύ) τη μέρα, φαγητό κανονικά με λίγο ζόρι να φάει σκέτη ξηρά οπότε και προσθέτω μία ελάχιστη ποσότητα συνοδευτικού για γεύση, φιλική με άλλα σκυλιά και ανθρώπους.

Το μόνο πρόβλημά μας είναι το άγχος αποχωρισμού. Μέσα στο σπίτι πάντα ξαπλώνει δίπλα μας, όταν αλλάζουμε δωμάτιο σηκώνεται και έρχεται δίπλα μας. Τη βάζω επίτηδες δύο μέτρα μακριά και βλέπω θλιμμένα μάτια, αλλά δεν πτοούμαι. Αποτέλεσμα αυτής της στενότατης επαφής, όταν φεύγουμε από το σπίτι να ξύνει την εξώπορτα κι επειδή της κάνει ζημιά, την αφήνω στο μπαλκόνι όταν λείπω.

Όταν επιστρέφω κάνει σαν λυσσασμένη να μπει μέσα και πηδάει μέχρι το κεφάλι μου μέχρι να της ανοίξω την πόρτα. Παίρνοντας παράδειγμα κάποια βίντεο του Milan προσπαθώ να την ηρεμήσω πριν μπει στο σπίτι. Βγαίνω εγώ στο μπαλκόνι, τη βάζω ξάπλα και ασχολούμαι μαζί της. Αυτή βέβαια τα μάτια εκεί, πότε θα ανοίξει η πόρτα να μπει μέσα. Κι όταν μπαίνει κάνει σαν κατσίκι και δεν της δίνω σημασία μέχρι να ηρεμήσει.
Δυστυχώς έχει συνδέσει μπαλκόνι και αποχωρισμός.

Θα μιλήσω και με τον εκπαιδευτή της άμεσα. Ως τότε..Να της πάρω crate; Στο προηγούμενο σπίτι, έμενε μόνιμα εκτός σπιτιού και μάλιστα είχαν και μεγάλα κένελ που έμπαιναν κανονικά μέσα, αν ήθελαν να τις απομονώσουν. Το crate το σκέφτομαι σαν λύση για μένα περισσότερο..Ο χειμώνας έρχεται και δε θέλω να την αφήνω έξω, αλλά η εξώπορτά μου κινδυνεύει. Θα το δεχτεί άραγε το crate ή θα κλάψω τα λεφτάκια μου..και την εξώπορτα;

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Υπομονη Mad00lini μου... υπομονη.. θα μαθει..
Τι μου θυμιζεις τωρα... μπορω να δω ακριβως πως κανει η shakira σου..
ολα θα φτιαξουν και θα μαθει αρκει να εισαι πολυ συνεπης στις "οδηγιες χρησης" που απο οτι διαβαζω το χεις ;)
6 μηνες μας πηρε να το καταλαβει ο μεγαλος.. τωρα οταν μπαινουμε πσιτι τρεχει στο μπαλκονι και περιμενει να παμε να τον χαιδεψουμε.. ;)

Θα το μαθει και το crate αν της το μαθεις μαλακα και γλυκα .. ανοιχτο στο σπιτι.. με κρεβατι και παιχινι μεσα, πετα και κανα σνακ να βρισκει στο μαγικο crate και αστην να μπαινοβγαινει... διαδοχικοι χρονοι παραμονης της μεσα στο crate κτλ κτλ κτλ...

Αλλα ρε παιδι μου ολο λογια.... πολλα λογια και φωτο δεν βλεπουμε.. ε τι θα γινει τελος παντων!? :p

Last edited:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Όχι στις οριζόντιες περικοπές είπε ο Βενιζέλος????

Ε ντάξει,τώρα ξεκινάει την ανάκαμψη το έθνος!

Υ.Γ.Πως φαίνονται από την γλυκύτητα των χαρακτηριστικών στη μούρη τα θηλυκά ε?!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Φωτογραφίες από την κυριακάτικη οικογενειακή σκυλοσυνάντηση:

Από τις καλές στιγμές συνύπαρξης.

DSCN3849.jpg

Κάτι ξέμπαρκες αγκαλιές ανάμεσα στα τραπεζάκια βεβαίως βεβαίως.

DSCN3837.jpg

Και η φωτογραφία της ημέρας.

DSCN3845.jpg

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
χαχαχα....φανταστικές....
Και η 2...Το γκρέμισαν μετά το τραπέζι??

(συνέχεια με μια φωτογραφική στο χέρι πρέπει να είμαστε...:rolleyes:)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Τρεις ήταν οι άτιμες! Όχι, ευτυχώς δεν κάνανε ζημιές, αν εξαιρέσεις τον πισινό της δικιάς μου που έβρισκε παντού!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Στην πρώτη φωτο εμφανίζεται μια άκρως αγαθιάρικη φατσούλα που κοιτάζει με περιέργεια τον στούμπο με τη καφέ βούλα:lol: Πολύ όμορφη η Shakira*agapoylas*

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ρε φίλε ΒΤ με μάσκα. Ό,τι αγαπημένο κι ασορτί με την πορεία πίσω του! Δεν πειράζει. Όταν θα γίνω πλούσια θα πάρω κι ένα τέτοιο.

BTW, πορεία αναρχικών βλέπω. Ελπίζω το κακόμοιρο να μην έφαγε κανένα δακρυγόνο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ρε φίλε ΒΤ με μάσκα. Ό,τι αγαπημένο κι ασορτί με την πορεία πίσω του! Δεν πειράζει. Όταν θα γίνω πλούσια θα πάρω κι ένα τέτοιο.

BTW, πορεία αναρχικών βλέπω. Ελπίζω το κακόμοιρο να μην έφαγε κανένα δακρυγόνο.
Είχε και μια κοπέλα στους Αναρχικους σκυλι μαζι της. Κυριοι ήταν και δεν εσπασε ούτε νύχι.
Τα χαζευα από το γραφείο και μόλις το είδα, επιασα κινητό!