Shakira black edition

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
να την χαίρεσαι και μπράβο σου που υιοθετείς και μάλιστα σε μία μέση ηλικία που έχει το σκυλί.απίστευτη ιστορία και ωραίο αυτό που την έσωσε απο τον παλιάνθρωπο,η σκύλα κούκλα μου αρέσουν πολύ τα θηλυκά της ράτσας γιατί βγάζουν μια γλύκα και δύναμη μαζί.περιμένουμε νέα σου και πολλές φωτογραφίες!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πολυ ομορφη, ευχομαι να γινεται μια ευτυχισμενη οικογενεια.

Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Για αρχή φωτογραφίες από την πρώτη μέρα σπίτι. Τα υπόλοιπα στη συνέχεια γιατί νυστάζω..και μάλλον πρέπει να το συνηθίσω :zzzz::zzzz:

DSCN3664.jpgDSCN3666.jpgDSCN3667.jpgDSCN3669.jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μια χαρά ήρεμο μου φαίνεται το κορίτσι σου.
Ωραίες οι φωτογραφίες, το κείμενο που είναι;;;; (δεν είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι :D)

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Κουκλα η Shakira. Μπραβο σου σπουδαια κινηση.
Πες μας οταν βρεις χρονο πως ηταν η πρωτη μερα μαζι της και αν ηταν ανησυχη.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Φτάσαμε σπίτι χθες αργά το βράδυ γι' αυτό και δεν έδωσα αναφορά. Οι μπύρες ήταν πολλές και η συγκίνηση μεγάλη..

Τέλοσπάντων, στο αυτοκίνητο ήταν χαλαρή, κοιτούσε δεξιά-αριστερά. Όταν φτάσαμε σπίτι δεχτήκαμε το πρώτο ντου από την αγέλη χωρίς παρατράγουδα ωστόσο. Μπήκε μέσα και άρχισε να εξερευνεί το χώρο, όχι ιδιαίτερα φοβισμένη. Γενικότερα δεν την είδα να έχει κάποιο πρόβλημα.

Στα πέντε πρώτα λεπτά τραβάει ένα γερό μαρκάρισμα στο μπαλκόνι και σκάω στα γέλια γιατί σήκωσε και πόδι. Μετά από δύο λεπτά γαυγίζει στον πρώτο περαστικό. Αυτό θα πει αυτόματος εγκλιματισμός.
Τη δεύτερη φορά που πήγε να μαρκάρει την πρόλαβα με ΜΗ και της έφυγαν μόνο 2-3 σταγόνες. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλο το βράδυ γαύγιζε σε κάθε περαστικό. Εκεί που έμενε ώς τώρα δεν είχε καθόλου κίνηση, οπότε γαύγιζε μια στο τόσο που περνούσε κάποιος. Εμείς όμως δόξα τω θεώ έχουμε περατζάδα, οπότε δεν έβαλε κώλο κάτω. Αυτό βέβαια είναι καλό για αρχή, καθώς θεωρεί ήδη το χώρο δικό της.

Προβλήματα ιδιαίτερα δεν έχουμε μέχρι στιγμής, είναι όντως ήσυχη και συνέχεια με κοιτάει στα μάτια με ύφος "πάμε βόλτα τώρα" κάνοντας αυτό το χαζό ήχο σαν κλάμα με γαύγισμα μαζί.

Σήμερα κλείνει μια βδομάδα από τη στείρωση και της δώσαμε το τελευταίο χάπι αντιβίωσης. Το μόνο που παρατηρώ στο πάτωμα είναι κάτι καφετί σταγόνες που μάλλον προέρχονται από τα γεννητικά της. Θα πάρω και τηλέφωνο σε λιγάκι τα παιδιά, μήπως είναι κάτι αναμενόμενο λόγω στείρωσης. Είναι και λίγο πρησμένη στο σημείο της πλαστικής, αλλά φαντάζομαι θα υποχωρήσει σύντομα.

Το πρωί στις 7 ήμουν στο πόδι. Η κυρία πρέπει να βολεύτηκε στη γωνία του καναπέ απ'ότι μαρτύρησαν οι τρίχες και το ξέστρωτο ριχτάρι. Χαλάλι της για πρώτο βράδυ. Άλλωστε δε λέρωσε καθόλου μέσα. Βγήκαμε βόλτα αμέσως, μας την έπεσε πάλι η αγέλη, αλλά το καλό μέχρι στιγμής είναι ότι γαυγίζουν κουνώντας ουρές κι όχι με δόντια και ησυχάζουν σχετικά γρήγορα μόλις απομακρυνόμαστε από το χώρο τους. Η δικιά σου πάντως δεν τους δίνει σημασία.

Έκανε πιπί της κατευθείαν και μάρκαρε 2-3 φορές ακόμα σαν γνήσιο αγοροκόριτσο. Είχε και την πρώτη της επαφή με τρία σκυλιά δεσποζόμενα. Κυρία όμως. Στη βόλτα είναι υπάκουη και δεν τρελαίνεται, εκτός αν δει γάτα που ευτυχώς δεν έχουμε πολλές εδω γύρω.

Αυτά για αρχή. Εδώ θα συνεχίσω να γράφω για την πορεία της.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Καλως την δεχτηκατε και να την χαιρεστε!
Απο τα γραφομενα σου δειχνει μια χαρα η πρωτη επαφη με το καινουριο σπιτι.Ευχομαι να ειναι παντα ετσι και να περασετε απροβληματιστα χρονια!Ειναι μια κουκλα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλο το βράδυ γαύγιζε σε κάθε περαστικό. Εκεί που έμενε ώς τώρα δεν είχε καθόλου κίνηση, οπότε γαύγιζε μια στο τόσο που περνούσε κάποιος. Εμείς όμως δόξα τω θεώ έχουμε περατζάδα, οπότε δεν έβαλε κώλο κάτω. Αυτό βέβαια είναι καλό για αρχή, καθώς θεωρεί ήδη το χώρο δικό της...
Και πάλι, χίλιες ευχές για μιά πολύχρονη και φανταστική συμβίωση!!!

Και βέβαια, πρεπει να είναι άνετη και να θεωρήσει ότι ανήκει στο χώρο...
Αυτό, όμως, που περιγράφεις (το συχνό ή συνεχές γαύγισμα), μπορεί να αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό για τους γείτονες...

Ετσι, θα πρέπει να τη βοηθήσετε να κατανοήσει ότι ο χώρος είναι δικός σας (κυρίως) και δικός της (δευτερευόντως)...
Κατά συνέπεια, προτείνω, για αρχή: Κάθε φορά που γαυγίζει στο μπαλκόνι... βγαίνει κάποιος από εσάς έξω (ναι, το ξέρω ότι είναι κουραστικό - το έχω ήδη ζήσει και το ζω), κοιτάζει κάτω, δεξιά, αριστερά... και γυρνάει και της λέει "εεεντάααξει"... και "σσσσ".... με τη γνωστή κίνση της παλάμης προς τα κάτω, με ήρεμο (και αργό) τρόπο...
Σιγά-σιγά, θα μάθει ότι, εφόσον εσείς δεν είδατε πρόβλημα, δεν είναι ανάγκη να γαυγίσει...

Προσοχή: Το "εεντάααξει" δεν πρέπει ποτέ να λέγεται από άτομο που είναι μακριά, μέσα - καθισμένο σταυροπόδι στον καναπέ και με τη μπύρα στο χέρι και το τσιγάρο στο άλλο χέρι (το ξέρω, το έχω κάνει ήδη και καμμιά φορά το κάνω ακόμα)... δεν λειτουργεί έτσι... πρέπει να λέγεται από άτομο που είναι "εκεί", για να υπάρχει η γλώσσα σώματος - η άμεση επαφή κλπ...

Και πάλι, καλώς την δεχτήκατε!!!:)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας.

Το μόνο προβληματάκι που μάλλον θα χρειαστεί δουλειά είναι ότι γαυγίζει συνέχεια σε όποιον περνάει και γίνεται κάπως ενοχλητική, όπως ακριβώς είπες johnk. Όταν της το λέω από μακριά όντως με γράφει. Λογικό. Χθες τη διόρθωσα αρκετές φορές με "εντάξει τώρα" και "σσσςς" και σήμερα παρατήρησα πως όταν την πλησιάζω ενώ γαυγίζει, σταματάει μόνη της και μπαίνει μέσα σαν να περιμένει ότι θα της έρθει διόρθωση. Ευτυχώς τα παίρνει εύκολα :cuniaoo:

Μου έκανε και μια κουτσουκέλα, μέχρι να πάω στο κρεοπωλείο (έκανα γύρω στα 15 λεπτά) την άφησα έξω στο μπαλκόνι και γύρισα βρίσκοντας τουρτίτσα. Δεν τη μάλωσα γιατί δεν την έπιασα επ' αυτοφόρω. Ίσως το έκανε και για σπάσιμο, δεν μπορώ να την ψυχολογήσω ακόμα.

Έχει να φάει από χθες το πρωί, τρώει μία φορά τη μέρα μόνο, κι ακόμα δεν έχει αγγίξει μπουκιά. Της έχω βάλει το πιάτο της από το πρωί τρεις φορές και το μάζεψα σε διάστημα 10 λεπτών, αλλά τίποτα. Της έβρασα και μια κοκκάλα, έριξε ένα γλύψιμο και την παράτησε.

Δεν την βλέπω κακόκεφη, μιας και έρχεται συνέχεια για χάδια, κτλ. Γενικά δε δίνει σημασία σε ανούσιες καταστάσεις, ασχολείται μόνο με εμάς και το προβληματάκι με τους περαστικούς που θα φτιάξει σύντομα.

Kathrinf1 αν μου πειράξει το δειλινό θα την ξυρίσω μοϊκάνα.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πω πω κούκλα είναι *agapoylas*!!!!

Με το γάβγισμα είναι ένα θεματάκι αλλά είναι νωρίς ακόμα.....υπομονή και επιμονή θέλει! Με αυτά που λες φαίνεται να είναι πανέξυπνη, θα μάθει σιγά σιγά και δεν θα γαβγίζει.

Να την βγάζεις συγκεκριμένες ώρες βόλτα μέσα στη μέρα για τις ανάγκες της......όταν θα αισθανθεί το χώρο δικό της δεν θα τα κάνει στο μπαλκόνι.

Καλή συνέχεια με το κορίτσι σας και περιμένουμε και άλλες φωτο για να την θαυμάσουμε!
Όσο για την νύστα πρέπει να το συνηθίζεις σιγά σιγά.....έρε τι τραβάμε και εμείς οι σκυλογονείς :p!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλως την δεχτηκατε και απο εμας και ευχομαι η συντροφια της να σας γεμισει
με αγαπη και ευτυχια! Φαινεται πολυ σοβαρο, μετρημενο και πολυ αρχοντικο κοριτσι.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Να σας ζησει η πανεμορφη Σακιρα. Σιγα σιγα θα μαθετε η μια την αλλη και θα επικοινωνειτε πιο ευκολα. Να την χαιρεστε και παλι και περιμενουμε περισσοτερες φωτογραφιες :D