Shakira black edition

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ενστικτωδώς αντέδρασε η μικρή ενστικτωδώς και η shakira.
Εγώ θα έλεγα ότι αφού τα δύο αυτά ζώα δεν συμβιώνουν να αποφεύγετε πάντα τις αφορμές για διενέξεις. Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται το beagle να τρώει όταν έρχεστε εσείς.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αλοίμονο αν θα έπρεπε να μαλώσουν το σκυλί που διεκδίκησε το φαΐ του από ένα ξένο, αν και γνωστό σκυλί. Ακόμα και να το έκαναν κατόπιν εορτής θα ήταν τελείως άτοπο γιατί δεν θα καταλάβαινε το σκυλί γιατί το κάνουν.
Όσο για τη δικιά σου μάλλον ήταν τυχαίο γεγονός και έγινε γιατί από τη μια ήταν αμυνόμενη και από την άλλη ήταν και ενθουσιασμενη στην ιδέα του φαγητού. Αν φοβάσαι μήπως αρχίσει να βγάζει επιθετικότητα προς το συγκεκριμένο ή άλλα σκυλια τότε μπορείς να μιλήσεις με τον εκπαιδευτή σας. Αν και εγώ είμαι της γνώμης ότι και τα σκυλιά σαν εμάς δεν παίζει να τους συμπαθούν όλους το ίδιο.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Όχι, καμία επιθετικότητα σε άλλα σκυλιά ακόμα κι αν αυτά της επιτίθενται ή της γαυγίζουν απειλητικά. Δε δίνει σημασία ή μπορεί ακόμα και να θέλει να παίξει μαζί τους.
Μάλλον το φαγητό ήταν το μήλο της έριδος..

Με τη Vodka παρόλο που μπορεί να περνάνε και 3-4 ώρες τη μέρα μαζί ή να πηγαίνουμε μαζί βόλτες ή να συναντιούνται για κάποια λεπτά στο διάδρομο, τίποτα. Σαν να μην υπάρχει.
Ενώ όταν βλέπει το JRT ας πούμε κάνει σαν τρελή και δεν το αφήνει σε ησυχία.

Αυτά λοιπόν. Το ξεχνάμε :)

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Οσο μη κυριαρχικα και αν ειναι τα σκυλια δεν πρεπει να αφηνουμε τετοιες καταστασεις διεκδικησης.
Αυτο που εγινε ηταν απολυτα φυσιολογικο αφου δεν βαλατε ορια εσεις.

Και αν το beagle ειναι κουταβι θα πρεπει να εχετε τα ματια σας 14 γιατι καποια στιγμη δεν θα ειναι κουταβι.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Εγώ να ρωτήσω κάτι που μου ήρθε πρώτα στο μυαλό :rolleyes:???

Γιατί πρέπει το σκυλί (μπίγκλ) να το ταΐζουν την ώρα που πάτε εσείς επίσκεψη?
Μπορούν να το δώσουν να φάει ή νωρίτερα (πριν πάτε) ή αργότερα (αφότου φύγετε).

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
A! Ναι, φαίνεται παράξενο. Θυμάστε τα φιλαράκια; Κάπως έτσι είμαστε κι εμείς. Ανοίγουμε πόρτα και μπαίνουμε.

Θα φροντίσουμε όμως από δω και πέρα να μην υπάρχει φαγητό εκτεθιμένο.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μερικές καινούριες φωτογραφίες από τη σημερινή μας βόλτα στον Ιλισσό. Μιας και το "ποτάμι" γέμισε νερό είπαμε να το εκμεταλλευτούμε, κατεβήκαμε και σύντομα βρήκαμε και υπέροχη παρέα.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με το κινητό, τις σουλούπωσα όπως όπως για να σας κάνω να ζηλέψετε :D

23022013330.jpg

23022013335.jpg

23022013326.jpg

Oι φίλοι μας είναι ο Tores, το dogue de bordeaux 2 ετών και ο Roger, το doberman 6.5 μηνών μόλις.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
ωραιο το μαυρο διαμαντι του νειλου!!!
Τι έγραψε ο καλλιτέχνης πάλι. Μόνο που ταιριάζει καλύτερα το μαύρο βόδι του Ιλισσού. μουαχαχα

Να τη χαιρεσαι ειναι πανεμορφη :D

Μονο η Μοκα δεν παιζει :(
Σ' ευχαριστώ. Θα παίξει και η Μόκα..Υπομονή :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έχω φύγει για λίγες μέρες στο πατρικό μου. Η σκύλα έχει μείνει με τον άντρα μου..

Το κορίτσι μου πρέπει να έχει άγχος αποχωρισμού ή ίσως της χάλασα τη ρουτίνα. Δύο φορές κακά και μία κατούρημα μέσα στο σπίτι που ΠΟΤΕ δεν έχει λερώσει πέρα από τις πρώτες μέρες.

Είναι ευαίσθητο το παχύδερμο τελικά..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Του είπες ότι πρέπει να την βγάζει βόλτα?
Mόλις με γλίτωσες από μικρό εγκεφαλικό (άι λαβ μάι τζαμπ) με τα γέλια που έκανα.

mad00lini πες αλήθεια, κατά βάθος χαίρεσαι και που της λείπεις και που δεν είσαι εσύ αυτή που καθαρίζει τις συνέπειες του άγχους αποχωρισμού :p

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Του είπες ότι πρέπει να την βγάζει βόλτα?
εμενα το δικο μου το σκυλι ειδικα πριν λιγο καιρο που ειχε εντονοτερο το αγχος του αποχωρισμου οταν ηταν σε μερος που δεν ηξερε και οχι το σπιτι μας και την αφηνα, εστω και για 1 λεπτο μονη της, εκανε και τις 2 αναγκες της και μπορει να ειχαμε παει βολτα πριν μιση ωρα..