Shih-Tzu

maria89

New Member
31 Ιανουαρίου 2011
3
0
γεια σας!ονομάζομαι μαρία k ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ένα six τσόου..υπάρχουν όμως κάποια θέματα...πρώτον,ποιος είναι ο σωστότερος δρόμος?μήπως ένα petshop η όχι?δεύτερον,αναγκαστικά στο πρόγραμμα μου υπάρχει εβδομάδα ανά εβδομάδα 2 ορο ταξίδι με κτελ...το θέλω πολύ αυτό το σκυλί αλλα δεν θέλω να το βασανίσω βάζοντας το για παράδειγμα στις αποσκευές ..:confused:

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Kαλώς ηρθες Μαρία:)
Διάβασε αυτό και αυτό το θέμα και θα σου λυθούν οι απορίες για το από που πρέπει να πάρεις το σκυλάκι σου.

Με το θεμα του κτελ δε νομίζω να εχεις πρόβλημα να το μεταφέρεις μέσα σε ενα crate μαζί σου...

Επίσης, αν θελεις γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατι τα greeklish δεν επιτρέπονται!

maria89

New Member
31 Ιανουαρίου 2011
3
0
Σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...επειδη το εχω ψαξει λιγο το θεμα,διαβασα συγκεκριμενα για το κτελ οτι εξαρταται απο τον οδηγο κ τους επιβατες..ολα αυτα σ ενα φορουμ,δεν ξερω τουσ κανονεσ.υπαρχει δηλαδη αυτη η εναλλακτικη..τι γινεται σ αυτην την περιπτωση?

maria89

New Member
31 Ιανουαρίου 2011
3
0
Σ ευχαριστω πολυ.αν και σκοπευω να ρωτησω κ στα κτελ...μπορει οντως να ισχυει αυτο...αλλα ποσο καλο θα ειναι για το καημενο το σκυλακι?

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
για να μην σου βάζουμε συνέχεια links εδώ, κάνε μία αναζήτηση στο φόρουμ με "μεταφορά" και "κτελ" και θα βρεις θεματάκια να διαβάσεις!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Γεια σου Μαρια!

Το ξερεις, οτι επελεξες μια απο της πιο δυσκολες φυλες, οτι αφορα την περιποιηση τους???
Εαν δεν χτενιστει καθημερινα πολυ σχολαστικα το Shi Tzu, κανει παρα πολυ γρυγορα κομπους και τζιβες!
( ο πατερας μου εχει ενα- και κομπιαζει εαν δεν χτενιστει μετα απο καθε βολτα- συνολο καμια ωρα την ημερα- ευτυχος οι ανθρωποι ειναι συνταξιουχοι και εχουν χρονο!)

Κατα τα αλλα, νομιζω οτι με το Κτελ θα εχεις προβλημα.
Παρα πολυ συχνα αρνουνται οι οδηγοι να μεταφερουν κατοικιδια- ακομα και οταν αυτα ειναι σε κλουβι μεταφορας.
Η μετακινιση στης αποσκευες αποκλειεται εντελος- εχουν πεθανει αρκετα σκυλια εκει μεσα.
Τωρα, εαν εχεις εσυ τα νευρα και κοτσια να τσακοθεις καθε εβδωμαδα με εναν αλλον ηλιθιο οδηγο- παω πασο!

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
1. όχι πετσοπ
2. Πρέπει να πάρεις άλλο μεταφορικό μέσο
3. Δύσκολη φυλή να βρεις στην Ελλάδα καλό. (πρόσφατα έψαχνε φίλος Θεσ/νικη και δεν έβρισκε)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr