ShuShi

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Συγνώμη, αλλά μόνο που το φαντάζομαι κλαίω από τα γέλια. Να σου ζήσει και να είναι πάντα καλά! Να ευχηθώ να κάνει και πολλές ζαβολιές ή θα με κυνηγάς; :p
Να κάνει όσες ζαβολιές θέλει, δεν με νοιάζει. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της και δεν έχω σκοπό να τον αλλάξω. Τον μεγάλο να μην μου χαλάει, που κοντεύει να τον κάνει σαν τα μούτρα της :eek:

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Να σου ζήσει! Ο Ιβάν πάντως φαίνεται να αντιστέκεται στη διαφθορέα - στις φωτογραφίες μοιάζει να έχει ένα βλέμμα καρτερίας και συγκρατημένης απόγνωσης :)

• Like
Reactions: spyv and elpinor

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Να σου ζήσει η μικρή ζαβολιάρα σου και να κάνει άλλες τόσες ζαβολιές :D Ε μωρέ και να παρασύρει και λιγουλάκι τον μεγάλο να έχει και παρεούλα :p

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Να σου ζήσει! Ο Ιβάν πάντως φαίνεται να αντιστέκεται στη διαφθορέα - στις φωτογραφίες μοιάζει να έχει ένα βλέμμα καρτερίας και συγκρατημένης απόγνωσης :)
Ναι, τραβάτε με κι ας κλαίω... ένα πράγμα :)

Κ σενα θα χαλασει αυτή οχι μονο τον μεγαλο....

Θα βαρατε κουδουνια κ θα τρέχετε θα πετατε νεράντζια τετοια....
Η καλύτερη της, οικογένεια χουλιγκάνων εν δράσει.

Να σου ζήσει η μικρή ζαβολιάρα σου και να κάνει άλλες τόσες ζαβολιές :D Ε μωρέ και να παρασύρει και λιγουλάκι τον μεγάλο να έχει και παρεούλα :p
Αυτό με την "παρεούλα" μην το ξαναπείς.
Τυπικά η σουσουράδα είναι της μάνας μου (λέμε τώρα). Και πρόσφατα είπε το αμίμητο:
"Το παιδί πλήττει. Και ο δικός σου είναι ένας μπουνταλάς και μισός. Μήπως να έλεγα στην Κατρίν να μας φέρει άλλο ένα να κάνουν παρέα;" :eek::eek::eek::eek::eek:

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Ναι, τραβάτε με κι ας κλαίω... ένα πράγμα :)

Η καλύτερη της, οικογένεια χουλιγκάνων εν δράσει.

Αυτό με την "παρεούλα" μην το ξαναπείς.
Τυπικά η σουσουράδα είναι της μάνας μου (λέμε τώρα). Και πρόσφατα είπε το αμίμητο:
"Το παιδί πλήττει. Και ο δικός σου είναι ένας μπουνταλάς και μισός. Μήπως να έλεγα στην Κατρίν να μας φέρει άλλο ένα να κάνουν παρέα;" :eek::eek::eek::eek::eek:
!!!!!!!!!!!!!!!! φαντάσου τι θα γινόταν εκεί μέσα!!! κανονική παιδική χαρά!!!

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Τώρα είναι παιδική χαρά. Τότε θα γινόταν η Κόλαση του Δάντη (για μένα).
Λούνα παρκ για κείνα, κόλαση του Δάντη για σένα, θεματικό πάρκο με πολλές συγκινήσεις θα προέβλεπα!!!! Εμείς εδώ με ενα κουτάβι και είμαστε ο τέλειος παιχνιδότοπος και δεν την πιάνει ούτε στο μικρό της πατουσάκι τη Shushi!!!

• Like
Reactions: elpinor

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
μήπως η μαμά σου μιλάει λόγια σοφίας; λέω εγώ τώρα....:D

• Like
Reactions: elpinor

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Εγώ λέω να τις κάνω πακέτο μαζί με την μαμά και να τις στείλω στην φιλενάδα της να έχουν μπόλικη παρέα. :p:p
Θα αποκτήσουν και "άκρες" με τους ισλαμιστές. Η ταλιμπανίτσα θα δικτυωθεί αμέσως. ;)