Να κάνει όσες ζαβολιές θέλει, δεν με νοιάζει. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της και δεν έχω σκοπό να τον αλλάξω. Τον μεγάλο να μην μου χαλάει, που κοντεύει να τον κάνει σαν τα μούτρα της
Συγνώμη, αλλά μόνο που το φαντάζομαι κλαίω από τα γέλια. Να σου ζήσει και να είναι πάντα καλά! Να ευχηθώ να κάνει και πολλές ζαβολιές ή θα με κυνηγάς;![]()
Ναι, τραβάτε με κι ας κλαίω... ένα πράγμαΝα σου ζήσει! Ο Ιβάν πάντως φαίνεται να αντιστέκεται στη διαφθορέα - στις φωτογραφίες μοιάζει να έχει ένα βλέμμα καρτερίας και συγκρατημένης απόγνωσης![]()
Η καλύτερη της, οικογένεια χουλιγκάνων εν δράσει.Κ σενα θα χαλασει αυτή οχι μονο τον μεγαλο....
Θα βαρατε κουδουνια κ θα τρέχετε θα πετατε νεράντζια τετοια....
Αυτό με την "παρεούλα" μην το ξαναπείς.Να σου ζήσει η μικρή ζαβολιάρα σου και να κάνει άλλες τόσες ζαβολιέςΕ μωρέ και να παρασύρει και λιγουλάκι τον μεγάλο να έχει και παρεούλα
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!! φαντάσου τι θα γινόταν εκεί μέσα!!! κανονική παιδική χαρά!!!Ναι, τραβάτε με κι ας κλαίω... ένα πράγμα
Η καλύτερη της, οικογένεια χουλιγκάνων εν δράσει.
Αυτό με την "παρεούλα" μην το ξαναπείς.
Τυπικά η σουσουράδα είναι της μάνας μου (λέμε τώρα). Και πρόσφατα είπε το αμίμητο:
"Το παιδί πλήττει. Και ο δικός σου είναι ένας μπουνταλάς και μισός. Μήπως να έλεγα στην Κατρίν να μας φέρει άλλο ένα να κάνουν παρέα;"![]()
Λούνα παρκ για κείνα, κόλαση του Δάντη για σένα, θεματικό πάρκο με πολλές συγκινήσεις θα προέβλεπα!!!! Εμείς εδώ με ενα κουτάβι και είμαστε ο τέλειος παιχνιδότοπος και δεν την πιάνει ούτε στο μικρό της πατουσάκι τη Shushi!!!Τώρα είναι παιδική χαρά. Τότε θα γινόταν η Κόλαση του Δάντη (για μένα).
μήπως η μαμά σου μιλάει λόγια σοφίας; λέω εγώ τώρα...."Το παιδί πλήττει. Και ο δικός σου είναι ένας μπουνταλάς και μισός. Μήπως να έλεγα στην Κατρίν να μας φέρει άλλο ένα να κάνουν παρέα;"![]()
Να σου στείλω την (σοφή) μαμά, το γκρέμλιν και ό,τι άλλο στείλει η φιλενάδα της;μήπως η μαμά σου μιλάει λόγια σοφίας; λέω εγώ τώρα....![]()