SOS! Έφαγε τσουρέκι με σοκολάτα!!

Artemists

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2010
82
0
@Amaliaz : έχω ρίξει απίστευτο γέλιο με τον Diego. Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα γερός !! Κι εσύ να συνεχίσεις να μας φτιάχνεις την ημέρα με τέτοια ποστ ;)

Και μένα η μικρή όταν ήταν 3,5 μηνών ... ένα πρωί τη βρήκα να μασουλάει την ταμπλέτα με τα χαπάκια του θυρεοειδή!!!! Έπαθα σοκ !!! Ήμασταν εκτός Αθηνών και 07.00 πέταξα τον κτηνίατρο πάνω. Είχε καταφέρει να φάει 5-6 χαπάκια και το μισή πλαστική πλακέτα !! Άνοιξε με κάποιο τρόπο το συρτάρι του κομοδίνου και τα πήρε !!!

Μου είπε να της δώσω ζεστό νεράκι με αλάτι (ίσως και λίγο ξύδι) για να κάνει εμετό . Μετά από 10-15 σύριγγες που της έδωσα το μόνο που κατάφερα ήταν να της βάζω από το στόμα νεράκι και ταυτόχρονα να κάνει πιπί !!!

Το ίδιο σ/κ και λίγες ώρες μετά από αυτό το σκηνικό, βρήκε μία citronella για τα κουνούπια και την έκανα χίλια κομματάκια μαζί με το αλουμίνιο γύρω γύρω :( σίγουρα θα κατάπιε και κάτι.

Ευτυχώς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλά αυτό μας έγινε μάθημα να εξαφανίσουμε τα πάντα που μπορεί να φαγωθούν ή δαγκωθούν από το σπίτι !!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Αααα τι μου θυμισες!!!!
Το καλοκαίρι φέτος για πρώτη φορά ανάψαμε φιδάκι στην αυλή λόγω των άπειρων -πραγματικά- κουνουπιών και μετά από πολλούς καβγάδες με το δικό μου γιατί τη συχαίνομαι τη μυρωδιά τους, ο γείτονας τα καίει να σκεφτείτε κι εγώ έξω δε βγαίνω!
Την επόμενο απόγευμα γυρνώντας από τη δουλειά βρίσκω κάτω τη βάση από το φιδάκι (που το είχαμε σβήσει πριν τελειώσει και το είχαμε αφήσει σχετικά ψηλα σ'ένα περβάζι) και το φιδάκι πουθενά!!!
Το φάγανε κατά πάσα πιθανότητα τα ελεεινά ενώ λείπαμε!!! Πότε ακριβώς? Ο θεός κι η ψυχή τους
Πήρα το γιατρο πανικόβλητη, μου λέει πως τα βλέπεις, καλά ήταν τα άθλια, μέσα στη συνήθη χαζοχαρουμενίαση.
Εμετό δε βρήκα πουθενά, τα έβγαλα βόλτα, τα κακά τους κανονικά.
Περνάγανε οι ώρες, αυτά σα να μη συνέβη τίποτα.
Το φάγανε όντως? Ποτέ δε θα μάθουμε
Ο γιατρός πάντως μας τα 'ψαλε γιατί είναι τρομερό δηλητήριο
Τουλάχιστον πείστηκε ο δικός μου και δεν ξαναανάψαμε ποτέ......

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πιθανοτατα απλά το εξαφανισανε. Δεν ειναι τοσο χαζα τα σκυλια να φανε τετοιο πραγμα. Ποτέ δεν ξερεις βεβαια.
Κι εμεις εχουμε φιδακι στο κτημα, και μαλιστα σε μερος που η Ηρα το φτανει ανετα, αλλά ουτε σημασια του δινει.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Ωραίο θέμα!! Ευκαιρία να εκθειάσω και τα κατορθώματα των δικών μου σκυλιών που όταν τα κάνουν νευριάζω και μετά γελάω υστερικά!
Γενικά έχουν φάει τα πάντα οπότε θα σας πω τα πιο τρανταχτά!
Η Lucy που λέτε ήταν όχι απλά ζωηρό κουτάβι,άστα να πάνε.... Μια μέρα γυρνώντας σπίτι τη βρήκα να έχει ξεσκίσει την κουρτίνα και να έχει καταβροχθήσει τη μισή!!Γκρρρρρ Έχει φάει επίσης γόβες,όλο το πλαστικό ενός ψαλιδιού (πραγματικά το έχω κρατήσει έχει μείνει μόνο το σίδερο),μια κομματάρα μετσοβόνε (ναι αυτό το ακριβό τυρί),πρόπερσυ μάσισε το μισο χριστουγεννιάτικο δέντρο (ήταν φυσικό,τι να πω,της άνοιξε την όρεξη)
Ο Μπέμπης έχει πιο περίεργα γούστα,έχει φάει το μπολάκι που πίνει νερό (μάλλον διψούσε...),το βιβλιάριο υγείας μου,το πλαστικό κουτάκι από το θερμόμετρο,άααααπειρους στυλούς (τραγικό να βρίσκεις το κουτάβι με μπλέ γλώσσα), ένα πιατο φρεσκοτηγανισμένο γαύρο, κάμποσα καλώδια (για κάποιο λόγο ευτυχώς προτιμάει τα καλώδια του τηλεφώνου και απλά μου κόβει το ιντερνετ συνέχεια και όχι τα άλλα με το ρεύμα..)

Ουφφφφ και πολλά πολλά ακόμα...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Τωρα τα δικα μου ,δεν λεει να σας πω τι εχουν φαει κατα καιρους....
Θα σας πω ομως πως δεν εχουν φαει ακομα τα μεταλλικα μπωλ τους!![-X

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Τωρα τα δικα μου ,δεν λεει να σας πω τι εχουν φαει κατα καιρους....
Θα σας πω ομως πως δεν εχουν φαει ακομα τα μεταλλικα μπωλ τους!![-X
Εμένα δυστυχώς του νερού ήταν πλαστικό και το καταβρόχθισε ο άτιμος!!

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
:eek: ...καλα ...νταξει.....αμα μου'χε φαει ειδικα το τσουρεκι μου με τη σοκολατα....παιζει να τον επνιγα την ιδια ωρα!Δεν παιζουν μ αυτα τα πραγματα! :D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εμένα έκανε το εξής το κοριτσάκι μου εχ8ές,έκανα γενική στο σπίτι και είπα να την βγάλω στο μπαλκόνι που έχει και ωραία μέρα να λιαστεί το κορίτσι!!!
Είχα σκούπα και δε άκουσα τον θόρυβο,όταν βγαίνω και την βλέπω με το σωλίνα από το a/c στο στόμα όλο χαρά!!!Δε άφησε ούτε λίγο ένα με τον τοίχο έγινε!!!Η μονάδα είναι πολύ ψηλά,αλλά η κυρία από το τράβα-τράβα το έκοψε από ψηλά!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Όταν πρωτοπήρα το μαυρόπλασμα είχα σχέση με μια κοπέλα που είχε πολυκυστικές ωοθήκες κι έπαιρνε ένα αντισυλληπτικό που λεγόταν gynofen 35 κι επειδή για λόγους που δεν κατάλαβα και δεν μ' ενδιέφερε για να είμαι ειλικρινής να καταλάβω αυτή τη νοοτροπία που έχουν σε ορισμένες επαρχίες, όχι μόνο δεν τα αγόραζε απ' τα Γιάννενα, αλλά τα φύλαγε στο σπίτι μου για να μην τα δουν ούτε οι γονείς της. Όταν το κατάμαυρο ήταν 82 ημερών δούλευα σε ένα εργαστήριο για έξτρα εμπειρία για το μεταπτυχιακό μου ας πούμε κάπου στην Αιτωλοακαρνανία κι έκανα καθημερινά πολύ μεγάλες αποστάσεις κι έλειπα αρκετά. Το άραχνο ήταν μόνο του στο σπίτι (σωστό ή λάθος το Χάσκι ερχόταν πάντοτε μαζί μου για πολλούς λόγους) και έφαγε μια ολόκληρη καρτέλα μαζί με τη συσκευασία, την οποία ξέρασε μετά.
Προκαλέσαμε εμετό με την κτηνίατρο και τα περισσότερα χάπια βγήκαν ολόκληρα δείγμα πως είχε κάνει τη διαολιά λίγο πριν γυρίσω. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που της βγήκε σε καλό αφού πλέον την έπαιρνα παντού μαζί, όσο δύσκολο κι αν ήταν κάποιες φορές. Πράγμα βέβαια που δημιούργησε και πολλά προβλήματα όταν μετακομίσαμε οριστικά στην Αθήνα κι άλλαξα τελείως τρόπο ζωής και το αραχνιασμένο έπρεπε να μάθει να μένει μόνο του στο σπίτι.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Εμάς είχε φάει ένα ολοκληρο ταψι μπράουνις και μετά ήπιε και τον καφέ μου που ήταν πάνω στο τραπέζι......όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά μας κοίταγε και με ένα περίφανο βλέμμα άλλο πράγμα! Ο γιατρός συνέστησε 2 μέρες μείωση στο φαγητό και να ανησυχίσω μόνο εαν κάνει διάροια

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εμάς είχε φάει ένα ολοκληρο ταψι μπράουνις και μετά ήπιε και τον καφέ μου που ήταν πάνω στο τραπέζι......όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά μας κοίταγε και με ένα περίφανο βλέμμα άλλο πράγμα! Ο γιατρός συνέστησε 2 μέρες μείωση στο φαγητό και να ανησυχίσω μόνο εαν κάνει διάροια
Αααα δεν τα κάνεις καλά!!!!!!!!!!:D Αφήνεις που αφήνεις το καφέ,άσε και κανένα τσιγαράκι να το ευχαριστηθεί το "παιδί"!!:p:p
Γίνεται καφές χωρίς τσιγάρο???

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν καφέ δεν έχει πιει ακόμα το Μουφ, μάλλον δεν του αρέσει. Απλώς πάει και τον μουφιάζει γκρινιάζοντας στο αυτοκίνητο που είναι σήμα για να του δώσω το νερό του που το φυλάω στο φορητό ψυγείο με πολλά-πολλά ψυκτικά και παγάκια ώστε να είναι κρύο-κρούσταλλο! Του το βάζω στην ποτίστρα του και ησυχάζει. Κατά τ' άλλα έχει κατεβάσει κρυφά μάφφινς και μάλιστα περίμενε να γλαρώσω να κοιμηθώ και να κρυώσουνε εκείνα. Επίσης έχει κλέψει και φάει μισό ταψί μπακλαβά, μισό ταψί ραβανί, δυο κομμάτια γαλακτομπούρεκο και χτες σηκώθηκε στα δυο πόδια και χόρευε στο σαλόνι διότι γύρισα από το ελληνικό πανηγύρι εδώ και είχα φέρει πιτόγυρο, σπανακόπιτα και σούπα βραστό! Εννοείται ότι εισέπραξε τα μισά για βραδυνό διότι δεν άντεχα να το ακούω να βγάζει ήχους τρελλούς σα να το σφάζουν...:rolleyes:

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Αααα δεν τα κάνεις καλά!!!!!!!!!!:D Αφήνεις που αφήνεις το καφέ,άσε και κανένα τσιγαράκι να το ευχαριστηθεί το "παιδί"!!:p:p
Γίνεται καφές χωρίς τσιγάρο???
χμμ ευτυχώς καπνίζω στριφτά και δεν έχει πρόσβαση στα τσιγάρα αλλιώς την είχα ικανή!!
Ο μόνος που έμεινε με το παράπονο ήταν ο συγκάτοικος μου που γυρνώντας απο το μάθημα ονειρευόταν οτι θα φάει μπράουνις αλλά κάποιος είχε άλλα σχέδια!!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εδώ και είχα φέρει πιτόγυρο, σπανακόπιτα και σούπα βραστό! Εννοείται ότι εισέπραξε τα μισά για βραδυνό διότι δεν άντεχα να το ακούω να βγάζει ήχους τρελλούς σα να το σφάζουν...:rolleyes:
και εγώ έτσι θα έκανα για ένα πιτόγυρο τον καταλαβαίνω!!!!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εμένα μάσησε ένα χριστουγεννιάτικο αστεράκι. Γυάλιζαν τα κακά της απο την χρυσόσκονη :D
Εντάξει παίζει να γελάω εδώ και 2-3 λεπτά με αυτό το σχόλιο!
Τρομερό θέαμα ομολογουμένως !!!! χαχαχα!!!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Παλιότερα φιλοξενούσα για κάποιο διάστημα ένα τελείως ανεκπαίδευτο και κακομαθημένο σκύλο.

Ήταν θυμάμαι βράδυ Παρασκευής,και είχα παραγγείλει μια καταπληκτική μακαρονάδα φούρνου.Σαφώς έπρεπε να την απολαύσω καθιστός στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση.Ο μικρός δίπλα να έχει πάρει το πιο κακόμοιρικο βλέμμα του κόσμου παρακαλώντας να του δώσω λίγο.Φυσικά εγώ τον αγνόησα.
Ανοίγω την συσκευασία και την αφήνω να κρυώσει όσο εγώ θα έπλενα τα χέρια μου στο μπάνιο.
Επιστρέφοντας 1 λεπτό αργότερα αντίκρισα το αναμενόμενο...
Η μακαρονάδα στο χαλί και ο σκύλος να τρώει όσο πιο γρήγορα μπορούσε..οι σάλτσες σε μια ακτίνα 2 μέτρων..

10 λεπτά αργότερα άνοιξα την τοστιέρα...
Το κάθαρμα ακόμα γλυφόταν!