Sos!!! Νεφρική ανεπάρκεια!!!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
. Γι αυτό κ σας ζαλίζω όλη μέρα!!! Προσπαθώ να τον βοηθήσω γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό σκυλί. Δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε την οικονομική δυνατότητα ( άνεργη.....) ώστε να τρέξω σε γιατρούς στην Αθήνα. Αλλιώς φυσικά κ θα το έκανα!!! Φαντάζομαι ότι θα προήλθε από το καλααζάρ . Θα μου στείλει ο κτηνίατρος τις εξετάσεις με φαξ ώστε να τις προωθήσω σε έναν άλλο στην Αθήνα . Πιστεύετε ότι θα βγάλει άκρη ή πρέπει να δει το σκύλο κ ο ίδιος? Από τη μέρα που πήρα τα αποτελέσματα του μαγειρεύω εγώ κιμά με ρύζι κ ασπράδι αυγού. Κ πάλι σας ευχαριστω πολύ για όλα παιδιά !
Δε μας ζαλιζεις, απλα πρεπει να ειναι ξεκαθαρο τι μπορεις να μαθεις απο ενα φορουμ.

Ειναι προφανες οτι θελεις να βοηθησεις το σκυλο σου με περιορισμενα μεσα...μπραβο σου και για οσα εχεις ηδη κανει :cool:

Εφοσον το μαγειρεμα σου ειναι πιο ευκολο και οικονομικο απο την κτηνιατρικη τροφη, τοτε μπορεις να παρεις ιδεες απο εδω
Γενικα, ρυζι,κιμας και ασπραδι ειναι σωστα ...

Giotak.

Active Member
3 Νοεμβρίου 2011
28
0
Καλησπέρα κ πάλι!!! Μετά από 2 βδομάδες κ αφού εμφανισιακά είναι πολύ καλύτερα (τρώει αρκετά, δεν έχει τριχόπτωση, είναι πιό δραστήριος κ τα μάτια του οκ) του έκανα πάλι εξετάσεις αίματος. Ουρία 4,32 από 4,36. Κρεατινίνη 432 από 559, αιματοκρίτης 19 κ καλααζάρ 1/1600!!! 2 ερωτήσεις έχω αν γνωρίζετε.
1ον, αν του δώσω milteforan θα επιβαρύνω τα νεφρά ?
Κ 2ον πως μπορώ να ξέρω αν έχουν επηρρεαστεί κ τα 2 νεφρά? Αν είναι οκ το ένα? Τυγχάνει να είναι κ ο μπαμπάς μου νεφροπαθής ..... Μόνο με υπέρηχο θα το δω? Υπάρχει περίπτωση να έχει υποστεί βλάβη μόνο το ένα?
Κ πάλι σας ευχαριστώ οοοοοοοολους!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αρα το καλααζαρ ανεβασε ετσι τους δεικτες.
Το milteforan δεν πειραζει τα νεφρα ,αλλα και παλι ρωτα τον κτηνιατρο.
Με υπερηχο μπορεις να μαθεις αν προκειται για τον ενα η και τους δυο νεφρους αλλα στην παρουσα φαση δεν βλεπω το λογο.

Και παλι περαστικα στο σκυλακι σου.

Giotak.

Active Member
3 Νοεμβρίου 2011
28
0
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !
Δε βλέπεις το λόγο να του δώσω milteforan γιατί θεωρείς πως δεν υπάρχει ελπίδα? αυτό εννοείς? Δυστυχώς δεν υπάρχει εξειδικευμένος κτηνίατρος γι αυτό ζητώ τις γνώσεις κ τη βοήθεια σας! Δε θέλω να φτάσει στο σημείο να υποφέρει για να του κάνω ευθανασία αλλά αν δεν είχα κάνει εξετάσεις θα έλεγα οτι είναι πολύ καλύτερα !

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Οχι για να δεις ποιο νεφρο εχει προβλημα το ειπα!
Εγω θα εδινα milteforan και οτι αλλο χρειαζεται.

Μην σταματας,παλεψε το οπως κανεις και ευχομαι το καλυτερο.

Giotak.

Active Member
3 Νοεμβρίου 2011
28
0
Σε ευχαριστώ πολύ!
Αυτό θα κάνω! Θα τον " πλακώσω" στο milteforan αφού τώρα τρώει 3 φορές τη μέρα σχεδόν κ ελπίζω. Αν κρατηθεί έως τις 11/12 θα μπορέσω να τον ανεβάσω στην Τρίπολη να του κάνω υπέρηχο. Μήπως ξέρετε πόσο κοστίζει περίπου ?

Giotak.

Active Member
3 Νοεμβρίου 2011
28
0
Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι αν η τροφή του δεν περιέχει κρέας δεν τρώει!!!! Σκέφτηκα να τον αφήσω 1-2 μέρες ώστε να αρχίσει να τρώει κ ρύζι,αν φάει δηλαδή γιατί το πιό πιθανό είναι να μείνει νηστικός! Αλλά με zylapour κ milteforan που ξεκινάει από αύριο μήπως πρέπει να τρώει καλά? Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Giotak.

Active Member
3 Νοεμβρίου 2011
28
0
Σήμερα του αγόρασα μοσχάρι. Το έβρασα κ στο ζουμάκι έριξα ρύζι. Του έδωσα ρύζι κ 2-3 μπουκιές κρέας για να τον κοροιδέψω κ έφαγε μόνο το κρέας κ μου έφτυσε το ρύζι!!!!!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Καλυτερα σε κιμα,να ανακατευεται καλυτερα με το ρυζι.
Λαδι σολωμου μπορεις να βρεις πουθενα?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εχουν και τα φαρμακεια αλλα νομιζω σε καψουλες,ειναι για ανθρωπους.
Προσεξε να γραφει Salmon oil και οχι Cod oil γιατι δεν κανει.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ναι μπορεις,πολλοι παιρνουν τις ανθρωπινες για τα σκυλακια τους.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Για δοκιμασε και λιγο πρασινο πατσα μηπως τον ξετρελανει η μυρωδια.
Μπορεις να δινεις και ασπραδι αυγου που και που.

Giotak.

Active Member
3 Νοεμβρίου 2011
28
0
Του δίνω κ ασπράδι αλλά δεν τρώει ρε παιδιά,μόνο κρεατικά !!!!!! Πριν λίγο πήγα να τον δω κ ενώ όλη μέρα ήταν ευδιάθετος κ έφαγε δεν κουνήθηκε καθόλου . Κοιμόταν, ανησυχητικό αυτό εεεε;;;;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μην ξεχνας οτι εχει χαμηλο αιματοκριτη οποτε δεν μπορει να ειναι και ιδιαιτερα ζωηρος.
Που κοιμαται?

Giotak.

Active Member
3 Νοεμβρίου 2011
28
0
Στο σπιτάκι του, μένω στην επαρχία κ ακριβώς δίπλα από το σπίτι μου έχω μια αποθήκη κ έχω βάλει μέσα το σπίτι του. Δεν κάνει καθόλου κρύο ,είναι κλειστό αλλά αφήνω ανοιχτή την πόρτα για να βγαίνει όποτε θέλει . Μπορώ να κάνω κάτι με τον αιματοκρίτη ? Πριν 15 μέρες που του έκανα τις πρώτες εξετάσεις έιχε ουρία κ κρεατινίνη στα ύψη αλλά αιματολογικά ήταν οκ. Τώρα που του έκανα πάλι έχουν πέσει οι τιμές στην ουρία κ τα σχετικά αλλά έπεσε κ ο αιματοκρίτης.

Giotak.

Active Member
3 Νοεμβρίου 2011
28
0
Καλημέρα κ πάλι !!!
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια site για να βρω κλινική διατροφή ? Σε όσα μπήκα δε βρήκα τίποτα !

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87