SOS

ivanakos8

Member
5 Αυγούστου 2016
9
3
29
Καλησπέρα! Εχω ενα γερμανικό ποιμενικό ηλικίας 8 ετών! Το σκυλάκι εδω και 3 ημέρες δεν τρώει και κινείται με μεγάλη δυσκολία . Ειναι πολυ άγριος και κανένας κτηνίατρος δεν τον αναλαμβάνει. Μήπως ξέρει κάποιος κανενα κτηνίατρο που θα μπορούσε να μας επισκεφθεί για να τον εξετασει; Η ζωη του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ευχαριστω πολυ!

ivanakos8

Member
5 Αυγούστου 2016
9
3
29
Βρισκόμαστε στον Πειραιά.
Ειναι δύσκολο ακομα και αυτό. Το έχουμε επιχειρήσει αλλα αγρίευε. Τις τελευταίες μερες ομως ούτε γαβγίζει ούτε αντιδράει έντονα. Κινείται ελάχιστα ίσα για να αλλάξει στάση.

Ilianna_tzl

Active Member
24 Ιουνίου 2016
32
8
29
Δύσκολο να τον αναλάβει κάποιος αν δε μπορείς εσύ να του επιβληθείς...δηλ όλα τα προηγούμενα εμβόλια πως έγιναν ; :( Μήπως έχει πάθει κατάθλιψη το μωρό σου ;

ivanakos8

Member
5 Αυγούστου 2016
9
3
29
Οταν ηταν 9 μηνών τον είχε χτυπήσει αμάξι!τον υιοθέτησα εγω και ταλαιπωρηθήκαμε ενα χρονο με το σπασμένο πόδι του!Στα 2 τον εστειλα για εκπαίδευση υπακοής και μετα τα ηλεκτροσόκ που του έκανε ο <εκπαιδευτής> τον πήρα πίσω στη μιση εκπαίδευση γιατι δάγκωσε 2 Πακιστανόυς υπαλλήλους !απο τοτε το σκυλί αγριεψε και δαγκώνει και μενα αν του βάλω φιμωτρο!(του εχει μείνει σαν κακή εμπειρία υποθέτω)

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Ένα κολπάκι για το φίμωτρο:

Βάλε μέσα στο φίμωτρο λιχουδιές. Δώσε το να το μυρίσει και Άστον να τα φάει. Άμα δεν τα φάει με την πρώτη δοκίμασε να του την δώσεις εσύ και σιγά σιγά να την κατευθύνεις μέσα στο φίμωτρο.
Έτσι θα καταλάβει ότι το φίμωτρο είναι κάτι καλό και θα κάθετε να του το φορέσεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Έχω παρόμοια εμπειρία που πάει πολλά χρόνια πριν και το φίμωτρο την έκανε ακόμη πιο έξαλλη. Δυστυχώς ζώα σαν αυτά δεν έχουν ποτέ την ιατρική περίθαλψη που τους πρέπει λόγω της δυσκολίας. Εμείς όταν έφτασε στο σημείο που περιγράφεις είχαμε τον κτηνίατρο να έρχεται σπίτι μας και να της κάνει ένεση για να κοιμηθεί και να μπορέσουν να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Τραγικό ξέρω αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουμε τραγικά λάθη που πληρώνουν τα ζώα.

ivanakos8

Member
5 Αυγούστου 2016
9
3
29
Μήπως σου βρίσκεται το τηλεφωνο του κτηνιατρου; Προσπαθώ να βρω κάποιον να μου πει έστω αν μπορω να κανω κατι να τον βοηθήσω. Εχω επικοινωνήσει με το κτηνιατρικό κέντρο Πειραιά αλλα περιμενω ακόμη απάντηση.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ευχομαι να εισαι ενα ακομη τρολ....
Εκει εξω ομως στην πραγματικη ζωη υπαρχουν τετοια περιστατικα.

Ολοι εσεις οι μαγκες που καυχιεστε για τα μαντροσκυλα σας που ουτε κτηνιατρος μπορει να τα αγγιξει!
Η τεστοστερονη τρεχει απο τα μπαντζακια σας!!!

Και οταν χρειαστειτε βοηθεια σας φταιει ο κτηνιατρος που δεν κανει για θηριοδαμαστης.

Και τρεχουν αλλοι ανθρωποι να βοηθησουν για να μη "χαθει" το ζωο!!

Γιατι δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι αν το αγγιξει ο κτηνιατρος δεν θα μικρυνουν τα μπαλακια του.

Ελεος πια:sick:

ivanakos8

Member
5 Αυγούστου 2016
9
3
29
1)Δεν ειμαι τρόλ(διάβασα και άλλες απαντήσεις σου ,σε ερωτήσεις στο forum και δυστυχώς εισαι πολυ καυστικος -η στα σχόλια σου!Λυπαμαι!!
2)Ειμαι γυναίκα και όχι άντρας οποτε τεστοστερόνη και μπαλάκια αστα για αυτούς που τα έχουν!!
3)Εγω εστειλα στο forum μήπως κάποιος και με βοηθησει(και ευτυχώς μου έστειλε ενας που ενδιαφέρθηκε και μίλησα με εναν κτηνίατρο ό οποίος θα τον δει αυριο)
4)δεν ειναι μαντρόσκυλο το σκυλί μου...(ξερεις τι ειναι ενα χρονο να παλεύω με το σπασμένο πόδι του γιατι έτρωγε τον γύψο και στο τέλος του εφάρμοσε ο γιατρός μια πλαστική σωλήνα..)εύχομαι να μην το περάσεις ποτε!
5)Συγνώμη για τον τροπο που απαντώ αλλα στη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι ,θα προτιμούσα την βοήθεια σου παρα την επίκριση σου!
Ευχαριστω πολυ τον χρήστη που μου έδωσε το τηλ του κτηνιάτρου!!!

• Like
Reactions: Kouros

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Οταν ηταν 9 μηνών τον είχε χτυπήσει αμάξι!τον υιοθέτησα εγω και ταλαιπωρηθήκαμε ενα χρονο με το σπασμένο πόδι του!Στα 2 τον εστειλα για εκπαίδευση υπακοής και μετα τα ηλεκτροσόκ που του έκανε ο <εκπαιδευτής> τον πήρα πίσω στη μιση εκπαίδευση γιατι δάγκωσε 2 Πακιστανόυς υπαλλήλους !απο τοτε το σκυλί αγριεψε και δαγκώνει και μενα αν του βάλω φιμωτρο!(του εχει μείνει σαν κακή εμπειρία υποθέτω)
Με βάση το προφίλ σου, ανέλαβες το σκύλο στα 11 και στα 12 κανόνισες να πάει για βασική υπακοή;;;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
3)Εγω εστειλα στο forum μήπως κάποιος και με βοηθησει(και ευτυχώς μου έστειλε ενας που ενδιαφέρθηκε και μίλησα με εναν κτηνίατρο ό οποίος θα τον δει αυριο)
Ποιος θα σε βοηθήσει καλή μου και πώς που 7 χρόνια δεν προσπάθησες να κάνεις κάτι να κουμαντάρεις το σκυλί σου; 7 χρόνια δεν είδε κτηνίατρο; Εμβόλια δεν έκανε δηλαδή; Αμπούλες για παράσιτα πώς του βάζεις; Βόλτες πώς το βγάζεις;

4)δεν ειναι μαντρόσκυλο το σκυλί μου...(ξερεις τι ειναι ενα χρονο να παλεύω με το σπασμένο πόδι του γιατι έτρωγε τον γύψο και στο τέλος του εφάρμοσε ο γιατρός μια πλαστική σωλήνα..)εύχομαι να μην το περάσεις ποτε!
Σοβαρολογείς; Μόνο εσύ πέρασες παρόμοια εμπειρία; Τα μέλη του φόρουμ το ξέρουν, ο δικός μου σκύλος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο πέρισυ τέτοια εποχή. Παλέψαμε για τη ζωή του και τα κατάφερε, όμως είχε βγει το ισχίο του εντελώς και χρειάστηκε εγχείρηση. Να μην τα πολυλογώ γιατί είχαμε πολλά παρατράγουδα μετά την εγχείρηση αλλά ένα χρόνο μετά, μετά από πολλή δουλειά, φυσιοθεραπείες, ιστορίες ... τα πάει καλύτερα αλλά ακόμα παλεύουμε! Τώρα τι ήθελες να πεις εσύ; Επειδή ένα χρόνο είχατε μια κατάσταση δεν μπορείς να κουμαντάρεις το σκύλο σου; Ελεος δηλαδή...

5)Συγνώμη για τον τροπο που απαντώ αλλα στη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι ,θα προτιμούσα την βοήθεια σου παρα την επίκριση σου!
Μόνη σου ήξερες πώς ο σκύλος γερνάει και πως κάποτε θα αρρώσταινε και θα χρειαζόταν κτηνίατρο. 7 χρόνια δεν τα σκεφτόσουν αυτά και τώρα βεβαίως δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δεν το σκέφτηκες όμως όταν έπρεπε να γίνουν εμβόλια; Εξετάσεις; Μπράβο σου. Ανευθυνότητα σε όλο το μεγαλείο.

Ευχαριστω πολυ τον χρήστη που μου έδωσε το τηλ του κτηνιάτρου!!!
Καλή τύχη.

• Like
Reactions: mareco

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Εχει σημασία αν τον υιοθέτησα μόνη μου ή με τον πατέρα μου;
Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: ο πατέρας σου, ή όποιος άλλος ενήλικος μπλέχτηκε σε αυτή την ιστορία με το σκύλο από την αρχή, είναι από ανεύθυνος ως επικίνδυνος. Εσύ μέχρι εδώ δεν φταις, οπότε μην παίρνεις ευθύνη που δε σου αναλογεί για ό,τι έγινε. Από εκεί και πέρα, φαντάζομαι ότι ο σκύλος ζει έξω και δεν κάνει εξετάσεις, οπότε μπορεί να έχει οτιδήποτε και να μην έχετε ιδέα, σωστά; Αν βρεις κτηνίατρο που να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο, δες τι θα κάνεις με τη θεραπεία, αν σώζεται και δες και τι θα γίνει μετά, γιατί αυτό που φαντάζομαι ότι υπάρχει σαν κατάσταση ούτε ευχάριστο για το ζώο είναι ούτε ασφαλές για κανέναν γύρω του.

ivanakos8

Member
5 Αυγούστου 2016
9
3
29
Μια χαρά τον βγάζω βόλτα,το φίμωτρο δεν μπορω να του βάλω ειπα,οποτε κανένας κτηνίατρος δεν τον δεχόταν χωρις φίμωτρο !
Αμπούλες του βάζει ο πατέρας μου για παράσιτα!την ιστορία για το πόδι την ειπα γιατι τον υιοθέτησα και τον φρόντισα και δεν τον άφησα στη μέση του δρόμου!
Αυτα απο μενα !!!προτιμω να περάσω ωρα με τον σκύλο μου παρα να απαντάω σε άτομα που με επικρίνουν!καλη συνεχεια

• Like
Reactions: SylviaStray

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Μια χαρά τον βγάζω βόλτα,το φίμωτρο δεν μπορω να του βάλω ειπα,οποτε κανένας κτηνίατρος δεν τον δεχόταν χωρις φίμωτρο !
Αμπούλες του βάζει ο πατέρας μου για παράσιτα!την ιστορία για το πόδι την ειπα γιατι τον υιοθέτησα και τον φρόντισα και δεν τον άφησα στη μέση του δρόμου!
Αυτα απο μενα !!!προτιμω να περάσω ωρα με τον σκύλο μου παρα να απαντάω σε άτομα που με επικρίνουν!καλη συνεχεια
Λυκόσκυλο που δεν μπορεί να το πλησιάσει ανθρωπος, που ο κτηνίατρος προτιμά να αρνηθεί τα λεφτά σας από το να το δει, το βγάζεις από παιδί βόλτα και το κουμαντάρεις; Τι να πω τώρα...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
την ιστορία για το πόδι την ειπα γιατι τον υιοθέτησα και τον φρόντισα και δεν τον άφησα στη μέση του δρόμου!
Για να σου πούμε και μπράβο;
Αν ο πατέρας σου είναι το αφεντικό να τον πάτε στον κτηνίατρο να τον κουμαντάρει ο πατέρας σου...
Απορώ πώς τον βγάζεις βόλτα που δεν τον κουμαντάρεις και δεν έχει φάει κανέναν μέχρι τώρα.