SOS

ivanakos8

Member
5 Αυγούστου 2016
9
3
29
Για να απαντήσω για το θεμα κτηνίατρος.. Έχουμε κανει πολλες προσπάθειες να τον δει κάποιος κτηνίατρος. Δεν ηταν επιλογή μας να μείνει έτσι το σκυλάκι. Ωστόσο, μολις άκουγαν ποσο άγριος ειναι δεν αναλάμβαναν ( και προς θεού δεν το λεω για να τους κατηγορησω). Έχουμε επικοινωνήσει με εκπαιδευτές και με ανθρώπους που γνωρίζουν απο σκυλιά επισης αλλα τιποτα.
Ξέρουμε ποσο δύσκολη περίπτωση ειναι και για αυτό το λόγο προσέχαμε ιδιαίτερα και δεν εχει δαγκώσει κανεναν άνθρωπο. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να τον παρατήσουμε ή να τον θανατώσουμε ομως.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.674
11.103
Athens
Εχω δει την κτηνιατρο να διωχνει γαλλακι επειδη δεν καθοταν στο τραπεζι. Τοτε σκεφτηκα πως ηταν ενα 'μαθημα' στο ιδιοκτητη ο οποιος δεν εκανε και πολλα. Δεν μπορω να φανταστω οτι τετοιου μεγεθους σκυλος θα ηταν δυσκολο να τον ελεγξεις.
Τα γαλλάκια είναι σαν οβίδες - μικρά στο μάτι, συμπαγή κιλά αλλά όταν τα πάρουν κρανίο δεν διαφέρουν σε τίποτα από οποιοδήποτε άλλο 12κιλο - 15κιλο σκύλο και δεν περιμένεις ότι έχουν τέτοια δύναμη. Άσε που δεν μπορείς να τους βάλεις και φίμωτρο. Ο εν λόγω γάλλος ήταν αλήτης, ήταν και μπουγιόζικος και δεν ήταν δικός μου οπότε δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί σε σχέση με κτηνιάτρους.
Πάντως μπορεί να τύχει σε οποιονδήποτε. Αν πχ σου λάχει υιοθεσία ενός φοβικού?

• Like
Reactions: l.Kyveli