Superman's Aura-malinois!

3 Μαϊου 2013
129
0
Πανέμορφη! Να την χαίρεσαι!!!! Λίγο οφ αλλά... Ποια φωτογραφική χρησιμοποιείς; Βγάζει υπέροχες φωτογραφίες!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κοπελάρα !!!!!!!
(Θα έχουμε το Αουρίδι μέσον στο λιμενικό...χαχαχαχ)

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Δεν ξέρω βρε παιδιά, εμένα μου φέρνει θλίψη η εξέλλιξη .... Σουπερμαν παρακολουθώ τα θέματα σου και εκτιμώ και το καυστικό σου χιούμορ στα ποστ, απογοητεύτηκα κάπως. Δε θέλω να κρίνω, απλά είμαι κάπως συναισθηματική.

BTW χρειάζεσαι ύπνο ;)!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
χρονια τωρα τον χρειαζομαι.
ο συναισθηματισμος υπαρχει,αλλα ο καθεις χρησιμοποιει το σκυλο οπως αυτος νομιζει.εμενα τα σκυλια μου δεν ειναι πετ,κανουν καποια πραγματα.και εγω εννοειται οτι εχω καποια σχεδιο στο μυαλο μου.οποτε για την αουρα θεωρω οτι εκανα το καλυτερο,κ κανω μια ρητορικη ερωτηση αν εγραφα ως εκτροφεας θα απογοητευοσουν?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Xαχαχα ναι οντως εχεις τα δικια σου !!!:cool:
αμα σου πω οτι περιμενα τετοια απαντηση τι θα πεις? !!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Και αλλα κακα νεα σου εχω σχετικα με την προβλεψιμοτητα σου , δεν εισαι ο πρωτος που μου το λεει αυτο!!!!!:p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Εσύ φταις! Και ήθελα να δω φώτο της πεταλουδιάρας καιρό τώρα! Σούπι κορίτσαρος από τους λίγους λέμε.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
χρονια τωρα τον χρειαζομαι.
ο συναισθηματισμος υπαρχει,αλλα ο καθεις χρησιμοποιει το σκυλο οπως αυτος νομιζει.εμενα τα σκυλια μου δεν ειναι πετ,κανουν καποια πραγματα.και εγω εννοειται οτι εχω καποια σχεδιο στο μυαλο μου.οποτε για την αουρα θεωρω οτι εκανα το καλυτερο,κ κανω μια ρητορικη ερωτηση αν εγραφα ως εκτροφεας θα απογοητευοσουν?
Προφανώς και ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει, γι αυτό και είπα οτι δεν κρίνω, δεν είναι ούτε του χαρακτήρα μου αλλά ούτε και ο ρόλος μου. Σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα.

Αν έγραφες σαν εκτροφέας προφανώς δε θα έκανα αυτό το σχόλιο, είχα συμπεράνει ότι κάνεις όλα αυτά τα κορυφαία με τα σκυλιά σου για την πλάκα σου και για να περνάτε καλά εσύ και ο/η σκυλο-συντροφάκος σου. Εξάλλου αν έγραφες σαν εκτροφέας το πιο πιθανό να μην έκανα ποτέ κάποιο σχόλιο.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δεν παρεξηγω οτι εγραψες.αλλωστε δεν δινω σημασια σε γνωμες ανθρωπων που δε με γνωριζουν.δε το λεω για κακο μη με παρεξηγεις απλα κανω αυτο που θεωρω σωστο κ δε δινω σημασια στο τιλενε οι αλλοι εφοσον δεν με ξερουν.
οτι κανω το κανω γιατι το γουσταρω και για κανενα αλλο λογο.απλα οταν θες να κανεις καποια πραματα παιρνεις και καποιες αποφασεις,αλλωστε δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει σκυλος απο μενα και να μην παει καπου καλα.
κατα τα αλλα ολα καλα,απλως λεω καποια πραματα να σκεφτομαστε κ λιγο παραπερα.:p