Superman's Aura-malinois!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Εγώ δεν χρησιμοποίησα το box γιατί η μικρή ήξερε ήδη να κουνάει τα πωπά της από τα τρικσ. Έζω μία εντολή κατά την οποία καθώς με κοιτάει κάνει 180ο στροφή και περνάει οπισθοχωρώντας κάτω από τα πόδια. Την χρησιμοποίησα για το fuss αλλά μου χάνει λίγο τη σωστή θέση και κάθεται λίγο πιο μπροστά από όσο θα ήθελα. Θα δοκιμάσω με luring δεδομένου ότι εμείς λιώνουμε για φαγητό να δω εάν θα το πιάσει, αλλιώς θα δοκιμάσω το κουτί (στο οποίο έχω κάνει μία εισαγωγή έτσι για να βρίσκεται μπας και χρειαστεί) για να παίρνει θέσει από κάθε πλευρά σε fuss είτε από δίπλα, πίσω ή από sitz όψεως. Σ' εμας εργαλεία δεν παίζουν ....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Τι δεν καταλλλαβαίνεις???? Τι δεν καλλλλλλαβαινεις???? Που λέει και ο κατά το ένα τέταρτο πατριώτης μου στη διαφήμιση!!! :p

lenaz

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2013
44
0
Thessaloniki
Τι ωραία που τα μιλάτε τα κινέζικα! Σας καμαρώνω!:)
ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ!
& ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ!!! Αυτά τα videακια σας με τις προπονήσεις σας είναι τέλεια- τρελαίνομαι να βλέπω τόσο καλή συνεργασία, πως περιπατάει το σκυλί έτσι? Τέλειο ..και όταν το βλέμμα της είναι πάνω σου… Α τέλος! Θα κάνω ipo με την tequila!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τι δεν καταλλλαβαίνεις???? Τι δεν καλλλλλλαβαινεις???? Που λέει και ο κατά το ένα τέταρτο πατριώτης μου στη διαφήμιση!!! :p
Έλα μου ννννντε! χαχαχαχα!!!!!:p

Και για να είμαι και εντός θέματος, επειδή πολύ θα θυμώσει ο σουπ αν βγαίνουμε εκτός..., καλήηηηη η σκυλίτσα του. Μια χαρά τα καταφέρνει! :cool:

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
πω πω
εχω φάει τρελό ξενέρωμα, δεν μπορώ να δω το βιντ, γιατι λεει στας γερμανίας δεν έχει αδεια να το δώ

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
χρυσουλα δουλεψε τη καθε θεση ξεχωριστα.απο την αρχη ενα πραμα για να κουμπωσει τη σωστη θεση.κ μη κανεις τι ζωη σου δυσκλολη αν δε χρειαζεται απλα μαθε τη να ερχεται απο πισω.απο το χιαρ στο φους.

αλλιως να σου στειλω το θειο βολτ!:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Στις μπαλαντέζες έχετε μείνει;
πφφφφφφφφφφ
γατάκια..........