Swiss Shepherd

Status
Κλειδωμένο θέμα

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Βρε αμα ειναι η ιδια φωτογραφια λες να ειναι αλλο κουταβι ??? χιχιχιχι :p
εεεε είναι παρασκευή αφήστε με :p το φμπ είναι κλειδωμένο εδώ μωρε και δεν ανοίγει λινκ..μπερδεύτηκα και δεν κατάλαβα ότι και αυτή η φωτό που ανέβασες εσύ ήταν στο φμπ της κοπέλας. οκ οκ..my bad (όχι ότι αλλάζει κάτι).

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Παντως στις αγγελιες ειναι must το "μεγαλοσωμα". Αν ελεγε "υπερτυπικα" θα καταλαβαινε κανεις τι σημαινει?:p
Υπερτυπικα? εδω μιλαει η αγγελια για καναδικο , δεν υπαρχει το προτυπο καναδικου !!!!! :)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
πάντως k@te αν θες να αποδείξεις σώνει και ντε ότι το κουτάβι είναι δικό σου, μπορείς. Να κάνουμε ψηφοφορία και να αποφασίσουμε τί αντικείμενο θα μπορούσες να βάλεις δίπλα του και να τραβήξεις φωτό και να την ανεβάσεις. Όποιος το βρει κερδίζει ένα φουρνάκι

• Like
Reactions: Marion_Russel

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Ξέσπασε η φωτιά τελικά ε;
Πόσο δυστυχής άνθρωπος, πρέπει να είναι κάποιος, με τέτοια ψυχοσύνθεση;

Θα έλεγα, να μην συνεχίσετε τον σχολιασμό. Είναι εξαιρετικά απαξιωτικό πια και για το φόρουμ, και για το όποιο επίπεδο γνώσεων και συζητήσεων, παλεύουμε να διατηρήσουμε.

Το συγκεκριμένο, όπως και τα προηγούμενα θέματα του μέλους, αρμόζουν σε άλλο φόρουμ, ιατρικού περιεχομένου.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Εγω να ρωτησω κεητ πως σου ηρθε στο μυαλο η ιταλια ? και πως σου ηρθε η ιδεα ,πως το οτι μιλησες εκλεισες κουταβι πηγες και το πηρες , μετα πηγες θεσσαλονικη μυτιληνη ή οπου αλλου πηγες μεσα σε λιγοτερο απο 5-10 μερες , θα μπορουσε να ηταν πιστευτο ? αυτο απαντησε μου μονο !!

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Γιατι γενικα εδω μεσα υπαρχει η καραμέλα "σκυλος εκτροφείου"και γενικά εχω παρατηρήσει οτι μόνο τα σκυλιά απο εκτροφείο αξίζουν για εσάς, οπότε λεω ας το πω να τελειωνουε να μη μου λενε διαφορα.

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Θεσσαλονίκη ημουν μια βδομαδα και οποτε ανετα μποροσα να παρω το πλοιο για Ιταλια. Και σμρ εφτασα Μυτιληνη.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Θεσσαλονίκη ημουν μια βδομαδα και οποτε ανετα μποροσα να παρω το πλοιο για Ιταλια. Και σμρ εφτασα Μυτιληνη.
Θεσσαλονίκη - Ιταλία με πλοίο; Από Ρίο - Αντίρριο θα περνάει πρώτα..

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Εεεε τεσπα απλά θεωρητικά θα μπορούσα μέσα σε 10 μέρες να πάω.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Γιατι γενικα εδω μεσα υπαρχει η καραμέλα "σκυλος εκτροφείου"και γενικά εχω παρατηρήσει οτι μόνο τα σκυλιά απο εκτροφείο αξίζουν για εσάς, οπότε λεω ας το πω να τελειωνουε να μη μου λενε διαφορα.
Σκυλος εκτροφειου ή αδεσποτο απο το δρομο ή απο φιλοζωικη ειναι η καραμελα εδω ομως.....

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Γιατι πρεπι να με κανετε μπαν;Επειηδη δεν ειναι απο εκτροφείο;:rolleyes:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε άνθρωπε του Θεού (είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είσαι κοπέλα, αλλά δε βάζω το χέρι μου και στη φωτιά). Έχεις θέμα. Προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή. Πήγαινε για βοήθεια, δεν είναι ούτε κακό ούτε ντροπή.
Γιατι πρεπι να με κανετε μπαν;Επειηδη δεν ειναι απο εκτροφείο;
Αυτό κατάλαβες εσύ, ε? Σε συγχαίρω για τα εγκεφαλικά σου κύτταρα! Το ότι τρολλάρεις ακατάπαυστα, δεν είναι κατά τη γνώμη σου λόγος για ban?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Γιατι αργεί το ban?
Αρκετα είδαμε απο την Νεφελη...
Απορω πραγματικα, κανονικα θα πρεπε να χε μπαναριστει εδω και καιρο.

Θεωρω οτι υψηλο επιπεδο(αν θελουμε να χουμε τετοιο εδω μεσα) κι ενα καρο ποστς/accounts απο ατομα που γραφουν γτ δεν εχουν κατι αλλο να κανουν, ΔΕ πανε μαζι.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Δεν τρολαρω ρε γαμωτο. Σας ειπα αυτο το ψεμα γιατι περιμενα μια συγκεκριμενη αντιδραση! Ψεκοληστε λιγοοοο!!!!!!!!!

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Το παραμύθι με το λύκο και το βοσκό το ξέρεις? Το νόημα αυτού?
Ναι το ξέρω. Ωραία τί δεν πιστεύετε τώρα οτι υπάρχει σκύλος; Πες τε μου τί φωτογραφία θ΄λελετε να βγάλω μαζί του, να την βγάλω α την ανεβάσω να σας το στείλω.

Status
Κλειδωμένο θέμα