Swiss Shepherd

Status
Κλειδωμένο θέμα

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Παιδια δενμπορω να αναγκασω τους γονεις μου να μου παρουν σκυλο 1000 και ευρω απο την στιγμη που ψαχνουν ακομα και το 200αρι. Το ξερω οτι δεν καταλαβαίνετε γιατι έχετε λεφτά και είστε ανετοι οικονομικά αλλά μπείτε λίγο στην θέση του άλλου. Είναι πολλα τα λεφτά και τώρα και μετα απο 5-6 χρόνια, δεν παύουν να ειναι 1000 ευρώ για ενα σκύλο...

Last edited:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Παιδια δενμπορω να αναγκασω τους γονεις μου να μου παρουν σκυλο 1000 και ευρω απο την στιγμη που ψαχνουν ακομα και το 200αρι. Το ξερω οτι δεν καταλαβαίνετε γιατι έχετε λεφτά και είστε ανετοι οικονομικά αλλά μπείτε λίγο στην θέση του άλλου. Είναι πολλα τα λεφτά και τώρα και μετα απο 5-6 χρόνια, δεν παύουν να ειναι 1000 ευρώ για ενα σκύλο...
Αφιερωμενο σε εσενα και σε καθε τρολευ

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
μην τα λες ετσι και μου ηρθε το εκκαθαριστικό!:dohh:

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως... αλλο εαν δεν θέλετε να καταλάβετε μερικά πράγματα. Τεσπα τον πήρα απο οπου τον πήρα και σημασα εχει να ναι καλά!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως... αλλο εαν δεν θέλετε να καταλάβετε μερικά πράγματα. Τεσπα τον πήρα απο οπου τον πήρα και σημασα εχει να ναι καλά!
οοοοοοοοχι σημασια εχει να βρεθει η θεραπεια της διπολικης διαταραχής και να διατηρησουμε οι λοιποι την ψυχική μας ηρεμια που μετα βίας επιβιώνει του thread.

• Like
Reactions: Lavernne

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Μαζί σου είναι το μόνο σίγουρο.

K@te

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2013
166
11
Μαζί σου είναι το μόνο σίγουρο.
Το οτι εκανα μαλακιες και οτι το πηρα απο ιδιωτη δεν σημαινει πως δεν τον αγαπαω. Μην τα μερδεύετε!

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Και εγω που εχω δεν μπαινω απο εχθες...Βγηκε το FM14 οποτε καταλαβαινεις:D

Μα καλα τοσο λεφτα εχεις μια καρτα δεν μπορεις να βαλεις ρε τσιγουνη?Το ειπε και το Νεφελακι^^

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Και εγω που εχω δεν μπαινω απο εχθες...Βγηκε το FM14 οποτε καταλαβαινεις:D

Μα καλα τοσο λεφτα εχεις μια καρτα δεν μπορεις να βαλεις ρε τσιγουνη?Το ειπε και το Νεφελακι^^
Τα εδωσα ολα για τον μικρο !!!!

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
οοοοοοοοχι σημασια εχει να βρεθει η θεραπεια της διπολικης διαταραχής και να διατηρησουμε οι λοιποι την ψυχική μας ηρεμια που μετα βίας επιβιώνει του thread.
Σωστή.....

Status
Κλειδωμένο θέμα