Μυθος το οτι παθαινει ή οτι εχει πιο κοντο πεπτικο , η οτι παθαινει πιο δυσκολα απο οτι ο ανθρωπος , και αφου ξερεις την απαντηση γιατι κανεις την ερωτηση?Μυθος. Θα καψουμε νο αρχικο θεμα για την τροφη.
Μυθος το οτι παθαινει ή οτι εχει πιο κοντο πεπτικο , η οτι παθαινει πιο δυσκολα απο οτι ο ανθρωπος , και αφου ξερεις την απαντηση γιατι κανεις την ερωτηση?Μυθος. Θα καψουμε νο αρχικο θεμα για την τροφη.
Ηταν ρητορικη. Μυθος οτι δε μολυνονται λογο κοντου πεπτικου.Σωστο οτι αρρωστενουν πιο δυσκολα (οχι πολυ πιο δυκολα ομως). Συνηθως μολυνονται απλα δε βγαζουν ολοι συμπτωματα. Αλλα παραμενουν φορεις ακομα και αν δε βγαλουν συμπτωματα. Η κοτα εχει πιο κοντο πεπτικο απο το σκυλο ομως αποτελει δεξαμενη του ιου τροφη για σκεψη. Τελικα παει να καει το θεμα.Μυθος το οτι παθαινει ή οτι εχει πιο κοντο πεπτικο , η οτι παθαινει πιο δυσκολα απο οτι ο ανθρωπος , και αφου ξερεις την απαντηση γιατι κανεις την ερωτηση?
Αφου μιλαμε με γριφους , 3-4 μηνυματα μεχρι να πουμε τι εννοουμε , συμφωνω σε ολα , βεβαια διατροφικο ζητημα συζηταμε δεν ειναι εντελως offtopic μιας και η taste ειχε ανακλησεις στο παρελθονΗταν ρητορικη. Μυθος οτι δε μολυνονται λογο κοντου πεπτικου.Σωστο οτι αρρωστενουν πιο δυσκολα (οχι πολυ πιο δυκολα ομως). Συνηθως μολυνονται απλα δε βγαζουν ολοι συμπτωματα. Αλλα παραμενουν φορεις ακομα και αν δε βγαλουν συμπτωματα. Η κοτα εχει πιο κοντο πεπτικο απο το σκυλο ομως αποτελει δεξαμενη του ιου τροφη για σκεψη. Τελικα παει να καει το θεμα.
Για την επανακληση είχα διαβάσει και εγώ...είχε γίνει το 2012 αν θυμάμαι καλά... Από τότε απ ότι έχω διαβάσει οι έλεγχοι έχουν γίνει πολύ πιο σκληροί στην εταιρεία...Καλή τροφή η taste of the wild, στα χαρτιά. Θυμάμαι είχα πάρει και εγώ ένα δυο τσουβάλια κάποτε, εμφανώς επηρεασμένη από το απροκάλυπτο μάρκετινγκ (λύκοι που κυνηγάν άγριους βίσωνες και ψαρεύουν τον άγριο σολωμό τους, ήμαρτον), δε θυμάμαι εντυπώσεις.
Προσοχή όμως, η τροφή έχει στο ιστορικό της ανακλήσεις, είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν παρτίδες μολυσμένες (σαλμονέλα?). Κατασκευάζεται από την εταιρεία diamond, και η εν λόγω εταιρεία, δεν έχει καλό ιστορικό όσον αφορά τις ανακλήσεις.
Επιθεωρήσεις σκυλοτροφών στην Αμερική
https://www.labradortraininghq.com/reviews/taste-of-the-wild-reviews-ingredients-recall-history/
Δεν λέω το ένα ή το άλλο, εξ' άλλου υπάρχει και το γνωμικό που λέει ότι όποιος ψάχνει βρίσκει, και δεν γνωρίζω καθόλου τους ποιοτικούς ελέγχους που γίνονται για την εισαγωγή τροφών στη ΕΕ. Φαντάζομαι πως η συγκεκριμένη τροφή εισάγεται, και δεν κατασκευάζεται εδώ, σωστά?
Αυτό με τις παρτίδες και εμένα με προβλημάτισε..αν δεν έβρισκα επάνω lot και ημερομηνία λήξης θα την είχα στείλει πίσω..Να πω,χωρις να την εχω δοκιμασει για αρκετο καιρο στον δικο μου,οτι η εκτροφεας μου την συνιστα ανεπιφυλακτα και γενικα οσο το ειχα ψαξει, νομιζω οτι ειναι απο τις καλες τροφες. Παντως στην Αθηνα εγω δεν την εβρισκα και τις παρτιδες απο e-shops δεν θα τις εμπιστευομουν...
Πω πω τους πούστηδες, 55 ευρώ την πήγαν εκεί στο zoofast?55€ τα 2 6κιλα..zoofast
Άσ'τα αυτά!Βλέπω ή μάλλον πιάνω αρκετά μεγάλη μυϊκότητα...τα πόδια μπρος πίσω είναι πέτρα....
55 μαζί με μεταφορικά...νομίζω 46-47 την έχουν...είχες μείνει ευχαριστημένος κ εσύ δλδ??Πω πω τους πούστηδες, 55 ευρώ την πήγαν εκεί στο zoofast?
40€ νομίζω την έπαιρνα εγώ από το zoofast πριν 2+χρόνια!
Πολύ καλή τροφούλα! Τίμια για αυτό που προσφέρει και με ποιοτικότερα συστατικά από άλλες στην ίδια -τότε- τιμή!
Ακριβά και πάλι ακόμα και με μεταφορικά! Νομίζω όμως σε αυτές τις τιμές φλερτάρεις με άλλες εξίσου αξιόλογες τροφές!55 μαζί με μεταφορικά...νομίζω 46-47 την έχουν...είχες μείνει ευχαριστημένος κ εσύ δλδ??
Ποιες άλλες τροφές εννοεις??Ακριβά και πάλι ακόμα και με μεταφορικά! Νομίζω όμως σε αυτές τις τιμές φλερτάρεις με άλλες εξίσου αξιόλογες τροφές!
Ένα τσίκ μπορώ να πω πιο καλά! Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα σε κάτι εγώ για να πω ότι είδα σοβαρή βελτίωση! Ήταν καλοσυντηρημένος σκύλος πάντα, οπότε μικρές οι διαφορές!
Ίσως αυτό που αποδίδω στην TOTW ήταν ο όγκος(πάχος) που έδωσε στον σκύλο. Όσο καιρό την έτρωγε είχε «γεμίσει» πιο πολύ από άλλες τροφές!
Λογο εδωσε ή ετσι απλα το ειπε.Το εχω ξαναγράψει εδω μεσα. Τη συγκεκριμενη τροφή την επαιρνα καποτε κι εγω, μεχρι που με πηρε ειδηση η κτηνιατρος του Μουφ και μου ειπε να σταματησω αμεσως. Αυτην που περίσσεψε την εδωσα σε ενα καταφυγιο.
Για ποιο λόγο???έχει καλά συστατικά ,ειδικά σε σχέση με purina pro plan,hills και λοιπά που προτείνουν οι κτηνίατροι..Το εχω ξαναγράψει εδω μεσα. Τη συγκεκριμενη τροφή την επαιρνα καποτε κι εγω, μεχρι που με πηρε ειδηση η κτηνιατρος του Μουφ και μου ειπε να σταματησω αμεσως. Αυτην που περίσσεψε την εδωσα σε ενα καταφυγιο.
Δυστυχώς δε μπορώ να ανοίξω τις σελίδες...ποιες είναι οι αιτίες που προκαλούν θάνατο?Εδώ εχει reviews στα αγγλικά από καταναλωτές και όχι πληρωμένες διαφημίσεις
https://www.consumeraffairs.com/pets/pet-food/# Όλες οι μάρκες
https://www.consumeraffairs.com/pets/taste-of-the-wild.html
Πρόσεχε γιατί υπάρχουν παρα πολλες αναφορές για ελαττωματικές παρτίδες που προκαλούν μεχρι και θανατο τους τελευταίους 2 μηνες. Πολλοι από αυτους λενε ότι τα ταιζαν χρονια αυτή την τροφη αλλα τους τελευταίους 2 -3 μηνες υπαρχει μεγαλο θεμα . Επισης ειχαν πρόβλημα παλαιοτερα με ανακλησεις σαν εταιρεία γενικά (Diamond) αφου ειχε βρεθει σαλμονελα στις τροφες σε διάφορα από τα εργοστάσια της και μαλιστα ειχαν αρρωστησει και υπαλληλοι.
4 ανακλησεις ειχαν...Δυστυχώς δε μπορώ να ανοίξω τις σελίδες...ποιες είναι οι αιτίες που προκαλούν θάνατο?
Για το θέμα της σαλμονέλας το γνωρίζω,ήταν το 2012..Εσύ ποια προτείνεις??