The 100 silliest things ppl say about dogs

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Έχουν πέσει στα χέρια μου κάποια ebooks και είπα να ξεκινήσω να τα ρίχνω μια ματιά. Ένα από αυτά είναι και το 'The 100 silliest things ppl say about dogs'.

Δε μπορώ να πω ότι κάθισα και το διάβασα, αλλά το πέρασα στα γρήγορα και οφείλω να ομολογήσω ότι με βρίσκει σύμφωνη σχεδόν σε όλα, αν και ούτε εκπαιδεύτρια είμαι, ούτε τίποτα.

Αν το έχει διαβάσει και κάποιος άλλος, ας κάνει ένα κόπο να μας πει πώς του φάνηκε, που συμφωνεί και πού διαφωνεί. Για όσους δεν το διάβασαν, κάντε ένα κόπο να το διαβάσετε, φαίνεται ενδιαφέρον και πιστεύω ότι αξίζει. (είναι μόλις 2.5ΜΒ).

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το έχω και εγώ αυτό το βιβλίο...βασικά το κατέβασα σήμερα και έχω ξεκινήσει να το διαβάζω..
Είναι πολύ ενδιαφέρον...βέβαια ισοπεδώνει κάποιες πάγιες αντιλήψεις που έχει πολύς κόσμος για τα σκυλιά και τη συμπεριφορά τους...και σίγουρα διαψεύδει πολλούς εκπαιδευτές...
Δεν διαφωνώ με αυτά που λέει....στο κάτω κάτω έχει και τα επιχειρήματά του...τα οποία στέκουν μία χαρ.α..
Το συστήνω και εγώ ...αξίζει τον κόπο!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ το κατέβασα μέσω amazon...αλλά αν γράψεις στο google τον τίτλο " 100 silliest things...κλπ". θα σε βγάλει στο site του συγγραφέα...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ξεκίνησα να το διαβάζω...μέχρι τώρα διαφωνώ σε κάποια.....ετυμηγορία βέβαια στο τέλος!:p

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ έχω διαβάσει τά πρώτα 3...δεν είμαι σίγουρη αν διαφωνώ η όχι...πάντως τείνω να συμφωνήσω με το κομμάτι για τους λύκους..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Διάβασα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του βιβλίου και μου αρέσει πάρα πολύ. Μου έδωσε μία διαφορετική οπτική για το θέμα σκύλος-εκπαιδευση- συμπεριφορά...
Αν το διαβάσει κάποιος από εσάς ....αξίζει το κομμάτι που μιλάει για την εκπαίδευση των κουταβιών...
Επίσης, μου αρέσει πολύ που καταρρίπτει τη λογική "ιεραρχία-αγέλη" κλπ.