τότε ο δικός μου σκύλος είναι πανευτυχής !!! όλο ψόφια είναι χαχαχαΕυτυχισμένος σκύλος είναι ο κουρασμένος σκύλος! Κι όταν η άσκηση δεν καταπονεί και τις αρθρώσεις... Άριστα!
τότε ο δικός μου σκύλος είναι πανευτυχής !!! όλο ψόφια είναι χαχαχαΕυτυχισμένος σκύλος είναι ο κουρασμένος σκύλος! Κι όταν η άσκηση δεν καταπονεί και τις αρθρώσεις... Άριστα!
Και ζηλεύουμε και χαιρόμαστε πολύ ! Νομίζω ότι πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως ξυπνήσει ο τσοπανάκος μέσα του και σταματήσει τις βουτιές ... Γειά σου Μπρουνάκο, δελφίνι των ποιμενικών !!!το μπανακι επαναληφθηκε σημερα! σημερα ομως βουτηξα και εγω κανονικα, κολυμπησαμε, μια χαρα! δελφινι ο μικρος! γυρισαμε, του εκανα ενα ντουσακι να φυγει η αρμυρα, εφαγε (η θαλασσα ανοιγει την ορεξη) και τωρα ηρθε εκεινη η γλυκια μεταθαλασσια νυστα...ειναι πεταμενος κατω απο ενα δεντρο και ουτε κουνιεται ο καημενος. κουραστηκε!
5 μερες σε καμπινγκ που θα μου παει, θα μπει !!ICE και στα δικά σας !
Τώρα όμως την πάτησες γιατί θέλουμε φωτογραφίες ...5 μερες σε καμπινγκ που θα μου παει, θα μπει !!![]()
Θα βγαλουμε πολλες...Τώρα όμως την πάτησες γιατί θέλουμε φωτογραφίες ...![]()
Δεν παμε καλα....! Πως το ειπες αυτο Ωρέ Cisse ???? Το εχω γραψει και δεν θυμαμαι?Να φανταστω οτι το πρωτο του μπανιο θα ειναι στο καμπινγκ στην "ελαφονησο" ?
υπάρχει τέτοιο κάμπινγκ!!?? δεν ανοίγεται ένα θέμα να μας ενημερώσετε ??Cisse, εχεις καλη διαισθηση!Στην Ελαφόννησο θα παμε...
![]()