TRICKS


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Και πού να δεις όταν τρώω! Αντί να ζητιανέψει, ξαπλώνει σε μια γωνιά, βάζει το κεφάλι στο πάτωμα και παίρνει ύφος αναξιοπαθούντα!
Όντως με έχει μάθει καλά το τέρας! *demonio*
 






ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το «παιδί» καταρρίπτει το μύθο “You can't teach an old dog new tricks”!
Υπέροχος!
:)
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Άξιο, άξιο το Παιδί! Άντε και σε κονσέρτο! Πολύ μου άρεσε και το ατζίλιτυ.
Να σας πω κι εγώ το νέο κόλπο που μου έμαθε ο Λέων στις 4 το πρωί. Με εκπαίδευσε να του ανοίγω την πόρτα της κρεββατοκάμαρας και να του ανάβω το aircondition. Κι όλα αυτά χωρίς μπισκοτάκι, με αρνητική τιμωρία (δε θα λαχανιάζω στο αυτί σου όταν προσπαθείς να κοιμηθείς) :D
 


panos63

Active Member
Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μας εκπαιδεύουν αντί να τα εκπαιδεύσουμε :D
Ο μικρός μου όταν με βλέπει να πλησιάζω στο ψυγείο, στέκεται μπροστά και με κοιτάζει στα μάτια με ένα δήθεν παραπονιάρικο ύφος. Αν δεν τον τρατάρω το κατιτίς που περιμένει, με ακολουθεί και φροντίζει να μου δείξει την απογοήτευση του (κάτι σαν ένα "φτου σου δεν ντρέπεσαι") επιδεικνύοντας μου τον ποπό του :D:D Αλλάζει συμπεριφορά μόνο αν καταλάβει ότι τον αγνοώ παντελώς :D
Η μεγάλη (Κόκερ - έχει τα χρόνια της κυβέρνησης, γεννήθηκε το 2004 ανήμερα των εκλογών), δεν τρώει αν δεν την χαϊδέψω...μέχρι να βαρεθεί! Αν δε το κάνω είναι ικανή να γυρίσει το μπολ ανάποδα! :D
 


dolph26

Active Member
1 Ιανουαρίου 2008
43
0
αθηνα
οντως πολυ ωραιο το βιντεο λιζα .... εμενα μου αρεσε το παιξε πιανο ... μπραβο ... και μετα αλλαζει η φωνη .. : καλα καλα φτανει μη συνεχιζεις αλλο (δεν αντεχεσαι για πολυ) :-D
εμεις αν του πουμε πηδα απο τον ενα καναπε στον αλλο θα τα διαλυσει ολα 50 κιλα δεν ειναι για πειραματα ... εδω το πρωι που ανεβαινει στο κρεβατι μου βουλιαζουμε .
θα ειχε ενδιαφερον παντως οποιος μπορει να βαζει βιντεακια με διαφορα τρικ ...
η φωνη παντως οπως ξερουμε παιζει το ρολο της.η λιζα ηταν ενθουσιωδης και εχει αποτελεσματικοτητα...απο την αλλη φανταζομαι τη γαλαζια να πετυχαινει το μεγαλο της σκυλο σε αρχοντικη σταση πανω σε καναπε....το ελα να δεις !!!! βρε αντε τραβα απο εδω που θες και καναπε ... και να φευγουν τηγανια.ειναι θεμα μεθοδολογιας :cool:
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Το «παιδί» καταρρίπτει το μύθο “You can't teach an old dog new tricks”!
Ναι, όταν γίνει old θα τον καταρρίψει :D Αστειεύομαι! Ευτυχώς η ψυχολογία του δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε που ήταν νεαρό σκυλί.Μόνο οι αντοχές του. Διψάει να μαθαίνει και να ασχολούμαστε μαζί του. Δεν αντέχω όταν ακούω κάποιους να λένε "μην το βασανιιιιιιίζειςςςςςς. Τι είναι για το τσίιιιιιρκοοοοο?"

θα ειχε ενδιαφερον παντως οποιος μπορει να βαζει βιντεακια με διαφορα τρικ ...
Η Noela έχει ανεβάσει ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ βίνετο σε προηγούμενη σελίδα αυτού του τόπικ. Το ίδιο και η Μαλαματένια που ανέβασε βίντεο με τη Λώρα της να παίζει πιάνο (καλύτερα από τον δικό μου ομολογουμένως!
 


sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Καταπληκτικό το Παιδί!!!! =D> =D> =D> =D>

Πραγματικά θα με κάνει να αναθεωρήσω για τα poodle (το μόνο που ήξερα μέχρι σήμερα ήταν ένα απίθανα νευρικό πλάσμα που γαύγιζε ανελέητα και πραγματικά το αντιπαθούσα). Το Παιδί έχει υπέροχο μούτρο!

απο την αλλη φανταζομαι τη γαλαζια να πετυχαινει το μεγαλο της σκυλο σε αρχοντικη σταση πανω σε καναπε....το ελα να δεις !!!! βρε αντε τραβα απο εδω που θες και καναπε
Να μας έβλεπες με το Μπρούνο :D. Η δικιά μου που έχει μεγαλώσει στα πούπουλα δεν ξέρει τι θα πει καναπές και το μαυρόσκυλο που ζούσε δυό χρόνια σε αλάνα μέχρι που τον μαζέψαμε, δυο φορές τον αφήσαμε μόνο του και γυρνώντας τον βρήκαμε φαρδύ πλατύ πάνω στον καναπέ, τη μία τυλιγμένο στο πάπλωμα!!!!!! :lol::lol::lol::lol:
 




Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Πραγματικά είναι πολύ καλός! Ακμαιότατος :D
Ο δικός μου ούτε στα όνειρα μου τέτοια κόλπα!
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ευχαριστώ όλους! :D :D :D
Lone wooooolf που είσαι να μου πεις πώς να εξελίξω το κόλπο με το πιάνο!!!!!???
(Νοέλα κι εσύ αν μου πεις, το ίδιο είναι, απλά η Lone βοήθησε να το πρωτομάθουμε :D)
 


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Λοιπόν πολύ καλός ο μικρός σου εκείνο που παρατήρησα είναι ότι βιάζεσαι να του δώσεις την ανταμοιβή. Ζήτα του περισσότερα πράγματα πριν του δώσεις την λιχουδιά αυτό θα τον κάνει να σκεφτεί τι θέλεις και έτσι θα εξελίξεις και την άσκηση.

Π.χ. κάποια στιγμή άρχισε να "περπατάει" πάνω στο πιάνο και να "παίζει" και του λες όπα όπα και του δίνεις την λιχουδιά αντί να κάνεις αυτό αφησέ τον να "περπατήσει" πάνω κάτω στα πλήκτρα "παίζοντας" περισσότερη ώρα μουσική και μετά δώσε την λιχουδιά.

Τι άλλο θέλεις να εξελίξεις; :)
 


dolph26

Active Member
1 Ιανουαρίου 2008
43
0
αθηνα
αυτα τα καταφερνει απο τωρα :-D:-D το θεμα ειναι να τον κανουμε ενα νεο μοτζαρτ εστω ενα μπετοβεν !! απο οτι καταλαβα θελει να του μαθει να παταει συγκεκριμενα πληκτρα ωστε να βγαινει ενας αρμονικος ηχος.
νομιζω οτι δεν ειναι ακατορθωτο αλλα θα θελει πολυ δουλεια. καπου ειχα δει οτι πρεπει να συνδιαζεις το πληκτρο που σε ενδιαφερει να πατησει με μια λιχουδια η για αρχη να δημιουργησεις μια προεκταση των πληκτρων με ξυλακια ας πουμε και να τον οδηγεις σε αυτα.και αντε ας πουμε εμαθε ποια πρεπει να πατησει...τη σειρα πως θα τη μαθει?
 




kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι..δεν ξερεις μπορει να εξελιχτεί σε Μπετοβεν !!:D:D

Λοιπον ... :rolleyes: εγω θα του μαθω να καθαριζει το σπιτι ... μπορω?:D:D:D

Ααααα ... και να μου φτιαχνει καφε το πρωι !!! :D
 




Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
43
χαχαχαχααχ , δεν ηξερα οτι δινουμε και μεζεδακια οταν πηδανε στους καναπεδες.. εγω σφαλιαρες μοιραζα τοσο καιρο:eek::rolleyes:
σφαλιαρες????? λολ....κοριφεο....αλλος μοιραζει πονο κ αλλος λειχουδιες :):):):):)
 




masouraki

Well-Known Member
1 Ιουλίου 2008
58
0
Athens, Gerakas
me too!!!!!
η δικιά μου visla-Νοικοκυρά παίρνει χαρτί κουζίνας στο πόδι και σκουπίζει το υγρό καθαρισμού στα τζάμια......η ιδέα μου ήρθε όταν την είδα να χτυπάει κυκλικά με το πόδι το τζάμι για να ανοίξω...και το εκμεταλλεύτηκα. Καθαρίζει με τη γλώσσα τα ψίχουλα απο το τραπεζομάντηλο που της ρίχνω στη βεράντα και με ένα πανί στο πόδι με ακολουθεί και κάνει οτι ξεσκονίζει ....μέχρι που ....αρχίζει να το μασουλάει.Με ακολουθεί στο άπλωμα των ρούχων και έχει τύχει να σηκώσει πετσετάκι που έπεσε -χωρίς να το μασήσει γιατί δεν της αρέσει το μαλακτικό-.
 
Last edited:


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.117
Μηνύματα
895.868
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki