καθε φορα που βλεπω οτι υπαρχει νεο post σε αυτο το θεμα δεν διαβαζω...Ψαχνω κατευθειαν για τις φωτογραφιες!!
χαχαχα! Κι εγώ το ίδιο!καθε φορα που βλεπω οτι υπαρχει νεο post σε αυτο το θεμα δεν διαβαζω...Ψαχνω κατευθειαν για τις φωτογραφιες!!
Ποσεσ μερες εμειναν σιρκο μεχρι να ερθει το παιδι σου?
απο την ωρα που γραφτηκα και καθε φορα που βλεπω την υπογραφη του σιρκου, δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει :-k
και παραλιγο να πνιγω!!Oτι τα ελβετικα ποιμενικα ειναι καλυτερη σαν ρατσα απο τα ξαδερφια τους τα γερμανικα
Mηη μου παθεις τιποτα βρε ζουζουνε!! απλα λεω την αληθεια !! Σκεψου τα ελβετακια σαν γερμανικο ποιμενικο παλαιας κοπης μονο που ειναι δυο φορες ομορφοτερος! Αμα αυτο δεν σε πειθει παω πασο !!!!ωραιες φωτο!!!
αλλα προσεχε γιατι επινα νερο οταν διαβασα αυτο
και παραλιγο να πνιγω!!![]()
την επόμενη φορά που θα έρθεις για ποτάκι θα βάλω την Ηλέκτρα να σε φάειMηη μου παθεις τιποτα βρε ζουζουνε!! απλα λεω την αληθεια !! Σκεψου τα ελβετακια σαν γερμανικο ποιμενικο παλαιας κοπης μονο που ειναι δυο φορες ομορφοτερος! Αμα αυτο δεν σε πειθει παω πασο !!!!![]()
Ενα αστεio καναμε μωρεεεε!! Πωπω αμεσως τα μεγαλα οπλα και εσυ !!!την επόμενη φορά που θα έρθεις για ποτάκι θα βάλω την Ηλέκτρα να σε φάει![]()
το παιρνω πισω! (ναι απανταω στον εαυτο μουΑστα αστα μη μου τα θυμιζεις Εχει παει ο εκτροφεας καπου στην ευρωπη για επιβαση μιας θυληκιας του , και δεν εχω μεηλ της γυναικας του και να την πριξω για φωτος αφου αυτη προσεχει τωρα τα κουταβια αστα αστα χμφφφφφφ![]()
Χιχιχιχιχιχι( ναι με γυαλια γιατι σημερα ο ηλιος μας ζαλισε!!)