Uther Real Corte De Las Arcanas

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Και δεν περνάνε οι ατιμες!! Καλο ταξιδι!!!
Τις τελευταιες δεν βλεπω να περνανε με την καμια γμτ , εξι μηνες αναμονη και οι τελευταιες ωρες ειναι αυτες που πονανε περισσοτερο :( με βλεπω ματι γαριδα το βραδυ

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ρε! Άντε κοιμήσου! Κι ο χρόνος θα περάσει πιο γρήγορα και θα γεμίσεις μπαταρίες για να εντάξεις ταξίδι και χάζεμα με τον κούταβο. Εκτός κι αν θέλεις να τον δεις και να πεις "ωραία, που είναι τώρα το ξενοδοχείο να κοιμηθώ"

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τις τελευταιες δεν βλεπω να περνανε με την καμια γμτ , εξι μηνες αναμονη και οι τελευταιες ωρες ειναι αυτες που πονανε περισσοτερο :( με βλεπω ματι γαριδα το βραδυ
Οχι ματι γαριδα... θα τρομάξει ο μικρος

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Με αεροπλααααναααα και βαποριαααααααααα
Let the adventure begin !
Ελπιζω να κοιμηθω στο αεροπλανο ( αν και δεν το βλεπω)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Στο γαμο θα πΑω πιωμα αυτο ειναι σιγουρο. Να δω τι θα κανω με το πρωτο παιδι

Στην ουρα του τσεκ εσπρωχνα με το ποδι το μποξ και καποια στιγμη εδωσα μια ψιλοδυνατη και με κοιτουσε περιεργα σα να λεει τι κανει ο πα....παρΑς ε μετα ειδε οτι ηταν αδειο

Last edited:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.907
7.479
Ακόμα? Ακόμα? Ακόμα?

Το νου στον καιρό στην επιστροφή. Φίλος που πέταξε προχθές μου είπε - and i quote - "μέχρι να πιάσουμε Γαλλία ήταν σα να είσαι με αγροτικό σε χωματόδρομο". Τσέκαρε αν συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας and if so κίνησε θεούς και δαίμονες στο αεροδρόμιο να σιγουρέψεις ότι το σκυλί δεν θα ταξιδέψει σα να έχει μπει στο σέικερ. Δεν ξέρω πώς!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Τι εγινε με το ξεπλυμα;;; Το πηρες;;; Αντε λεγε νεα!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Με χαρα σας ανακοινωνω οτι ο μικρος ειναι μοντελο ! Φωτο δεν εχει γιατι προσπαθουσα να τον βγαλω φωτο και δεν καθοταν ο διαολακος . Ειμαι καπου στην εξοχη της γαλλιας με φοντο καταπρασινο και με υπταμενα σταγονιδια νερου . Τωρα ο μικρος καθεται με τα αδερφακια του τελευταια μερα και αυριο θα εχετε φωτος , ειναι μακραν το πιο ομορφο και μεγαλο κουταβι της τοκετομαδας :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι από κιλά; Θα τα καταφέρει να τη βγάλει στην καμπίνα μαζί σου; Ή θα πάει στα υπόγεια;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.907
7.479
Α πάλι καλά, κι εγώ είχα μια εντύπωση ότι θα μπαινε κάτω. Να σου ζήσει το παιδίιιιι!!!!