Δεν βλέπεις βρε πιο σκυλί είναι ομορφότερο.εφοσον βαζουμε τα σκυλια να δουμε και ποιο ειναι το ομορφοτερο απο ολα , αγωνας ειναι![]()
Ε ρε συ, αλλη χαρη εχουν τα μαυροσκυλα... Τα βλέπεις και τρομάζεις! Ενώ τον uther, θελω να τον φαω!!! Σαν μαρέγκα ειναιΑφου λεγεται λευκος ελβετικος ποιμενικος!! Τι τον ηθελες μαυροτσουκαλο?![]()
εχει,και λιγο πολυ ανοιχτο μπεζ μεσα στα οριατου ανεχτου,για το προτυπο![]()
Wait να παμε στα 38-40 κιλα και μου το ξαναλες αυτο !!!Ε ρε συ, αλλη χαρη εχουν τα μαυροσκυλα... Τα βλέπεις και τρομάζεις! Ενώ τον uther, θελω να τον φαω!!! Σαν μαρέγκα ειναι![]()
Ε απλά θα ειναι μια υπερμεγέθης μαρεγκα που θαμου πεσει λιιιιιιιιιιιγο βαριά!Wait να παμε στα 38-40 κιλα και μου το ξαναλες αυτο !!!
Ε παντως υπαρχουν και τα κοντοτριχα που οντως αμα τα βαλεις διπλα στα μακρυτριχα ειναι σαν δυο διαφορετικοι σκυλοιΟ Ούθερ μου θυμίζει πολύ samoyed. Συνειδητοποιώ ότι παίζει να είναι η πρώτη φορά που βλέπω καθαρόαιμο ελβετικό ποιμενικό, όσα κυκλοφορούν με αυτό τον τίτλο στα πέριξ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση !
Töοτε έχω δει κοντότριχα γι'αυτό.Ε παντως υπαρχουν και τα κοντοτριχα που οντως αμα τα βαλεις διπλα στα μακρυτριχα ειναι σαν δυο διαφορετικοι σκυλοι. Τα ελβετακια δεν εχουν τοσο μακρυ τριχωμα οσα σα σαμογια και ουτε το ασπρο ειναι τοσο ασπρο (ενα ελαφρυ μπεζ στην πλατυ και στα αυτια δικαιολογειται ) αλλα γενικα μοιαζουν αφου και τα δυο εχουν λυκοειδη χαραχτηριστικα .