Uther Real Corte De Las Arcanas

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Μου αρεσει που λες, εχει παρει το στομα του μπαμπα και τα ματια της μαμας.
Στα ματια μου ολα τα ελβετικα ιδια φαινονται! (και στους περισσοτερους μαλλον..)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εε μονο σε μια φυλη μπορω να διακρινω λεπτομερειες ως ενα βαθμο , οπως φανταζομαι αρκετοι απο εδω με την φυλη του σκυλακου τους , για εμενα π.χ ολα τα παγκ , γαλλακια φωτοτυπια ειναι :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Φτου φτου! Πως μεγαλωσε ετσι!!! ;) Ειναι πανεμορφο! Ειχα μερες να διαβασω το θεμα σας κι επαθα πλακα με το ποσο αλλαξε!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ειναι πραγματικα καταπληκτικο σκυλι ο Ουθερακος και θα γινει ακομα πιο τελειος!!
Μου χε φτιαξει το κεφι αυτο το αγουροξυπνημενο πλασματακι οταν τον ειδα *agapoylas*
Παντως μεσα σε μια βδομαδα εγινε αλλος σκυλος σχεδον!!

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
*agapoylas* *agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*
Τι κουκλί είναι αυτό!!! Να τον χαίρεσαι, είναι πανέμορφος ο ελβετός σου. Σαν χιονόμπαλα είναι ο άτιμος ;)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Τις τελευταιες δεκα μερες εχει παρει 2 κιλα παιδια και σχεδον εχει διπλασιασει τα κιλα του απο τοτε που τον πηρα απο 5 σε 9,2 καιμγια αυτο η μεγαλες αλλαγες αλλα μου το ειχε πει ομεκτροφεας απο τριτο μεχρι εκτο μηνα θα εχει θεαματικη αναπτυξη

ψιτ κυριος μη με κοιτας απο εκει ψηλα με υφακι, σε λιγο θα πιασω 40κιλα και θα σου πω εγω......

μα που με τρεχει για κατουροχεσιμο , μια χαρα ηταν στο μπαλκονι , ουυυφααααα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Προσεξε μην ΚΟΨΕΙ Η ΤΡΙΧΑ κακομοίρη μου γύρω από το λαιμό!

Τι περιλαίμιο χρησιμοποιείς?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
ενα προχειρο το οποιο θα το αλλαξω και θα του βαλω ενα καλυτερο και πιο γερο , διοτι οταν αρχισα να τον βγαζω το καλο που ειχα παρει του ηταν πολυ μεγαλο αλλα τωρα πρεπει να του ειναι μια χαρα.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Έτσι μου φάνηκε :p
Πάρ'του κανένα ωραίο κόκκινο να κάνει αντίθεση να πηγαίνει και ασορτί με την ταυτοτητούλα!! ;)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πάρε του περιλαίμιο εκθέσεως με μεγάλους κρίκους γιατί δεν κόβουν την τρίχα!

Δεν θα τον φοράς στον πνίχτη!
Θα το φοράς στην θέση "0" ή στην θέση "δ"!

Αν η θέση "0" του κολυμπάει και είναι μεγάλη και υπάρχει κίνδυνος να του φύγει τότε το βάζεις στην θέση "δ"!

Όπως και να 'χει πάρε του αλυδίτσα με μεγάλους κρίκους!

Θα με θυμηθείς...!!!
Μια φορά θα πάρεις περιλαίμιο και δεν θα ξανασχοληθείς με αυτό!
Ομοίως και λουρί-οδηγό!

;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν ήξερα ότι η Καλλιθέα και η νέα Σμύρνη ήταν τόσο κοντά!

Ξεκινήσαμε με τον κουνιάδο μου βόλτα καλής εκτόνωσης. Κάποια στιγμή μου λέει εδώ από πίσω είναι η πλατεία Νέας Σμύρνης. Οπότε, κι αφού δεν είχε πρόβλημα ο κουνιάδος πήρα τηλέφωνο το Sirko, αν ήταν πουθενά κοντά.

Ο Ούθερ θεός! Πιάνει Νova, βέβαια, ο αυτιάμπουρας. Ζωηρός, ζωντανός και ήρεμος ταυτόχρονα. Αποδείχτηκε ένας κύριος όταν κάτσαμε για καφέ (τελικά) με περιέργεια σε κάθε καινούριο ερέθισμα και απόλυτη ηρεμία παρόλους τους θορύβους της πλατείας και τον κόσμο που τον χαϊδευε, μια φορά μάλιστα απροειδοποίητα. (Καλά, πότε θα μάθει ο έλληνας να ρωτάει πρώτα; ). Κάποια στιγμή που τα αγόρια πιάσανε τα των υπολογιστών πήρα το Ουθερίνι για λίγο παιχνιδοτρέξιμο στην πλατεία. Τι καλός! Έτρεξε δίπλα μου (κι ελάχιστα-διακριτικά πιο πίσω), δεν τέντωσε το λουρί καθόλου. Με το που είδε ότι σταμάτησα έκατσε μπροστά μου καίει κοίταξε στα μάτια σα να με ρώταγε "τώρα τι;"

Μας πλησίασαν και κάτι αδέσποτα, το ένα πολυ φιλικό, ήρθε, μύρισε κι έφυγε. Το άλλο από μακρύτερα κουνούσε αργά την όρθια ουρά του, σε αλέρτ. Ο Ούθερ δεν έδωσε καθόλου σημασία στα γρυλίσματα και τα γαυγίσματα του Ρας προς τον αδέσποτο. Κοιτούσε με ενδιαφέρον κι απλά προτίμησε να μην ξανοιχτεί προς τα εκεί. Κάπου εκεί οι άνθρωποι διώξαμε ευγενικά το αδέσποτο καθώς θεώρησα ότι η ένταση στην ατμόσφαιρα μπορει να επηρέαζε αρνητικά όλα τα σκυλιά. Και στο κάτω κάτω γιατι δε χρειαζόταν να ξεφύγουν τα πράγματα, αν υπήρχε έστω και η παραμικρή πιθανότητα.

Αστέρι ο κουραμπιές! Γιατι δε βγαίνει και σε μαυράκι;

Last edited:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ειδες περασες την συγγρου και βρεθηκες στον πολιτισμο!!!!! αργα η γρηγορα ολοι πινουν τον καφε τους στην πλατεια νεας σμυρνης !! :D( αν και συντομος και απο σποντα ..... γκρρρρρρρρρ .....:mad: )

οπως ειπα σε αλλο θεμα !! ΡΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ !

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ρε συ είχαμε και το περπάτημα για πίσω εμείς. Κάποια στιγμή που θα το έχουμε κανονίσει θα κάτσουμε παραπάνω. Δεν ξέρω βέβαια αν μελλοντικά θα μπορούν να συνηπάρξουν τόσο εύκολα όσο σήμερα..