Uther Real Corte De Las Arcanas

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Κοστος υιοθεσιας ελβετικου ποιμενικου αξια ΧΧΧΧ ευρω
Κοστος αεροπορικων εισητηριων για παρισις αξια ΧΧΧ ΕΥΡΩ
κοστος τρενων παρισι - τοπου διαμονης εκτροφεα αξια xxx ευρω

ανοιγεις πορτα δωματιου στις δυο το βραδυ και πεταγονται δυο αυτια και μια ουρα που παει να ξεχαρβαλωθει απο το κουνημα και αρχιζει να σε γλυφει πατοκορφα ΑΞΙΑ = ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ !!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Που το πας αυτο !!!!
εγω ειδικά το εκτιμω αφάνταστα... ξέρεις τι ειναι να σε πιανει κατουρημα και να μην βλέπεις στα σκοτάδια που ειναι το σκυλι? Ασε που ειναι και μπασμένο και δεν το ακουω κιολας λογω μικρου βάρους...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εχω αερογραφο παντως αμα θες !! Να πεταξουμε μιαμστρωση οτι χρωμα θες να μην εχεις προβλημα βρε παιδι,μου !!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εχω αερογραφο παντως αμα θες !! Να πεταξουμε μιαμστρωση οτι χρωμα θες να μην εχεις προβλημα βρε παιδι,μου !!!
Αααα προσαρμοστηκα... δεν σηκώνομαι για κατουρημα... Δεν πινω νερό μετα τις 10:rolleyes:

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Χαχαχαχαχα αλλοι κοβουν το νερο στα σκυλια τους μετα τισμδεκα , σε εσενα σου εκοψε η μικρη το νερο μετα τις δεκα για να μην την πατησεις εεε?? :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χαχαχαχαχα αλλοι κοβουν το νερο στα σκυλια τους μετα τισμδεκα , σε εσενα σου εκοψε η μικρη το νερο μετα τις δεκα για να μην την πατησεις εεε?? :p
ειναι πρακτικο το θεμα.... ή θα κινειται με κολαρο με κουδουνάκι πραγμα που και το μαλλι της χαλάει και τον υπνο μου... ή τερμα το κατουρημα για μένα!!! Ε θυσιάστηκα η δολια μάνα! :rolleyes:

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Ακριβώς ίδια έκφραση και το ίδιο αγέρωχο ύφος...απίστευτο! Πανέμορφο πλάσμα, να το χαίρεσαι!!!*agapoylas*

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εεεεμ, sirkos... Σε κορόϊδεψεν φίλε μου... Πλήρωσες για μακρύτριχο και έλαβες κοντότριχο. Να ζητήσεις τη διαφορά *lingua*

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
θα χεστεί στο τάλιρο αν του πληρώσουν καθε τρίχα λεμε.....

σιρκος, μου χρωστας κατι φράγκα αν θυμάσαι.....
Δεν θυμαμαι τιποτα .... Screen shot or never happened !! :cool:

Εεεεμ, sirkos... Σε κορόϊδεψεν φίλε μου... Πλήρωσες για μακρύτριχο και έλαβες κοντότριχο. Να ζητήσεις τη διαφορά
Περιμενε δυο μηνακια και τα λεμε τοτε!!!