Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα θα ενδιαφερομουν πολυ να επαιρνα απο το εξωτερικο ενα ειδος σκυλου που ονομαζεται wolf-dogs δεν ειναι τα λεγομενα λυκοσκυλα αλλα hybrid σκυλοι που εχουν καπου στο 40% dna λυκου και 60% σκυλου...τι λετε?
μηπως αναφερεσαι στο τσεχικο λυκοσκυλο;Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα θα ενδιαφερομουν πολυ να επαιρνα απο το εξωτερικο ενα ειδος σκυλου που ονομαζεται wolf-dogs δεν ειναι τα λεγομενα λυκοσκυλα αλλα hybrid σκυλοι που εχουν καπου στο 40% dna λυκου και 60% σκυλου...τι λετε?
Παράδειγμα το walamute ή αλλοιώς malawolf - προοφανώς λύκος + alaskan malamute
View attachment 48948
παντος και τα δυο ειναι πανεμορφα ζωα!!!το τσέχικο chech wolfdog
αρχική μίξη 48 γερμανικών ποιμενικών με 4 λυκους καρπαθίων
View attachment 48949
Δε νομιζω οτι αναφέρεται στις γνωστες φυλες του Τσεχικου και του Σαρλος..Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα θα ενδιαφερομουν πολυ να επαιρνα απο το εξωτερικο ενα ειδος σκυλου που ονομαζεται wolf-dogs δεν ειναι τα λεγομενα λυκοσκυλα αλλα hybrid σκυλοι που εχουν καπου στο 40% dna λυκου και 60% σκυλου...τι λετε?
Όντως είναι πολύ όμορφα αλλά για πολύ λίγουςπαντος και τα δυο ειναι πανεμορφα ζωα!!!
Τα Τσεχικα δεν είναι καθολου παρανομα. Μαλιστα υπαρχουν 2 ατομα (στην Ελλαδα) τα οποια κανουν και εκτροφη.παντος εγω δεν ηξερα οτι ειναι παρανομα, μαλλον με ξεγελασε το γεγονος οτι εχω ενα cd που μιλαει για τα τσεχικα(ιστορια,εκτροφη,φροντιδα,εκπαιδευση,υγεια)!!!!!
Άμα ψάχνεις τσέχικο λυκόσκυλο από εξωτερικό εδώ είναι η λίστα εκτροφείων στην Ευρώπη: http://www.eurobreeder.com/breeds/ceskoslovensky_vlcak.htmlπαντος εγω δεν ηξερα οτι ειναι παρανομα, μαλλον με ξεγελασε το γεγονος οτι εχω ενα cd που μιλαει για τα τσεχικα(ιστορια,εκτροφη,φροντιδα,εκπαιδευση,υγεια)!!!!!
οχι καλε δεν ψαχνω(σε ευχαριστω)! εχω cd και βιβλια για ολες τις ρατσες...!Άμα ψάχνεις τσέχικο λυκόσκυλο από εξωτερικό εδώ είναι η λίστα εκτροφείων στην Ευρώπη: http://www.eurobreeder.com/breeds/ceskoslovensky_vlcak.html
Εδώ έλεγες οτι θα έπαιρνες από εξωτερικό ένα τέτοιο, τώρα λες οτι δεν ψάχνεις, κάπου σε έχασα.οχι καλε δεν ψαχνω(σε ευχαριστω)! εχω cd και βιβλια για ολες τις ρατσες...!