καλε δεν εβαλα εγω την αγγελια ο johnaras210 την εβαλε...!Εδώ έλεγες οτι θα έπαιρνες από εξωτερικό ένα τέτοιο, τώρα λες οτι δεν ψάχνεις, κάπου σε έχασα.
καλε δεν εβαλα εγω την αγγελια ο johnaras210 την εβαλε...!Εδώ έλεγες οτι θα έπαιρνες από εξωτερικό ένα τέτοιο, τώρα λες οτι δεν ψάχνεις, κάπου σε έχασα.
Α μπαρδόν, για εκείνον ήταν η λίστα των εκτροφείων.καλε δεν εβαλα εγω την αγγελια ο johnaras210 την εβαλε...!
Το τσέχικο λυκόσκυλο, όπως και το Sarloos είναι ράτσες που ξεκίνησαν ως υβρίδια λύκου σκύλου (το τσέχικο 4 λύκοι Καρπαθίων και 48 ΓΠ, το Sarloos ένας αρσενικός ΓΠ και ένας θηλυκός λύκος).παντος εγω δεν ηξερα οτι ειναι παρανομα, μαλλον με ξεγελασε το γεγονος οτι εχω ενα cd που μιλαει για τα τσεχικα(ιστορια,εκτροφη,φροντιδα,εκπαιδευση,υγεια)!!!!!
Τα Τσεχικα δεν είναι καθολου παρανομα. Μαλιστα υπαρχουν 2 ατομα (στην Ελλαδα) τα οποια κανουν και εκτροφη.
Άλλο το Τσεχικο και άλλο αυτό που θελει ο Johnaras.
Τα υβριδια αυτά που ανεφερα δεν ανηκουν σε καποια φυλη συγκεκριμενη...
Είναι τα γνωστα ''καταρτισμένα'' μιξ του στυλ..
''ότι μοιαζει'' και φυσικα είναι στη μεση και τα χρηματα,τα οποια είναι ΠΟΛΛΑ! σε αυτές τις περιπτώσεις.
Εχεις μείνει στην εικόνα τους και αγνοείς αυτά που λένε σχετικά με την επικινδυνότητα της απρόβλεπτης συμπεριφοράς τους.Αρχισα να ενδιαφερομε απο τοτε που πηρε η γιαγια μου το χασκι....ειχα δει και ενα επεισοδιο στο Dog whisperer και ειναι πανεμορφα και θα ηταν πολυ ωραιο να μαθω το πως αυτα τα ειδη συμπεριφερονται....με καλυψατε πληρως με τις φωτογραφιες ειναι ακριβως αυτα τα σκυλια..![]()
Ειδες κατι το οποιο και σου αρεσει.Αρχισα να ενδιαφερομε απο τοτε που πηρε η γιαγια μου το χασκι....ειχα δει και ενα επεισοδιο στο Dog whisperer και ειναι πανεμορφα και θα ηταν πολυ ωραιο να μαθω το πως αυτα τα ειδη συμπεριφερονται....με καλυψατε πληρως με τις φωτογραφιες ειναι ακριβως αυτα τα σκυλια..![]()