xoloitzcuintli


Status
Κλειδωμένο θέμα

akakavou

Member
1 Φεβρουαρίου 2020
9
15
42
Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά σε όλους ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος από εσάς γνωρίζει ή έχει xoloitzcuinli γιατί ήρθε η ώρα του ζευγαρώματος για την μικρή μου και το σκεφτόμαστε !!!!!
 

Attachments



TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
810
921
27
καλησπερα σας και χρονια πολλα
μπορω να ρωτησω για ποιους λογους σκεφτοσαστε να την ζευγαρωσετε? τα κουταβια τι θα γινουν μετα? ρωταω γιατι σιγουρα πολλοι θα ηθελαν να εχουν ενα σκυλι ρατσας στις μερες μας, και ποσο μαλλον ενα ατριχο (γιατι υπαρχουν και πολλοι που αηδιαζουν με τις τριχες απ'οτι φαινεται), αλλα παρα πολλοι απο αυτους δεν ειναι σε θεση να το αγορασουν η να ανταποκριθουν οικονομικα στις αναγκες του. εαν θελετε να ζευγαρωσει ετσι απλα για να ζησει την μητροτητα, πιστευω θα μπορουσατε παντα να ερθετε σε επικοινωνια με τον εκτροφεα της, να δειτε εαν μπορειτε να κανονισετε κατι με εκεινον, και να κρατησει μετα εκεινος τα κουταβια.
 


akakavou

Member
1 Φεβρουαρίου 2020
9
15
42
δυστυχώς ο εκτροφέας της δεν είναι στην Ελλάδα και δεν είναι εύκολο να πάω ... τα κουταβάκια έχω ήδη προτάσεις από γνωστούς και φίλους που τα θέλουν και δεν έχω σκοπό να ζητήσω χρήματα
 




dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
844
2.851
Αν μας πεις πώς διαβάζεται, μπορεί και να σε βοηθήσει κάποιος.
Απ΄ ότι θυμάμαι πάντως από τους κανονισμούς του forum απαγορεύονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος.
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
- Δεν επιτρέπονται αγγελίες ζευγαρώματος και πώλησης σκύλων από ιδιώτες παρά μόνο από αναγνωρισμένους εκτροφείς (με μη κατοχυρωμένη επωνυμία F.C.I.) στην ανάλογη ενότητα.
Εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι αγγελίες πώλησης σκύλων ιδιωτών και οι αγγελίες εύρεσης αρσενικού ή θηλυκού σκύλου προς ζευγάρωμα και τέτοιου είδους δημοσιεύσεις.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3