Yιοθετήθηκαν!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!
(Darkness κι εμένα το καλύτερό μου είναι να ποστάρω εδώ :) )

Χαρίζεται ο Λάμπης, 1,5 χρονών, 25 κιλά, εμβολιασμένος, στοργικός και καλός με τα παιδιά.

Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας

Τηλ. 694 494 9741

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Βρέθηκε επιτέλους οικογένεια για τον Γκιζμο.

Ο κούκλος στην φωτογραφία είναι ο Γκίζμο. Είναι ένας 2χρονος (ράτσας Σιχ Τσου) σκυλάκος μικρου μεγέθους.

Βρέθηκε πρίν λίγους μήνες πολυ φοβισμένος, και παρατημένος. Τον πήρα στο σπίτι μου να τον φιλοξενήσω για να τον περιθάλψω και αργότερα να του βρω μια καινούρια οικογένεια. Του χωρηγήθηκαν όλες οι ιατρικές εξετάσεις. Τον καθαρίσαμε, τον κουρέψαμε, τον εμβολιάσαμε και τον στειρώσαμε. Πέρασε και μια εγχείρηση στο αυτάκι του για ένα αιμάτωμα που είχε αλλά τώρα είναι σε άριστη σωματική κατάσταση.

Μετά απο όλες τους τις περιπέτειες, τωρα πια ο Γκίζμο είναι ένα πολύ φιλικό σκυλάκι, με μεγάλη όρεξη για ζωή και αγάπη. Τα πάει πολύ καλά και με σκυλιά και με ανθρώπους αλλά προτιμάει να είναι ο μοναδικός σκύλος στην ζωή της νέας του οικογένειας ώστε να μπωρεσει να λάβει όλη την αγάπη και την προσοχή που δεν έλαβε πιθανότατα τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής του (χωρίς να αποκλείει και υιοθεσία και απο οικογένειες που έχουν ήδη σκύλο αλλά μπωρούν να του διαθέσουν ένα μέρος στην καρδιά τους).

Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο τηλέφωνο: 6977482663 (Διονύσης).

Με την υιοθεσία του παρέχετε και δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η σοκολατένια ομορφιά που ακούει στο όνομα "Lacta" βρέθηκε να περιφέρεται στην περιοχή των Συκεών - Θεσσαλονίκης. Είναι περίπου 9 με 10 μηνών κατά την εκτίμηση των γιατρών. Είναι ένα πλάσμα πολύ ήσυχο και διακριτικό μέσα στο σπίτι. Πιθανολογούμε ότι χάθηκε ή το έσκασε απο ένα σπίτι που δεν της φερόταν με τόσο καλό τρόπο καθώς έχει χαμηλή αίσθηση αυτοεκτίμησης (παρόλη την ομορφιά της) και δείχνει να φοβάται αρκετά τους μεγαλόσωμους άντρες μεγάλης ηλικίας. Με τα παιδιά είναι υπέροχη!! Έχει ένα κουσούρι λόγω του νεαρού της ηλικίας της και ίσως να αποτέλεσε τον λόγo για τον οποίο ίσως την παράτησαν ή γενικότερα την κακομεταχειρίζονταν. Δεν έχει μάθει ακόμη να κάνει την ανάγκη της έξω απο το σπίτι!!
Αναζητούμε λοιπόν μια γλυκειά οικογένεια που θα έχει την υπομονή και τον τρόπο να διδάξει στην μικρή πως να ξεπεράσει το θέμα που αντιμετωπίζουν όλα τα κουτάβια. Στειρώθηκε ήδη και περιμένει την νέα της οικογένεια!! Δίνεται με συμβόλαιο υιοθεσίας. Θα δωθεί εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944 474614 & 6973 473-133

Last edited:

Rita_ki

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
52
0
Λαγονήσι
ΥΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!

Είμαι από τα όχι τόσο τυχερά μωράκια, εκείνα που τα πετάνε στα σκουπίδια για να πεθάνουν. Όμως μια καλή νεράϊδα μας έσωσε... το αδερφάκι μου με έναν μαγικό τρόπο βρήκε καινούρια οικογένεια, εγώ όχι. Μένω κλεισμένο πίσω από κάγκελα που μ' εμποδίζουν να παίξω, να τρέξω, να μυρίσω... δεν μ' εμποδίζουν όμως να ονειρευτώ μια οικογένεια και για εμένα, που τόσο μου λείπει. Είμαι 45 ημερών κοριτσάκι, μπορεί να έχω θλιμμένο βλέμμα αλλά είναι γιατί δεν σε έχω δεί ακόμα! Το ξέρω πως θα έρθεις... σε έχω καλέσει. Σε έχω ζητήσει από την καλή νεράϊδα που με έσωσε, δεν θέλω άλλο δώρο ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ! Υποσχέσου μου οτι θα έρθεις να με πάρεις...
Θα με βρείς στο ιατρικό κέντρο μικρών ζώων που με φιλοξενούν προσωρινά, στο κλουβάκι μου. Ζήτησε με στο τηλέφωνο 210 8953957.
Μην αργείς, φοβάμαι μοναχούλα μου!
View attachment 9804View attachment 9803View attachment 9802View attachment 9801

Attachments

Last edited by a moderator:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Υιοθετηθηκε!!!

Η Φανή είναι ένα ημίαιμο κυνηγόσκυλο, περίπου 8 μηνών που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στη γειτονιά και μου ζήτησε "βοήθεια" αφου ήταν σχεδον σκελετωμένη..
Αφου έφαγε και ήπιε, αποπαρασιτώθηκε, εμβολιάστηκε, στειρώθηκε και ψαχνει να βρεί το καταλληλο σπιτάκι.
Είναι πολύ παιχνιδιάρα, τρυφερή και μαθαίνει εύκολα! Τα πάει καλα με γάτες και σκυλάκια και φαίνεται να έχει ζήσει σε σπίτι αφού φορούσε ένα, τεραστιο για τις διαστάσεις, της μπλε λουρακι και υπακούει σε έντολες όπως "κάτσε", "έλα" κ.α. Είναι 14 κιλα, δεν θα μεγάλωσει άλλο και δε λερώνει μεσα!
Θα δωθεί μονο σε φιλόζωους. Οι κυνηγοι αποκλείονται.
Τηλ. επικοιν. 6936005450

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκαν!

Βρέθηκαν και χαρίζονται τέσσερα κουταβάκια.
Είναι 3 αρσενικά και 1 θηλυκό, περίπου 40 ημερών και ενδέχεται να γίνουν μεσαίου μεγέθους.

Τηλ. επικοινωνίας: 6970461770

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Σιγά το νέο θα μου πείτε... :p :D
Απλά ξεκαθάριζα τα "προσφορά" και συνειδητοποίησα ότι υπάρχει ακόμα εκεί παλιότερη αγγελία της και είπα να την μεταφέρω εδώ :)
Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία της, να πω και το προφανές. Υιοθετήθηκε!

Η Iρίνα είναι μια γλυκύτατη σκυλίτσα 1 έτους. Δεν την βρήκαμε μας βρήκε! Είχα σταματήσει να ταΐσω κάποια αδέσποτα, είχα αφήσει την πόρτα του οδηγού ανοιχτή και μόλις ξεκίνησα το αυτοκίνητο για να φύγω, συνειδητοποίησα ότι είχα και συνοδηγό.

Είναι απίστευτα τρυφερή με τους ανθρώπους και τέλεια με παιδιά.
Είναι πολύ καλή με τα άλλα σκυλιά αλλά όχι με γάτες.

Ψάχνει ένα σπίτι όπου να την λατρεύουνε και να την προσέχουνε και να μην την ξαναπαρατήσουν. Είναι εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Πληροφορίες: 698 2977330, [email protected]

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Αυτή η αξιολάτρευτη ημίαιμη μαμά Μποξερίνα εγκαταλείφθηκε από τους
ιδιοκτήτες της και ψάχνει καινούργιο σπίτι τώρα.
Είναι 1 ½ - 2 ετών και θα παραμείνει μεσαίου μεγέθους (15 κιλά).
Είναι τώρα στειρωμένη, εμβολιασμένη, και αποπαρασιτωμένη με
εξετάσεις αίματος που πιστοποιούν ότι είναι υγιέστατη!!
Προσφέρεται δωρεάν μάθημα θετικής
εκπαίδευσης
στον άνθρωπο που θα την υιοθετήσει!
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ τηλεφωνήστε μου ή στείλτε
μήνυμα στο 6945-418273.

dassario

Member
4 Φεβρουαρίου 2010
13
0
Υ Ι Ο Θ Ε Τ Η Θ Η Κ Ε !!!!
Η σοκολατένια κουταβουλα υιοθετήθηκε απο οικογένεια στην Γερμανία.Είναι πλέον μια Μικρή Γερμανιδούλα. Σας ευχαριστώ όλους

Αυτή η όμορφη σοκολατένια κουταβούλα πετάχτηκε βράδυ στον κτήμα ενός φίλου όταν ήταν περίπου 30 ημερών.3 μηνών σήμερα, έχει κάνει το πρώτο της εμβόλιο και μία αποπαρασίτωση. Ο άνθρωπος έχει ήδη δύο σκυλιά και αδυνατεί να την κρατήσει. Θα γίνει μεσαίου μεγέθους σύμφωνα με τον κτηνίατρο. Επειδή οι άνθρωποι που την έχουν όλο αυτό το διάστημα έχουν δεθεί μαζί της παρακαλούν πολύ όποιος δεχθεί να την υιοθετήσει να το έχει σκεφτεί καλά.Θέλουν να πέσει σε καλά χέρια.Το σκυλάκι είναι στην Κερατέα Αττικής.Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6977377111.

Attachments

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε! :D

H Dolly ειναι 3 μηνων, εμβολιασμενη, τσαχπινα, ,μαθαινει να κανει τις αναγκες της σε πανα και είναι μια κουκλα ! Θα γινει μεσαιου μεγεθους.

Τηλ επικοινωνιας 6946678236

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η Δαλιδά είναι η λυκοσκυλίνα που μαζέψαμε από το εργοτάξιο του Μετρό της Ηλιούπολης. Εχει oυγγαρέζικο μικροτσίπ που, όμως, δεν είναι καταχωρημένο στα αρχεία του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου. Ακόμη ένα σκυλάκι που αγοράστηκε από πετ σοπ γιατί ήθελαν «καθαρόαιμο» και πετάχτηκε στο δρόμο γιατί ήθελαν να πάνε διακοπές! Η Δαλιδά είναι μικρή σε ηλικία, περίπου 10 μηνών, είναι πολύ φιλική, ζωηρή γιατί είναι κουτάβι ακόμη και έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στο σπίτι που τη φιλοξενούν. Θέλει πολύ την ανθρώπινη συντροφιά για αυτό θα δοθεί μόνο για παρέα, μέσα σε σπίτι. Εχει αρχίσει να λερώνει έξω. Θα εμβολιαστεί και θα στερωθεί άμεσα. Είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα και υπέστη μεγάλο σοκ όταν βρέθηκε μόνη της στο δρόμο. Δεν πιστεύουμε ότι ζούσε σε ιδανικές συνθήκες και θέλουμε το καλύτερο γι αυτήν.

To σκυλάκι που θα υιοθετήσετε, θα έχει και ένα δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης!

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ. 6976131680, 6985896064 από τις 18:00-21:00

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε

Ο Σπότ πρεπει να βρει τη δική του οικογενεια.Ειναι σχεδον 2 ετων, πληρως εμβολιασμένος και υγιης. 1 χρονο τωρα κανεις δεν τον ζητησε. Τα υπολοιπα σκυλιά της οικογενειας δεν τον αποδεχονται, με αποτελεσμα ο Σποτ να περναει αρκετες ωρες στο μπαλκονι, χωρις παρεα.

Ειναι μεσαιου μεγεθους, πολυ φιλικός και καλος φυλακας. Χρειαζεται φροντιδα, αγαπη και καποιον να ασχολειται μαζι του.Εχει αναγκη απο μεγαλες βολτες και ασκηση.

Τηλ 6976510568 - Αννα
Προσφέρεται μάθημα θετικής εκπαίδευσης.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Χαρίζεται η Φρίντα,Σέτερ Λάβερακ.

Αυτή η σκυλίτσα παρατήθηκε από κυνηγό λόγω κροτοφοβίας.
Παρότι έχει microchip το σκυλί πετάχθηκε στο δρόμο.
Εχει κάνει θεραπεία για καλαζάρ και είναι καλά αλλά ο άνθρωπος
που θα την πάρει θα πρέπει να φροντίζει να της κάνει εξετάσεις αίματος και
να το παρακολουθεί.

Θα δοθεί στειρωμένη και όχι για κυνήγι,αλλά για σύντροφος σε οικογένεια.
Είναι περίπου 2.5 ετών,τρυφερή και χαδιάρα και σιχαίνεται να είναι δεμένη!!!
Κυνηγά τα πουλάκια και μόνο.Δεν είναι για μέσα στο σπίτι,έχει μάθει έξω,σε κήπο.
Οποιος ενδιαφέρεται σοβαρά μπορεί να καλέσει στο
6986806149
και θα την πάρει με δώρο μάθημα εκπαίδευσης!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκαν!

Η Φάτσα (το λευκό-μαύρο) και η Μούρη (το καφέ-μαύρο), βρέθηκαν στις αρχές του Ιουλίου παρατημένες μαζί με τα άλλα έξι (6) αδελφάκια τους στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό της Κινέτας. Οι γείτονες αναλάβαμε τη διάσωση τους αλλά τα σκυλάκια μας ζητούν πλέον μια μόνιμη στέγη. Τα υπόλοιπα 6 έχουν δοθεί ήδη και έχουν απομείνει τα συγκεκριμένα 2.
Είναι θηλυκά, περίπου 2 μηνών, πανέξυπνα, πολύ φιλικά και ζωηρά και αγαπούν ιδιαιτέρως τα παιδιά.Στην παρούσα φάση διαμένουν σε εξοχικό σπίτι στο Πανόραμα ΙΙΙ της Κινέτας ενώ εαν χρειαστεί μπορούν να μεταφερθούν όπου απαιτηθεί κατόπιν συννενόησης.

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το 6983500271 ή 6946332100 Σταύρος κ' Μαρία

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Αυτός ειναι ο Οσκαρ, λυκοσκυλάκι απο Μυτιλήνη. Είναι 1,5 μηνών, μικροσκοπικός κ' πολύ ήσυχος.
Τώρα φιλοξενείται στην Αθήνα, αλλά η κοπελα μπορεί να τον κρατήσει για ένα μήνα.

τηλ. 6979524565

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Χαρίζεται σπιτικός γκριφονάκος μεσαίου μεγέθους, περίπου 3 ετών, με πολύ καλό χαρακτήρα. Δυστυχώς και κυρία που τον είχε, μαζί με ένα ακόμη θηλυκό, μικρόσωμο, έπαθε κατάθλιψη και τα δύο σκυλάκια φιλοξενούνται από την αδελφή της, γιατί τα είχε εντελώς παραμελημένα και ψάχνουν καινούργια οικογένεια. Βρίσκονται στην Ηλιούπολη.
Οποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με τη Ζωοφιλική Ενωση Ηλιούπολης στο τηλ. 6976131680.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ζούσε μαζί με την μαμά του και τα 3 αδερφάκια του δυστυχώς σε χώρο ιδιωτικό όπου τους πετούσαν κάπου κάπου
λίγες κροκέτες. Τό σύρμα της περίφραξης χαλασμένο σε κάποιο σημείο.
Τα σκυλάκια άρχισαν να βγαίνουν στον δρόμο με αποτέλεσμα 2 να χτυπηθπύν από αυτοκίνητο.
Δυστυχώς πριν 3 ημέρες βρήκαμε σκοτωμένη και την ταλαίπωρη μαμά.
Το κουταβάκι που επέζησε έχει σπασμένο ποδαράκι αλλά θα γίνει καλά.
Το φιλοξενούν και το φροντίζουν με αγάπη έως ότου γίνει καλά.

Είναι αγοράκι 3 μηνων από μαμά λυκόσκυλο και μπαμπά χάσκυ όπως μας ενημέρωσε ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης,
που μάλλον χάρηκε που ξεφορτώθηκε τα ζώα.
Ειναι πολύ φιλικός και θα ήταν ότι καλύτερο γι'αυτόν να βρεί ένα σπίτι να τον αγαπήσουν.

ΤΗΛ 6946337088

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ωωωω, υιοθετήθηκε ο Οσκαράκος;; Τον είχα προτείνει σ' ένα φίλο μου από Χίο και το σκεφτόταν.
Θα τον ενημερώσω.
Όπως και νά'χει τα νέα είναι υπέροχα :):)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Yioθετήθηκε!

Η Σίρι φιλοξενείται αρκετό καιρό, αφού βρέθηκε στη Αλσος Κιντή πριν 4 μήνες. Είναι περίπου 6 μηνών, πολύ παιγνιδιάρα και εξοικιώθηκε με τους ανθρώπους σχετικά γρήγορα. Ηταν πολύ φοβισμένη όταν τη βρήκαμε και για μέρες δεν έβγαινε έξω από το σπιτάκι της. Εξαφανιζόταν όταν την πλησιάζαμε. Τώρα τρέχει και παίζει περιμένοντας τη δική της οικογένεια.

Τηλ 6976131680
ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο Κυριάκος είναι ένα από τα μωρά της Κουκλίτσας, της αδέσποτης σκυλίτσας που γέννησε στο Κορωπί. Ευτυχώς βρήκε σπίτι φιλοξενίας και έφυγε από το δρόμο, αλλά πρέπει να βρει και μόνιμη οικογένεια γιατί δεν μπορεί να μείνει για πολύ στο σπίτι που βρίσκεται τώρα.
Είναι ένα γλυκύτατο κουταβάκι 2 μηνών, έχει κάνει το πρώτο του εμβόλιο και είναι αποπαρασιτωμένος.

Επικοινωνία: 6937658912 Άννα

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης από το πρόγραμμα Train a Stray (ισχύει εντός Αθηνών)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161