Yιοθετήθηκαν!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Χαρίζεται η Μόκα που έχει μείνει στα αζήτητα τους τελευταίους 4 μήνες. Η Μόκα είναι 6 μηνών, πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη και μαθημένη σε σπίτι. Βρέθηκε όταν ήταν 2 μηνών μέσα στη μέση της Εθνικής να κοιτάει με τα τεράστια αυτά μάτια της. Φυσικά δε μας έκανε καρδιά να την αφήσουμε να την πατήσουν τα αυτοκίνητα και από τότε αναζητά χωρίς δυστυχώς επιτυχία την καινούργια της οικογένεια. Τα πάει καλά τόσο με άλλους σκύλους, αλλά και με γάτες, ανθρώπους, κουνέλια, χελώνες κλπ.

Όποιος ενδιαφέρεται ας καλέσει στο 6944848386.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

"ΘΑ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΚΥΛΟ"ειπε το αφεντικο του στη Θηβα γιατι του σκοτωνε τις κοτες.Καθαροαιμο πιτ μπουλ θυληκο 7 μηνων,το ειχε δεμενο συνεχεια και σπανια το ταιζε για να το συνετησει."ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ" ουτε ρωτησε που θα πηγαινε. ειναι καλη και υπακουη και θα δωθει μονο σε φιλοζωο.

Τηλ. 6945155725 (Ρανια)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε! :)

Η Άννη ειναι ενα πανεμορφο νεαροτατο κυνηγοσκυλο.Ειναι πολυ παιχνιδιαρα κ τρελιαρα. Περιπου 1ος ετους.
Εμβολιασμενη κ στειρωμενη. Υγιεστατη. Περιπου 15 -20 κιλα. Δεν μεγαλωνει αλλο.Φιλικη με αλλα ζωακια.

Τηλ. 694 4949741

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Χαρίζεται η Μυρτώ, 2 χρονών, 20 κιλά, εμβολιασμένη, στειρωμένη με microchip.

Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας

Τηλ. 694 494 9741

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε! :)

Για την μικρη αυτη σκυλιτσα τα πραγματα δεν ηταν καλα.Ο ιδιοκτητης της την κακοποιουσε.Μολις πληροφορηθηκαμε τι ακριβως συμβαινει πηγαμε και την πηραμε.....καθε λεπτο που περναγε θα ηταν εφιαλτικο για την σκυλιτσα.Τωρα φιλοξενειτε σε κτηνιατρειο.

Ειναι θηλυκια ημιαιμη,μικροσωμη μολις 6 κιλα και μικρουλα 8 μηνων.Ειναι πολυ τρυφερη και καλη ομως εχει δειξει μια ταση επιθετικη με τους αντρες.Ισως να φταει οτι την ειχε αντρας και την κακοποιουσε.Ψαχνει απεγνωσμενα ενα σπιτακι με εντονη γυναικεια παρουσια και κατα προτιμηση να μην υπαρχει αλλο σκυλακι.Της καναμε ολες της εξετασεις ειναι υγιεστατη και στειρωθηκε.

Τηλ επικοινωνιας 6984727488 & 6947793798

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο Τζοκερ, είναι ένας γλυκύτατος πιτμπουλίνος 1,5 έτους. Βρέθηκε χτυπημένος, με μια κάθετη πληγή στο σώμα του, δεν ξέρουμε απο τι. Η πληγή τώρα έκλεισε και το Τζόκερ σας περιμένει να τον υιοθετήσετε! Ειναι αρνητικός σε ερλίχια και καλααζαρ, τα πάει καλά με τα άλλα σκυλιά, κυρίως τα θυληκά, λατρεύει τους ανθρώπους, του αρέσει να παίζει και να τρέχει και είναι υπάκουος και τρυφερός!

Για περισσότερες πληροφορίες: 698 2977330, [email protected]

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης από το πρόγραμμα Train a Stray (ισχύει εντός Αθηνών)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο DELICAT είναι ενας γλυκούλης ημιαιμος σκυλάκος περιπου 2 ετών, ο οποίος έχει καταπληκτικό χαρακτήρα. Τα πάει πολύ καλά με άλλα σκυλάκια και αρσενικά και θηλυκά. Είναι παιχνιδιάρης απίστευτα τρυφερός και τέλειος με παιδιά. Αναζητά μία οικογένεια που θα τον έχει σαν μέλος της και θα είναι ευτυχισμένος. Tηλ 6982977330

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο Τομυ μας ειναι ισως απο τα πιο ομορφα κουταβια που εχουμε περιθαλψει.
Ειναι 12 - 14 μηνων, εμβολιασμενος - στειρωμενος - μαθημενος μεσα στο σπιτι αλλα εχει και κηπο που παιζει με αλλα σκυλακια. Λογω της αποτυχημενης 1ης υιοθεσιας του (δεν του κανανε το επαναληπτικο εμβολιο, και τον βγαζανε πολυ λιγο εξω με αποτελεσμα να λερωνει μεσα), τωρα ειμαστε πολυ προσεχτικοι και επιλεκτικοι για την επομενη οικογενεια του. Θα δοθει εντος Αθηνων με τσιπ και χαρτια υιοθεσιας.

Αν ενδιαφερεστε πραγματικα για τον Τομυ, μπορειτε να επικοινωνησετε στο 6977082003

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η Ζούμα βρέθηκε παρατημένη και πεινασμένη με τα τρία κουταβάκια της σε ένα δάσος στη Βαρυμπόμπη. Τα τρία κουταβάκια της βρήκαν σπίτι και αυτή έχει μείνει μόνη. Είναι ημίαιμο πόιντερ με λαμπραντόρ, ηλικίας 1,5 περίπου έτους, λευκή και περίπου 25 κιλά. Είναι υγιής, εμβολιασμένη και θα δοθεί στειρωμένη. Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε ξενοδοχείο σκύλων στο Κορωπί. Είναι μαθημένη σε σπίτι, φιλική με άλλα σκυλιά και φυσικά με τους ανθρώπους. Επισης ειναι πολυ χαδιάρα, παιχνιδιάρα και τρομερά υπάκουη. Ψάχνει ένα ζεστό σπίτι για να την υιοθετήσει και να την αγαπήσει. Θα δοθεί μόνο με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977608095, Μαρίλη

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

O Dannie! Ημίαιμος γκριφονάκος 2,5 περίπου μηνών, κούκλος και κύριος! Ψάχνει για δεύτερη φορά σπιτάκι.

Η υιοθεσία του δυστυχώς κράτησε μόνο για λίγες μέρες αφού για σοβαρούς προσωπικούς τους λόγους οι ανάδοχοι αναγκάζονται να τον επιστρέψουν. Μας είπε ότι αυτή τη φορά θα ήθελε να βρει ένα μόνιμο σπιτάκι, και εμείς του υποσχεθήκαμε να του το βρούμε. Περιμένει...
Πληροφορίες: 6937166320, Μαρία

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Πριν απο μια βδομαδα βρηκαμε ενα αδεσποτο σκυλακι το οποιο μολις ειχε
χτυπησει καποιος με το αυτοκινητο και οπως κανουν οι περισσοτεροι ελληνες
οδηγοι το παρατησε .
Φυσικα εμεις μεταφεραμε το σκυλακι στον κτηνιατρο . Τα
δυο του πισω ποδια ηταν βαρια τραυματισμενα . Βεβαια τωρα παει πολυ καλυτερα ειδικα το ενα ποδι αρχιζει και θρεφει το αλλο ομως δεν ξερουμε αν θα σωθει,παλευουμε ομως να το σωσουμε.

Ειναι ενα πολυ καλο ηρεμο και φιλικο
σκυλακι . Ενος ετους περιπου,ημιαιμο κολλευ .

6946277231 , 6948100686,6944151705

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η Μπέλα είναι μια ημίαιμη λυκοσκυλίνα 1,5 έτους. Είναι μια καταπληκτική σκυλίτσα που αγαπάει την ανθρώπινη παρέα αλλά και τα παιχνίδια με τα άλλα σκυλιά. Είναι πάντα πρόθυμη για χάδια και αγκαλιές αλλά και για βόλτες και παιχνίδια! Υγιέστατη, εμβολισμένη και στειρωμένη, με αρνητικές εξετάσεις ερλίχιας και καλααζάρ περιμένει να να βρεθεί μια οικογένεια να την κάνει χαρούμενη για πάντα!

Πληροφορίες: 6982977330, [email protected]

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης από το πρόγραμμα Train a Stray (ισχύει εντός Αθηνών)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
O Dido υιοθετήθηκε!
Ο αδερφός του, ο ασπρόμαυρος ο Fido είναι ακόμα διαθέσιμος για υιοθεσία, μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Παραθέτω και το κείμενο που δημοσιεύτηκε για την υιοθεσία του, γραμμένο από την κοπέλα που τον υιοθέτησε:

"Εγώ υιοθέτησα τον κούκλο της φωτογραφίας του προφίλ μου την Παρασκευή και δεν θα ήθελα κανένα άλλο σκυλί, ούτε άσπρο, ούτε μπεζ, ούτε καφέ. Όσα κι αν είδα είχα κολλήσει με τη φωτό του "παιδιού" μου, απ'το internet, η οποία δεν ήταν και πολύ καλή και ήταν και μικρός τότε. Όταν τον είδα από κοντά, πήγε η καρδιά μου στη θέση της, μου έφυγε το άγχος και από τότε που ήρθε στο σπίτι μου για τις τελικές διαδικασίες υιοθεσίας, είμαστε κολλητοί! Σήμερα πήγα με βαριά καρδιά στη δουλειά γιατί αποχωριστήκαμε! Τι σημασία έχει το χρώμα... Το θέμα να το ερωτευτείς και να σε ερωτευτεί, να το διαλέξεις και να σε διαλέξει!

Η αγάπη χρώμα δεν κοιτά..."

(Mareco λες και είχε εσένα στο μυαλό της η κοπέλα όταν το έγραφε! :) )

Ο Fido & ο Dido είναι δύο κουτάβια μόλις 6 μηνών και δεν θα γίνουν πολύ μεγάλα σε μέγεθος. Βρέθηκαν μόνα τους στο δρόμο στις αρχές του χρόνου. Τα εμβολιάσαμε, τα αποπαρασιτώσαμε και κυρίως κάναμε υπομονή και προσπάθεια να ξεθαρρέψουνε γιατί φοβόντουσαν αρκετά στις αρχές... Τώρα είναι πλέον έτοιμα να βρούνε κι αυτά μια οικογένεια! Είναι παιχνιδιάρικα, πολύ φιλικά με τους ανθρώπους, τα άλλα σκυλάκια και τις γάτες. Έχουν επίσης μεταξένιο τρίχωμα που... προκαλεί για χάδια και αγκαλιές!

Τώρα που μάθανε ότι η ανθρώπινη παρέα είναι απολαυστική, ψάχνουν άμεσα για δική τους οικογένεια ώστε να κερδίσουνε τον χαμένο χρόνο.

Πληροφορίες: 698 2977330 & [email protected]

Δώρο μάθημα εκπαίδευσης για το καθένα τους από το πρόγραμμα Train a Stray (ισχύει εντός Αθηνών)

Dido

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
:):):)

Αν είχα καλές σχέσεις με το φατσοβιβλίο, θα την είχα κάνει σίγουρα κολλητή μου, όχι απλώς φίλη μου.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο Dylan! Ένα από τα κουταβάκια που βρέθηκαν στο ελικοδρόμιο Μαραθώνα. Ημίαιμος λαμπραντοράκος περίπου 2,5 μηνών, με μια ουρίτσα που την κουνά ακόμη και στον ύπνο του!! Ψάχνει σπιτάκι. Θα του βρούμε?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Η Μούσα μας!!! Το πιο γλυκό κορίτσι! Ένα από τα 9 κουταβάκια που βρήκαμε στο ελικοδρόμιο Μαραθώνα. Μια μικροκαμωμένη ημίαιμη γκριφονίτσα 2,5 περίπου μηνών, που ψάχνει σπίτι. Θα της βρούμε?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

H μικρούλα Daisy είναι μια κουταβίτσα 1,5 με 2 μηνών περίπου που βρέθηκε μαζί με τα 4 αδελφάκια της δίπλα από έναν κάδο στο Μαρκόπουλο. Ψάχνει και αυτή το δικό της σπιτάκι. Θα της το βρούμε?
Πληροφορίες:
6944905350 - Σίσσυ,
6937166320 - Μαρία

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Ο Βrown βρέθηκε να ζει δίπλα από έναν κάδο σκουπιδιών στο Μαρκόπουλο μαζί με τα 4 αδελφάκια του. Είναι ένας πανέμορφος κουταβάκος 1,5 με 2 περίπου μηνών, υγιέστατος, και ήδη πολύ πολύ φιλικός, κοινωνικός και παιχνιδιάρης. Ψάχνει το δικό του σπιτάκι.
Πληροφορίες:
6944905350 - Σίσσυ
6937166320 - Μαρία

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υιοθετήθηκε!

Είμαι ένα αρσενικό μωράκι, 20 ημερών!!!Με πετάξαν 6 ημερών στα σκουπίδια μαζί με τα δύο αδερφάκια μου στα Γιάννενα.

Μόνο εγώ τους έκανα τη χάρη και έζησα και με ονομάσανε Χάρη!
Τρώω πια μόνος μου (κι ας είμαι 20 ημερών!!),είμαι πανέξυπνος και πολύ παιχνιδιάρης και φυσικά υγιής, σύμφωνα με το κτηνίατρουλη.

Θα γίνω μεσαίου μεγέθους και ζητώ άμεσα σπίτι!!!

Δώρο μάθημα εκπαίδευσης εντός Αθηνών.

Τηλ.6946990565

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr