να το
και ένα ακόμα ωραίο, έτσι ενημερωτικά.
εγώ παρόμοιες φάσεις έχω δει με τα δικά μου μάτια σε κάποια άλλα μέρη.
Πιστευω οτι το συγκεκριμενο θεμα τους απασχολει τοσο οσο και τον υπολοιπο πληθυσμο, λιγο εως καθολου δηλαδη...@Hammer το θέμα συνθήκες παραγωγής ζώων προς βρώση με προβληματίζει και μένα. Αλλά: Πιστεύεις πως οι κηνυγοί κηνυγάνε για να μην αγοράζουν το γουρούνι που ζει κλουβιασμένο για να φάει κρέας?
μπορεις να μου δειξεις τα τρια χρονια που ανεφερες πιο πριν;;;να το
πωπω σκαλωσα ασχημα μεχρι να καταλαβω!@medusa εμενα ελεγες,το ξερω.
δεν το συνεχιζω,αν και μπορω αυτο το κομματιΑφου λεει κ στο άρθρο
Spanish hunting dogs live their entire lives on the brink of starvation, unstimulated, hardly any human contact and no affection. Many live only until they are 2-3 years, then they become replaced - breeding bitches are kept alive longer
επαναλανβάνω, έχω δει με τα δικά μου μάτια νεαρά σκελετωμένα λαγωνικά παρατημένα από κυνηγούς στην νότια ιταλία στο τελος της σεζόν. τώρα βέβαια θα τους δικαιολογήσεις ότι είχαν κάποιο "κουσούρι" αλλά η στατιστική λεει άλλα. απλά, αυτή είναι η "παράδοση" (μη χέσω) κι η δικιά μας δεν είναι κ πολύ καλύτερη.
ναι οι γνώσεις μου είναι επιφανειακές αλλά εμπειρικές, όχι από συνομιλίες και βιβλία.
Κατ αρχας ο εκτροφεας κυνηγοσκυλων ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ κυνηγος και ο ιδιος. Αλλιως τι εκτροφη κανει; Τα σκυλια του εκτροφεα πανε για κυνηγι μια φορα το μηνα;; Ευχαριστω δεν θα παρω, ας τα κρατησει τα σκυλια του...Και το ασχημο ειναι οτι τα σκυλια απο αυτον τον "εκτροφεα" εχουν πολλες πιθανοτητες να καταληξουν παρατημενα, ακριβως για αυτο το λογο, γιατι εκτρεφει για τα λεφτα...Οχι για το παθος, του κυνηγου και του κυνηγοσκυλου, που ειναι το ΚΥΝΗΓΙ.δεν πουλάνε τα κουτάβια ως κυνηγετικά εργαλεία και καλά κάνουν. αν δλδ ο άνθρωπος γράφει στον εκτροφέα έχω ήδη 2 σέτερ στην αυλή κ θέλω ένα ακομα, σκατά να πάρει. αν του λεει και πάλι, θελω σκύλο γιατι αγαπάω τα σκυλιά κ μ αρέσει μια φορά τον μήνα να πηγαίνω κ για κυνήγι, αλλο αυτό.
ακριβώς, γιατι να το ταιζεις το σκυλι εστω με αποφαγια αφου μπορείς να παρεις καινουργιο; ασε που θα αρρωστησει κ θα ειναι ικανο μονο να χεζει επάνω του.δεν το συνεχιζω,αν και μπορω αυτο το κομματι
μια ερωτηση μονο
δηλαδη καθε τελος σεζον πεταν το σκλι και μετα αγοραζουν αλλο για την επομενη σεζον σωστα;
Το πρώτο που έκανα μόλις τώρα είναι report εσένα για flaming.vrmode
Φαίνετε ότι έχεις ακούσει και δει πολλά.
ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ;
Μηπως γράφεις κανένα μυθιστόρημα ;
μερσυ λοιπον που πηρα την πασα μουακριβώς, γιατι να το ταιζεις το σκυλι εστω με αποφαγια αφου μπορείς να παρεις καινουργιο; ασε που θα αρρωστησει κ θα ειναι ικανο μονο να χεζει επάνω του.
ναι τα δεδωμένα στη νότια ευρώπη ειναι αυτα. και εφοσον δεις κτ τετοια, ερχεται η υπέροχη στιγμη που η δικια μας η επαρχία αρχίζει κ μοιαζει παράδεισος, αν και δεν ειναι.
Γιατί τα αγοράζουν? Τα περισσότερα τζάμπα τα παίρνουν από γέννες του Μπάμπη που χει το γαμάτο πουλόσκυλο και μου δωσε ένα.οποτε,εσυ προσπαθεις να με πεισεις οτι με συμφαιρει να σκοτωσω τον σκυλο μου για να μην χαλασω τα 250 ευρακια που θα μου στοιχισει την περιοδο που θα καθετε και να αγορασω εναν αλλον την περιοδο που ξεκιναει παλι το κυνηγι.
Το τζάμπα κουτάβι δεν ξέρεις αν θα κυνηγάει ώστε να πεις οτι θα σκοτώσω το ήδη κυνηγόσκυλο να μην ξοδεύω λεφτά σε τροφές, και θα πάρω ένα μωρό που θα τρώει λιγότερο. Τον σκύλο που κυνηγάει δεν θα στον δώσει τζάμπα κανένας.Γιατί τα αγοράζουν? Τα περισσότερα τζάμπα τα παίρνουν από γέννες του Μπάμπη που χει το γαμάτο πουλόσκυλο και μου δωσε ένα.
εμενα ρωτας;;κακοςΓιατί τα αγοράζουν? Τα περισσότερα τζάμπα τα παίρνουν από γέννες του Μπάμπη που χει το γαμάτο πουλόσκυλο και μου δωσε ένα.
Ναι, παντα ετσι γινοταν και ετσι καταφεραν να διατηρησουν μεχρι σημερα και να μας παραδωσουν αυτες τις φυλες. Οπως γινοταν και γινεται και με τα τσομπανοσκυλα ή μηπως οι παλιοι τσομπανηδες επαιρναν απο εκτροφεια;Γιατί τα αγοράζουν? Τα περισσότερα τζάμπα τα παίρνουν από γέννες του Μπάμπη που χει το γαμάτο πουλόσκυλο και μου δωσε ένα.
Ναι και όχι.Κατι αλλο, επειδη δεν εχεις πληρωσει για να αποκτησεις τον σκυλο σου, δεν σημαινει οτι δεν τον εκτιμας ή οτι δεν θες το καλυτερο γι αυτον.