yorkshire terrie προβλημα με ενα αυτι δεν σηκωνετα

yorki7

Member
29 Μαϊου 2012
16
0
καλημερα ειμαι νεος στο φορουμ.. πηρα χθες ενα yorkshire terrie το ονομα του ειναι hugo ειναι 3,5 μηνων, το ενα αυτι του ειναι σηκωμενο και το αλλο κατω μου ειπε αυτοσ που το πηρα οτι απο το τρακ που εχει επεσε κ οτι θα ξανασηκωθει ακομα τιποτα, ξερει κανεις κατι καποια συμβουλη?? και ειναι λιγο κατσουφης αυτο πιστευω ειναι επειδη εφυγε απο την μαμα του... αν μπορει καποιοσ να απαντησει ευχαριστουμε πολυ !!:)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Βάλε μια φωτογραφία να το δούμε πρώτα.

Μετά πες μας κι από που το πήρες..

Καλωσήρθες κιόλας, θα έπρεπε να γίνεις μέλος πριν αποκτήσεις σκυλί, αλλά εδώ είμαστε και είναι τα παιδιά για αν σε βοηθήσουν.

yorki7

Member
29 Μαϊου 2012
16
0
Βάλε μια φωτογραφία να το δούμε πρώτα.

Μετά πες μας κι από που το πήρες..

Καλωσήρθες κιόλας, θα έπρεπε να γίνεις μέλος πριν αποκτήσεις σκυλί, αλλά εδώ είμαστε και είναι τα παιδιά για αν σε βοηθήσουν.
ναι επρεπε, δεν ειχα σκοπο να παρω γιατι στο αλλο σπιτι δεν ηθελαν οι γονεις μου τωρα μενω με την κοπελα μου ... ευχαριστω πολυ , λοιπον φωτογραφια δεν μπορω να ανεβασω τωρα αλλα το βραδακι σιγουρα.. το σκυλι το πηρα απο αγγελια απο μια γυναικα ειναι μαυρο με χρυσο toy ειχε και ο αδεφος μου απο εξωτερικο τον ειχε φερει απο εκτροφιο ειναι ακριβως ιδιος και στα χρωματα και στα σημεια που εχει τα χρυσα και εχει και μια λουριδα ασπρη στο στηθος πολυ μικρη ... αυτη που το πηρα μου ειπε απο μονη της τωρα επεσε το αυτη του στο δρομο στο αμαξι γιατι τρομαξε, κατα ποσο λεει αληθεια δεν το γνωριζω και εχω ανχωθει πολυ !!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καταρχην καλωσηρθες!

Η πηγη που απεκτησες τον σκυλο σου ειναι παντελως λαθος! Δεν παιρνουμε ποτε σκυλια απο ανευθυνους ιδιωτες που δεν ειναι αναγνωρισμενοι εκτροφεις και ζευγαρωνουν τα σκυλια τους αβερτα.

Θα αστειευτω λιγο με την βλακεια που σου σερβιρανε ως δικαιολογια και θα σου πω οτι απο το τρακ αλλα πραγματα δεν σηκωνονται και δεν ειναι τα αυτια!:D

Τα αυτια στα γιορκι τα ξυριζουν απ'οσο εχω δει κι ακουσει για να σηκωθουν. Μην το επιχειρησεις μονος σου μιας και φαινεται οτι δεν γνωριζεις. Μπορει και να μην τα σηκωσει ποτε μιας και δεν ξερεις το γενεαλογικο δεντρο των παππουδων.

Επρεπε να το ψαξεις καλυτερα το θεμα ωστε να μην παρεις τον σκυλο σου απο λαθος πηγη.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
απο το τρακ αλλα πραγματα δεν σηκωνονται και δεν ειναι τα αυτια!:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μέτρησε αυτό!

Συγγνώμη yorki7, δε γελάω με την κατάστασή σου! Έχει δίκιο η Νιζιννυ όμως. Τα αυτάκια επίσης τα πιάνουν με λευκοπλάστ για κάποιες μέρες μέχρι να σηκωθούν.

Συμβουλέψου και τον κτηνίατρό σου γιατί εκτροφέα δυστυχώς δεν έχεις :( Και η γυναίκα που τα έδωσε μάλλον αρλούμπες θα σου ξαναπεί..

yorki7

Member
29 Μαϊου 2012
16
0
Καταρχην καλωσηρθες!

Η πηγη που απεκτησες τον σκυλο σου ειναι παντελως λαθος! Δεν παιρνουμε ποτε σκυλια απο ανευθυνους ιδιωτες που δεν ειναι αναγνωρισμενοι εκτροφεις και ζευγαρωνουν τα σκυλια τους αβερτα.

Θα αστειευτω λιγο με την βλακεια που σου σερβιρανε ως δικαιολογια και θα σου πω οτι απο το τρακ αλλα πραγματα δεν σηκωνονται και δεν ειναι τα αυτια!:D

Τα αυτια στα γιορκι τα ξυριζουν απ'οσο εχω δει κι ακουσει για να σηκωθουν. Μην το επιχειρησεις μονος σου μιας και φαινεται οτι δεν γνωριζεις. Μπορει και να μην τα σηκωσει ποτε μιας και δεν ξερεις το γενεαλογικο δεντρο των παππουδων.

Επρεπε να το ψαξεις καλυτερα το θεμα ωστε να μην παρεις τον σκυλο σου απο λαθος πηγη.
καλα και εγω αυτο ξερω οτι αλλα πραγματα δεν σηκωνονται χαχαχα ναι οντως ειχα δει να παρω απο σωστη πηγη αλλα οι τιμες ειναι πολυ ακριβες μιας και ειμαι ενας ακομα που απολυσανε προσφατα γιατι εκλεισε το μαγαζι που δουλευα, και δεν ηθελα να ζιτησω λεφτα απο την κοπελα μου της το εκανα δωρο γιατι ειχε ενα πομερανιαν κ πεθανε το κακομοιρο δεν αντεχα να την βλεπω ετσι και της το πηρα τωρα οτι και να ειναι δεν προκεται να το δωσω πισω .. το ενα αυτι του παντως ειναι καγκελο σηκωμενο λες να σηκωθει και το αλλο ? ? θα το παω αυριο στον γιατρο να δουμε παντως ειναι γλυυυκας

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλημερα, καλώς δεχτηκες τον μικρό σου, αλλά όντως ειναι παντελώς λάθος η πήγη αγοράς. Το ότι ειναι ιδια τα χρώματα δεν λέει τπτ, μιας και τα γιορκις έχουν συγκεκριμένο χρώμα. Αλλά τα προβλήματα υγείας που μπορεί να εχει ο μικρός και να κληρονόμησε από την μάνα και τον πατέρα του... αυτό ειναι μεγαλύτερο ζητημα. Και εντελει μπορεί τα χρήματα που ήθελες να γλυτώσεις να τα πληρώσεις σε γιατρο.
Αρχικα, πόσα γραμμάρια ειναι ο κούταβος σου?
Κανονικά τα αυτιά ξυρίζονται για να σηκωθεί το πτερύγιο αφου ειναι πολύ λεπτο κι το βάρος από τις τρίχες το λυγίζει. Αλλά μην το κάνεις μόνος σου, γιατι θέλει και σωστό εξοπλισμό (στη δικιά μου το εκανε ενα μέλος του φορουμ). Και λευκοπλάστ μη βάλεις μόνος σου μιας και θέλει συγκεκριμένο ειδος γιατι μετά αντε να το ξεκολλήσεις από τις τρίχες. Πηγαινε τον στον κτηνίατρο άμεσα, να τον δει και θα σου πει και εκείνος.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Συγγνώμη τώρα..Ήξερες ότι ο τρόπος που το αποκτάς είναι λάθος και πάραυτα το πήρες;; Φαντάζομαι να ξέρεις κιόλας ότι τέτοια κουτάβια μακροπρόθεσμα στοιχίζουν πολύ περισσότερο από την αγορά ενός υγειούς και καθαρόαιμου σκύλου.

yorki7

Member
29 Μαϊου 2012
16
0
Συγγνώμη τώρα..Ήξερες ότι ο τρόπος που το αποκτάς είναι λάθος και πάραυτα το πήρες;; Φαντάζομαι να ξέρεις κιόλας ότι τέτοια κουτάβια μακροπρόθεσμα στοιχίζουν πολύ περισσότερο από την αγορά ενός υγειούς και καθαρόαιμου σκύλου.
εγω νομιζα οτι ηταν το ιδιο απλα απο πετ σοπ το πληρωνες ποιο ακριβα για να βγει 2 κιλο και οτι πληρωνεις παραπανω επιειδη ειναι μαγαζι δεν ηξερα οτι μπορει να εχει προβληματα υγειας οπως ειιπε και η ο ghelly οντως πρωτα επρεπε να ειχα γραφτει εδω και μετα να παρω σκυλο.. ελπιζω να πανε ολα καλα.. ghelly πρεπει να ειναι γυρο στα 700-800 και 40 cm μηκος

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
εγω νομιζα οτι ηταν το ιδιο απλα απο πετ σοπ το πληρωνες ποιο ακριβα για να βγει 2 κιλο και οτι πληρωνεις παραπανω επιειδη ειναι μαγαζι δεν ηξερα οτι μπορει να εχει προβληματα υγειας οπως ειιπε και η ο ghelly οντως πρωτα επρεπε να ειχα γραφτει εδω και μετα να παρω σκυλο.. ελπιζω να πανε ολα καλα.. ghelly πρεπει να ειναι γυρο στα 700-800 και 40 cm μηκος
Δεν υπάρχει δίκιλο και τρίκιλο. Τα σκυλιά βγαίνουν σε ενα συγκεκριμένο φάσμα κιλών. Τα πολύ κατω από αυτό το φάσμα όπως και τα πολύ πάνω, κινδυνεύουν με προβλήματα υγείας. Για να καταλάβεις, η δικιά μου 3,5 μηνων ήταν 1200γρ και θεωρείται ότι θα γινει και ελαφρυά βάσει του φάσματος. Προσωπικά θα ηθελα κανα 500αρι γραμμάρια παραπάνω για να αποφύγω προβλήματα υγείας, υπογλυκαιμίας κλπ.
Προσφατα διάβασα, ότι το γιορκι κάποιας 2 μηνων και 500 γρ. επαθε υπογλυκαιμία και δεν το προλαβαν καν να το πανε στο γιατρό. Ξαναπήρε δεύτερο με τα ίδια ασθενικά γραμμάρια και το ξαναπαθε.
\Ειδικά με τα μικρόσωμα, ο κόσμος νομιζει ότι ειναι μπλούζες και βγαίνουν σε μεγεθη (mini/teacup). Αν δεις εσύ μια κοπέλα ενηλικη να ειναι 30 κιλά θα την πεις υγιή? Όχι. Το ίδιο ισχύει και για τα σκυλιά, απλά λόγω μάρκετινγκ ειδαν οι ανεύθυνοι φραγκοφονιάδες που βάζουν τα σκυλιά να γεννανε, ότι όσο μικρότερο τοσο δημοφιλέστερο στο αγοραστικό κοινό. Έτσι φρόντισαν να κάνουν γέννες που θα δινουν τόσο μικρόσωμα κουτάβια, χωρις να τους ενδιαφέρει η μετέπειτα υγεία.
Χωρις παρεξηγηση, μαλλον τετοιο θύμα υπήρξες και εσύ, όσο καλή πρόθεση και να είχες. Γιατι αν αρχίσουν τα προβλήματα υγείας (που θα αρχίσουν) η κοπέλα σου θα δεχθεί δεύτερο πλήγμα μετά το σκυλάκι της!

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Δυστυχώς...έχουν δίκιο τα παιδιά....αλλά τώρα πάει...
Το αυτάκι υπάρχει περίπτωση να σηκωθεί, συνήθως μέχρι τον 4ο μήνα το κάνουν. Παίζει ρόλο ότι τώρα είναι η περίοδος που αλλάζει και δόντια. Λίγο υπομονή και θα δεις...ελπίζω ότι θα σηκωθεί και θα είναι όλα μια χαρά και με τα υπόλοιπα της υγείας του!! Καλη ζωή να έχετε!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Καλημέρα κι από μένα.

Να τα πιάσουμε ένα ένα λοιπόν τι λες???

1) Η πηγή ιδιώτες και πετ shop είναι τελείως λανθασμένος τρόπος απόκτησης σκύλου. Υπάρχουν άπειρα θέματα γιατί, εδώ θα επικεντρωθώ στο γεγονός ότι δεν ξέρεις από που κρατάει η σκούφια του γιανα μπορείς να περιμένεις μορφολογικές ομοιότητες και ομοιότητες χαρακτήρα και ταμπεραμέντου σύμφνωνα με το πρότυπο.

2) Δεν υπάρχουν μίνι, toy, teacup, μινιατούρες, pocket και όλα αυτά που έχω κατά καιρούς ακούσει για τα Yorkies.... υπάρχει κανίς toy, σναουτσερ γίγας, μινι πιντσερ, ΑΛΛΑ όχι Yorkie..... η φυλή είναι μία και δεν έχει μεγέθη.

3) Το μέγεθος ενός Yorkie καθορίζεται μόνο από τα γονίδια (=όλων των προγόνων) επομένος οι γονείς και μόνο δε λένε κάτι για το πως θα βγουν τα κουτάβια.

4) Ειλικρινά....δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να ξέρει η κυρία που στο πούλησε ή εσύ τι χρώμα θα κάνει τελικός το σκυλάκι. Τα Yorkie αλλάζουν το χρώμα τους συνεχώς μέχρι τα δύο χρόνια. Στο περίπου ένα έμπειρο μάτι μπορεί να πει αλλά όχι πάντα με ακρίβεια. Χρωματισμοί δε τύπου μαύρο - χρυσό δεν υφίσταντα καν..... υπάρχει το πύρινο -μπλέ και οι λάθος αποκλίσεις αυτού.... χρυσά, ασημένια, μαύρα, σοκολατί..... είναι τρίχες κατσαρές για να μοσχοπουληθουν λάθος κουτάβια!

5) Η γραβάτα που έχει στο στήθος υποδεικνύει ότι είναι από γραμμές που έχει χρησιμοποιηθεί μαλτεζ στην εκτροφή.

6) Τα αυτά ενός Yorkie σηκώνονται γύρω στους 2,5 με 3 μήνες εάν δεν έχουν βοήθεια με νάρθηκα. Είναι καθαρά θέμα δομής του αυτιού το έαν θα σηκωθεί τελικώς το αυτί ή όχι. Εμείς τα βοηθάμε με ξύρισμα γιατί η παραμικρή τρίχα μπορεί να ρίξει το πτερύγιο. Υπάρχει πιθανότητα λόγω στρες ή διάθεσης να ανεβοκατεβαίνει το αυτί όταν έχει μπει στη διαδικασία να σηκωθεί και τυπικά μοιάζει σαν να "παίζει" η άκρη του... να πέσει τελείως όμως... δύσκολο.

7) Μην επιχειρήσεις να βάλλεις νάρθηκα μόνος σου ούτε κτηνίατρος που δεν γνωρίζει τη φυλή.

Ξεκίνα να μαθαίνεις για τη φυλή τώρα από εγκυρες πηγές..... είναι φυλή απαιτητική από κάθε άποψη.

yorki7

Member
29 Μαϊου 2012
16
0
Δεν υπάρχει δίκιλο και τρίκιλο. Τα σκυλιά βγαίνουν σε ενα συγκεκριμένο φάσμα κιλών. Τα πολύ κατω από αυτό το φάσμα όπως και τα πολύ πάνω, κινδυνεύουν με προβλήματα υγείας. Για να καταλάβεις, η δικιά μου 3,5 μηνων ήταν 1200γρ και θεωρείται ότι θα γινει και ελαφρυά βάσει του φάσματος. Προσωπικά θα ηθελα κανα 500αρι γραμμάρια παραπάνω για να αποφύγω προβλήματα υγείας, υπογλυκαιμίας κλπ.
Προσφατα διάβασα, ότι το γιορκι κάποιας 2 μηνων και 500 γρ. επαθε υπογλυκαιμία και δεν το προλαβαν καν να το πανε στο γιατρό. Ξαναπήρε δεύτερο με τα ίδια ασθενικά γραμμάρια και το ξαναπαθε.
\Ειδικά με τα μικρόσωμα, ο κόσμος νομιζει ότι ειναι μπλούζες και βγαίνουν σε μεγεθη (mini/teacup). Αν δεις εσύ μια κοπέλα ενηλικη να ειναι 30 κιλά θα την πεις υγιή? Όχι. Το ίδιο ισχύει και για τα σκυλιά, απλά λόγω μάρκετινγκ ειδαν οι ανεύθυνοι φραγκοφονιάδες που βάζουν τα σκυλιά να γεννανε, ότι όσο μικρότερο τοσο δημοφιλέστερο στο αγοραστικό κοινό. Έτσι φρόντισαν να κάνουν γέννες που θα δινουν τόσο μικρόσωμα κουτάβια, χωρις να τους ενδιαφέρει η μετέπειτα υγεία.
Χωρις παρεξηγηση, μαλλον τετοιο θύμα υπήρξες και εσύ, όσο καλή πρόθεση και να είχες. Γιατι αν αρχίσουν τα προβλήματα υγείας (που θα αρχίσουν) η κοπέλα σου θα δεχθεί δεύτερο πλήγμα μετά το σκυλάκι της!
3 μηνων ειναι κ η τροφη του ειναι παντα κατω δεν το ταιζε μια φορα την μερα ετρωγε οποτε ηθελε ο σκυλος ωστε οταν ερχεσε σπιτι να λαχταραει εσενα οχι το φαι το σκυλακι τρωει οποτε θελει νομιζω ειναι φυσιολογικο το βαρος του .. του αδερφου μου που ηταν απο αγγλια 800 ευρο με τσιπ διαβατιρια χαρτια και αλλεσ μπουρδες ηταν ποιο αδυνατο απο αυτο και ομως ποιο ζωιρο σκυκι δεν εχω ξαναδει στα κιλα του πολυ δυναμη.. ελπιζω να μην εχει προβλημα το βραδυ θα ανεβασω μια φωτογραφια να μου πεις μπορει να ειναι και κιλο το σκυλι δεν το εχω ζυγισει ακομα ...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
... τροφη του ειναι παντα κατω δεν το ταιζε μια φορα την μερα ετρωγε οποτε ηθελε ο σκυλος ωστε οταν ερχεσε σπιτι να λαχταραει εσενα οχι το φαι το σκυλακι τρωει οποτε θελει ...
Συγνωμη αλλα μιας και χρησιμοποιησες τη λεξη... ΜΠΟΥΡΔΕΣ !

Ειναι λαθος το να εχει το σκυλι προσβαση στο φαγητο συνεχεια. Θελει 3 γευματα σε συγκριμεμες ωρες οσο ειναι κουταβι και 2 οταν ενηλικιωθει. Το φαγητο μενει στο πιατο του για 15 το πολυ λεπτα και μετα φευγει ως το επομενο καθορισμενο γευμα. Να το θυμασαι οτι ειναι κοντα η μερα που θα ανοιξεις θεμα οτι το σκυλακι σας σταματησε να τρωει. ;-)

yorki7

Member
29 Μαϊου 2012
16
0
Καλημέρα κι από μένα.

Να τα πιάσουμε ένα ένα λοιπόν τι λες???

1) Η πηγή ιδιώτες και πετ shop είναι τελείως λανθασμένος τρόπος απόκτησης σκύλου. Υπάρχουν άπειρα θέματα γιατί, εδώ θα επικεντρωθώ στο γεγονός ότι δεν ξέρεις από που κρατάει η σκούφια του γιανα μπορείς να περιμένεις μορφολογικές ομοιότητες και ομοιότητες χαρακτήρα και ταμπεραμέντου σύμφνωνα με το πρότυπο.

2) Δεν υπάρχουν μίνι, toy, teacup, μινιατούρες, pocket και όλα αυτά που έχω κατά καιρούς ακούσει για τα Yorkies.... υπάρχει κανίς toy, σναουτσερ γίγας, μινι πιντσερ, ΑΛΛΑ όχι Yorkie..... η φυλή είναι μία και δεν έχει μεγέθη.

3) Το μέγεθος ενός Yorkie καθορίζεται μόνο από τα γονίδια (=όλων των προγόνων) επομένος οι γονείς και μόνο δε λένε κάτι για το πως θα βγουν τα κουτάβια.

4) Ειλικρινά....δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να ξέρει η κυρία που στο πούλησε ή εσύ τι χρώμα θα κάνει τελικός το σκυλάκι. Τα Yorkie αλλάζουν το χρώμα τους συνεχώς μέχρι τα δύο χρόνια. Στο περίπου ένα έμπειρο μάτι μπορεί να πει αλλά όχι πάντα με ακρίβεια. Χρωματισμοί δε τύπου μαύρο - χρυσό δεν υφίσταντα καν..... υπάρχει το πύρινο -μπλέ και οι λάθος αποκλίσεις αυτού.... χρυσά, ασημένια, μαύρα, σοκολατί..... είναι τρίχες κατσαρές για να μοσχοπουληθουν λάθος κουτάβια!

5) Η γραβάτα που έχει στο στήθος υποδεικνύει ότι είναι από γραμμές που έχει χρησιμοποιηθεί μαλτεζ στην εκτροφή.

6) Τα αυτά ενός Yorkie σηκώνονται γύρω στους 2,5 με 3 μήνες εάν δεν έχουν βοήθεια με νάρθηκα. Είναι καθαρά θέμα δομής του αυτιού το έαν θα σηκωθεί τελικώς το αυτί ή όχι. Εμείς τα βοηθάμε με ξύρισμα γιατί η παραμικρή τρίχα μπορεί να ρίξει το πτερύγιο. Υπάρχει πιθανότητα λόγω στρες ή διάθεσης να ανεβοκατεβαίνει το αυτί όταν έχει μπει στη διαδικασία να σηκωθεί και τυπικά μοιάζει σαν να "παίζει" η άκρη του... να πέσει τελείως όμως... δύσκολο.

7) Μην επιχειρήσεις να βάλλεις νάρθηκα μόνος σου ούτε κτηνίατρος που δεν γνωρίζει τη φυλή.

Ξεκίνα να μαθαίνεις για τη φυλή τώρα από εγκυρες πηγές..... είναι φυλή απαιτητική από κάθε άποψη.
chrysoula ευχαριστω παρα πολυ .. πιστευω να βοηθησει και αλλο κοσμο το ποστ σου γιατι κατι τετοιο εψαχνα .. οντως το στρες μπορει να του ριξει τα αυτακια .. δεν κανω τιποτα το παω αυριο σε εναν καλο γιατρο και θα μου πει αυτος .. εκανα λαθος που το πηρα ετσι μακαρι να μην υποφερει το κακομοιρο το σκυλακι και να ειναι υγειες .. ευχαριστω ολους για το χρονο σας !!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Tην τροφή ειναι κανόνας ότι δεν την αφήνουμε κάτω να ειναι διαρκώς διαθέσιμη...
Ένα ακόμα λάθος αυτής που εκανε τη γέννα. Δεν εχει να κάνει αν θα λαχταράει εσένα ή το φαι. Αυτό ειναι εντελώς ασχετο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι για το σκυλί ειναι απαραίτητη η ΠΕΙΘΑΡΧΊΑ στο φαι και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Όχι ανεξέλεγκτα, όποτε θέλει βρίσκει να φάει.
Εσύ ως μώρο λαχταρούσες τις κρέμες νεστλε ή να σε παρει αγκαλια η μητέρα σου? Δεν είχε όμως πρόσβαση διαρκώς σε φαι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
... του αδερφου μου που ηταν απο αγγλια 800 ευρο με τσιπ διαβατιρια χαρτια και αλλεσ μπουρδες ...
Αν μέσα στα χαρτιά περιλαμβάνεται το pedigree, αυτές τις..."μπούρδες" έπρεπε να έχει και το δικό σου και μπράβο στον αδελφό σου, που το απέκτησε έτσι.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Χθες πέτυχα μια κυρία στη γειτονιά με ένα beagle..Κι άρχισε να μου λέει ότι ένας φίλος της πήρε πρόσφατα york mini και θυμήθηκα τη συζήτηση που εντελώς τυχαία είχα διαβάσει χθες το πρωί.
Της απαντάω δεν υπάρχουν york mini. Μου λέει μα αφού αυτό πήρε. Της απαντάω έτσι του είπαν, τα york βγαίνουν σε ένα μέγεθος.
Πόση παραπληροφόρηση πάντως...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χθες πέτυχα μια κυρία στη γειτονιά με ένα beagle..Κι άρχισε να μου λέει ότι ένας φίλος της πήρε πρόσφατα york mini και θυμήθηκα τη συζήτηση που εντελώς τυχαία είχα διαβάσει χθες το πρωί.
Της απαντάω δεν υπάρχουν york mini. Μου λέει μα αφού αυτό πήρε. Της απαντάω έτσι του είπαν, τα york βγαίνουν σε ένα μέγεθος.
Πόση παραπληροφόρηση πάντως...
Σε καφετέρια που ημουν με το κουτάβι, με σκουντηξε διπλανός να με ρωτήσει αν η μικρή ειναι mini και εγώ να του απαντάω "όχι μιντιουμ γιατι μινι δεν βρήκα" και καταλήγει ότι το τάδε πετσοπ φερνει μόνο μίνι και αυτός από εκει πήρε το δικό του γιορκι....

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
χαχαχα!!

Η συγκεκριμένη κυρία είχε beagle όπως είπα..κι άρχισε να μου λέει ότι να η μουσούδα της είναι πιο μακρουλή κι έτσι κι αλλιώς. Και ήδη υπέθεσα από μέσα μου από που προήλθε το σκυλί.

Τέλοσπάντων..Όσο ζεις μαθαίνεις!