Ο κύριος Ole Staunskjaer, είναι ένας από τους καλύτερους κριτές στον κόσμο, με παρουσίες στις μεγαλύτερες κυνολογικές εκδηλώσεις στον κόσμο. Είχε την τιμή να κρίνει τον Καλύτερο έκθεση στο Παγκόσμιο του 2010 στην Δανία.
Γιάννη,
Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είναι πoλύ καλός κριτής. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο.
Απλά προβληματίζομαι γιατί σου έβαλα ένα link που λέει τι είναι certified να κρίνει.
Ο άνθρωπος είναι εκτροφέας Great Dane και η γυναίκα του είναι εκτροφέας Lhasa Apso.
Το ότι έκρινε best in Show δεν μου λέει κάτι. Βλέπω ότι είναι certified να κρίνει best in show και σχεδόν όλα τα group αλλά δεν είναι certified σε καμία pastoral φυλή.
Εγώ δεν κατεβαίνω στις εκθέσεις για να κερδίσω. Είμαι εντελώς ερασιτέχνης και κατεβαίνω για να δω φίλους να περάσει καλά ο σκύλος μου με τα άλλα σκυλιά και
φυσικά να ακούσω πολύ προσεκτικά μια σωστή γνώμη για τον σκύλο μου από έναν άνθρωπο που ξέρει την φυλή (βλέπε Frank Cane).
Η επιτομή της έκθεσης για μένα δεν είναι η νίκη. Δεν μου κάνει καμία διαφορά η νίκη, δεν είμαι εκτροφέας όπως εσύ και έτσι δεν θα μου χρησιμεύσει κάπου. Εμένα με ενδιαφέρει να μαθαίνω και να παίρνω σωστές κρίσεις για τον σκύλο μου.
Τώρα δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχει σύγκριση μεταξύ του R. Vuorinen που είναι certified σε όλες τις pastoral φυλές
Judge - Mr R Vuorinen
Με ένα κριτή που δεν είναι certified σε καμία!
Εκτός εάν το link που παρέθεσα είναι λάθος και δεν έχει σωστές πληροφορίες ?