Έχετε δεχθεί επίθεση (*) από σκύλο?

Επίθεση σκύλου σε άνθρωπο...

  • Όχι, ποτέ

    Votes: 82 32,8%
  • Ναι, από το σκύλο μου

    Votes: 19 7,6%
  • Ναι, από αδέσποτο

    Votes: 49 19,6%
  • Ναι, από σκύλο φίλου

    Votes: 34 13,6%
  • Ναι, από αδέσποτα (αγέλη)

    Votes: 49 19,6%
  • Μάλλον ναι

    Votes: 5 2,0%
  • Ναι, από δεσποζόμενο

    Votes: 59 23,6%

  • Total voters
    250

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
Μικρος πέρναγα απο την γειτονιά μας με την αδερφή μου. Το pitbull ενός γείτονα βγήκε απο την αυλή τρέχοντας κατα πάνω μας. Εβαλα το χέρι μου ανάμεσα απο αυτό και την αδερφή μου. Με έπιασε ψηλά στο χέρι (στο μπράτσο) και με ξεφλούδισε σαν μπανάνα. Οι αστυνομία δέχτηκε παράπονο/καταγγελία απο τους γείτονες και ο σκύλος θανατώθηκε...
μπραβοοοο
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έως τώρα παρόλο που έχω έρθει σε επαφή με πολλά σκυλιά παντός τύπου, αδέσποτα, δεσποζόμενα δεν με έχει δαγκώσει ποτέ κανένα. Η αλήθεια είναι όμως ότι άμα βλέπω έναν σκύλο <κάπως> δεν τον πλησιάζω. Συνήθως τα σκυλιά που συναντώ τα φωνάζω, τα αφήνω να με μυρίσουν και να ζητήσουν εκείνα το χάδι μου.
 


giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
μια φορα πανω στην μηχανη
συνηθως αμα κανει κανενα πως με κυνηγαει κανω μια κινηση με το ποδι και απομακρυνεται και τελικα με χανει...

ε μια φορα περναω απο ενα σημειο (δεν ειχα ξανα περασει)
και να σου ενα μαυρακι 15 κιλα πανω κατω... την ειχε δει king kong
και ειπα αστο ... δεν εκανα την κλασικη κινηση
ε
με επιασε απο το τζιν... στο τσακ στην γλυτωσε ο εκτεθημενος αστραγαλος
 


aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
με έχει δαγκώσει ο δικός μου (οχι η Ίρμα μου αλλά ο προηγούμενος...ο Εκτοράκος μου)
είχε το κακό συνήθειο να παίρνει πράγματα δικά μου και να μη τα αφήνει αμαχητί! εκεί δεν άκουγε ούτε το μη ούτε τίποτα! έχω ακόμα ένα σημάδι από μια τρυπίτσα που μου έκανε με τα δοντάκια του! :) παρόλα αυτά το σημάδι μου αυτό το λατρεύω γιατί μου τον θυμίζει τον κοπριτάκο μου... :(
ναι είμαι περίεργη το ξέρω... :)
επίσης μια φορά εκεί που τον έβγαζα βόλτα παρέα με άλλους σκυλοιδιοκτήτες, χάιδευα ένα Γ.Π.τον φρόγκυ, ο οποίος χωρίς ποτέ να καταλάβω τον λόγο μου έκανε κανονική επίθεση με στόχο το πρόσωππο μου το οποίο το γλύτωσα τελευταία στιγμή βάζοντας το χέρι μου μπροστά μου! με γλύτωσε το γεγονός οτι φορούσα πολύ χοντρό μπουφάν με πούπουλα..(γέμισε το τόπος φτερά!)
δεν τον κακίζω όμως... προφανώς την ώρα που τον χάιδευα, μπορεί κάτι να μη του άρεσε (ελπίζω οχι το λιπ γκλος μου) και για αυτό να είχαμε αυτή την αντίδραση!

επίσης μια φορά μικρότερη την είχα πατήσει από ένα μικροσκοπικό διαολάκι τύπου πεκινουά που ενώ το χάιδευα και φαινόταν οτι του άρεσε την ώρα που τράβηξα το χέρι μου με κέρασε μια μικρή δαγκωνίτσα!

μετά από όλα αυτά αν το σκυλί που θα συνατήσω δεν είναι αποδεδειγμένα χαζοχαρούμενο δεν το χαιδεύω!!!!
 


Kwnstadina

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
98
0
31
Εκαλη,Αθηνα
twitter.com
Ναι οταν ημουν μικρη με ειχαν κυνηγησει,εμενα,τον αδερφο μου και 2 φιλους μας, 3 τσοπανοσκυλα σε ενα βουνο :p Ειμαι πολυ χαρουμενη που δεν μου δημιουργηθηκε φοβια για τα σκυλια.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στα 17 μου, φοιτητρια στην Κομοτηνή, εξω από την Παλαιά Νομική πηγαίνοντας πρωι για το λεωφορείο προκειμένου να πάω για μάθημα στη νεα... Καμια 5αρια σκυλιά με εκαναν να πισωπατώ για κανα 2αρι μετρα. Τελικά βρήκα σε τοιχο, σταμάτησε η οπισθοχώρηση μου και ενας με αμάξι κορναρε για να τα τρομάξει και να απομακρυνθουν....
εκτοτε απέκτησα φοβία και δεν παταγα για μάθημα!!! Την κουβάλησα και στη Θεσσαλονικη!:p
 


dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
56
Athens / Marussi
www.facebook.com
... έχω ακόμα ένα σημάδι από μια τρυπίτσα που μου έκανε με τα δοντάκια του! :) παρόλα αυτά το σημάδι μου αυτό το λατρεύω γιατί μου τον θυμίζει τον κοπριτάκο μου... :(
ναι είμαι περίεργη το ξέρω... :)
Καθόλου περίεργη, συναισθηματική ναι! Όμορφο αυτό που έγραψες!
 


AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Την τελευταια φορα που βγηκα για ποδηλατο μετα απο 40km που εφτασα σε ενα χωριουδακι ειπα να σταματησω λιγο να ξεπιαστω...τι το ηθελα? παω στην πλατεια και αρχιζει να μου γαυγιζει ενα κουταβακι...εγω γελουσα...μεχρι που ειδα 10 αδεσποτα να ερχονται προς τα επανω μου ετοιμα για επιθεση...και εγω ημουν κατω απο το ποδηλατο...εβαλα το ποδηλατο μπροστα μου και αρχισα να κανω βηματα προς τα πισω...οσο πηγαινα προς τα πισω τοσο ορμουσαν τα ατιμα...θα το πω αν και θα με κραξετε αλλα οταν ηρθε ο αρχηγος της αγελης και πηγε να με δαγκωσει του εφερα το ποδηλατο κολαρο...μετα απο αυτο τραβηχτηκαν λιγο πιο πισω και βρηκα χρονο να ανεβω στο ποδηλατο...ο αρχηγος της αγελης με πηρε στο κυνηγι αλλα με την αδρεναλινη που ειχα δεν με εφτανε ουτε dogo argentino...για ποτε ειδα τα 55 km/h στο κοντερ χαμπαρι δεν πηρα...τι εχουν με εμας τους ποδηλατες τα σκυλια? παραδιπλα ειχε ανθρωπους και δεν τους εκαναν τιποτα...
 


dako12

New Member
22 Ιουνίου 2012
1
0
Χάρηκα που σας βρήκα παιδιά!Και εμένα μου έχει τύχει πάμπολες φορές με αδέσποτο!Μια φορά μόνο κατάφερε να με δαγκώσει(για ποδήλατο μιλάμε πάντα:p) και έχω βρεί την λύση!
Τα σκυλιά όταν είσαι στο ποδήλατο πάνε να σε δαγκώσουνε στην γάμπα εε πολύ απλά όπως έρχεται να σε δαγκώσει του κάνεις ένα χαλαρό σκούντημα με το πόδι στην μύτη και σταματάει (δοκιμασμένο)!
 


mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Κι εγώ κάπου στα 17 μου που έκανα inlines μου άρπαξε ένα αδέσποτο τη γάμπα. Ευτυχώς φορούσα φόρμα και δεν είχα θέμα..Ούτε δοντάκια μου άφησε. Μάλλον τρόμαξε από τον ήχο των ροδακίων στο πεζοδρόμιο το καημένο.

Επίσης, μία αγέλη αδέσποτων άρπαξε τον άντρα μου στη μηχανή, κι από δεξιά κι απ' αριστερά. Ευτυχώς δεν τον έριξαν, αλλά η μία του άφησε μια ωραία δαγκωματιά και ένα τρύπιο τζιν :p Έκανε ένα προληπτικό εμβόλιο σε φαρμακείο και μια χαρά. Απλά πλέον δεν τα πολυσυμπαθεί αυτά τα σκυλάκια ^_^
 


mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Στα 17 μου, φοιτητρια στην Κομοτηνή,...
Από Κομοτηνή είμαι και την ξέρω αυτή την αγέλη. Για την ακρίβεια ο αδερφός μου συχνάζει εκεί και τα φροντίζουν με την παρέα του. Όταν πάντως είχα πάει εγώ, δε με πείραξαν. Ίσα ίσα ήταν και πολύ φιλικά, παρ'ότι είχαν και κουτάβια.. Με τα κέφια τους πρέπει να είναι!
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Με δάγκωσε ,αρκετά βαθειά και σε πολύ ευαίσθητο σημείο θα έλεγα, ένα Ντομπ φίλης μου, πριν 14 χρόνια. Δεν έφταιγε το σκυλί ούτε κατά διάνοια. Ήταν 100% δικό μου το φταίξιμο. Μάλιστα η σκύλα μου είχε ιδιαίτερη αδυναμία και όταν κατ'αλαβε ότι ήμουν εγώ αυτή που είχε δαγκώσει άρχισε να κλαψουρίζει και να με γλύφει στα χέρια, στο πρ'οσωπο , παντού. Ο πόνος αφόρητος, κόντεψα να λιποθυμήσω...παρόλα αυτά τη χαιδευα κλαίγοντας και της έλεγα "δεν φταις εσύ κορίτσι μου" Ήταν ένα από τα πιο υπέροχα σκυλιά που είχα τη τιμή να γνωρίσω...:):)
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Με είχε δαγκώσει στην παλάμη το πρώτο μου σκυλί, αλλά είχα κάνει εγώ βλακεία!
Σαν 6χρονο που ήμουν, με θεωρούσε κατώτερη από αυτή (σαφώς και δεν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα) και έτσι μία φορά που πήγα να τη χαϊδέψω, μου άρπαξε το χέρι, επειδή είχε κόκαλο κάτω από την κοιλιά της κρυμμένο και δε το είχα δει...
 


KERVEROSNFWU

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
47
0
Ναι τελευταια ο δικος μου (3.5 χρονια πριν)
Λογω κυριαρχιας αποτελεσμα 5 ραμματα
Anyway,τωρα δεν υπαρχει τετοιο θεμα πλεον
Με εχει αναγνωρισει ως Α (αυστηρως αλλα μεν δικαιος)
Και τωρα του βαζω το χερι μου στο στομα του και το φτυνει,και μετα με γλυφει
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Από Κομοτηνή είμαι και την ξέρω αυτή την αγέλη. Για την ακρίβεια ο αδερφός μου συχνάζει εκεί και τα φροντίζουν με την παρέα του. Όταν πάντως είχα πάει εγώ, δε με πείραξαν. Ίσα ίσα ήταν και πολύ φιλικά, παρ'ότι είχαν και κουτάβια.. Με τα κέφια τους πρέπει να είναι!
Περνουσα πολύ συχνά και δεν με πειραζαν, ετυχε αυτό το περιστατικό -κατι θα τα είχε αγριεψει.
Μετά συνεχιζα να περνάω από εκει και παλι δεν με ξαναενόχλησαν.
 


vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Γύρω στις 5-6 το ξημέρωμα σήμερα, ούτε ξύπνια ακριβώς ήμουν, ούτε κοιμόμουν όμως, και η μικρή κοιμόταν χαμηλά στο κρεβάτι, στα πόδια μου
Κάποια στιγμή πρέπει να την κούνησα/έσπρωξα/ακούμπησα -δεν ξερω κιόλας,2 κιλά πλασματάκι είναι,δε το νιωθεις και πολυ-και πρέπει να έβλεπε εφιάλτη γιατι γενικά δεν αντιδρά έτσι, οπότε άκουσα ένα γρρρρρ και το σκυλι να σηκώνεται πανω και να πάει να επιτεθεί στο πόδι μου, ούτε που καταλαβα τι έκανε, με δάγκωσε; αν με δαγκωσε ήταν απαλά/αστόχησε,δε με δάγκωσε; πετάχτηκε απλά πάνω και γρίλιζε; δεν ξέρω,δε θυμάμαι,δεν κατάλαβα,δεν αντέδρασα καν.Μετά κατάλαβε μόνη της οτι έκανε βλακία και ήρθε σιγά σιγά και χώθηκε δίπλα στο στήθος μου-πράγμα που δεν κάνει τόσο ζεστές μέρες,προτιμάει κατω κάτω στο κρεβάτι ή στην άκρη για να μη ζεσταίνεται.
Οπότε εγω σε ποιά κατηγορία είμαι; :rolleyes: "Ναι, απο το σκύλο μου" ή "Μάλλον ναι" ;;
 


Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Κι εγώ από Κομοτηνή είμαι και κάθε φορά φοβάμαι να μετακινούμαι με ποδήλατο. Είναι γεμάτο αδέσποτα! Μια φορά με είχε κυνηγήσει ένας σκύλος στο χωριό μου κι από τότε...:(
 




giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
ναι το σκυλί της κολλητης μου(από 1ηδημοτικού μέχρι τώρα!)ήμουνα 3η δημοτικού και την πρώτη φορά που πήγα σπίτι της με δάγκωσε το σκυλί της και μου πέταξε μια μπουλντόζα στο κεφάλι ο αδερφός της!μετά με λατρέψανε και οι δύο!αυτό μόνο τίποτα άλλο φτου φτου!
 


aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Σε ηλικία 7 ετών πιστεύοντας ότι το σκυλάκι του γείτονα ένα yorkshire terrier είναι το ίδιο πράγμα με ένα λούτρινο με αποτέλεσμα να με δαγκώσει σε πολύ ευαίσθητη περιοχή :rolleyes: