Αηδία σκέτη!


wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
εγω σημερα τον αφησα στον κηπο μυρισε κανα πενταλεπτο και μου φερε ολο χαρα ενα κρανιο ποντικιου! ποσα χρονια ηταν εκει δεν ξερω..kritikopoula...εγω θα μας εβαζα και τους 2 μεσα στην χλωρινη :p
 


KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Εμενα αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι το μεγεθος του γατου....ειναι λιγο γομαρακι ή μου φαινεται?
 


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.555
6.984
Παιδια τετοιες κραυγες ουτε στο καλυτερο θριλερ..... ετσι ξυπναγα για κανενα διμηνο, νομιζοντας οτι εχουνε μπει στο σπιτι και την σκοτωνουνε.....!!!
αχαχαχαχαχχαχαχα
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Φυσικα δεν ερχοτανε σε επαφη με τα τροπαια, κ επρεπε εγω μετα το βαναυσο αυτο ξυπνημα κ ενω οι κραυγες ακομα ηχουσαν στο κεφαλι μου, με την τσιμπλα στο ματι να μαζεψω οτι υπηρχε για να μπορεσει η μανα να βγει εξω! Θυμαμαι δε την σκυλα να καθεται στο ενα μετρο απο το πατακι με τετοια υπερηφανεια, σαν να ελεγε "κοιτα σημερα βρηκα περισσοτερα απο χτες"..... ε τι να κανεις? Της εδινα κ τα απαιτουμενα χαδια οπου κουρασμενη απο το ξενυχτι πηγαινε για υπνο, η μανα μου για μπανιο κ το εργο συνεχιζοτανε την επομενη μερα.......
Tην χαιδευες κιολας???στον κλιβανο μετα και οι δυο σας!
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Νιωθω μια παρηγορια που οι περισσοτεροι εχετε αηδιαστικες ιστοριες και δεν ειμαι μονο εγω με τα μισοφαγωμενα πτωματα σττην πορτα και μεσα στα παπουτσια μου!

Εμενα αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι το μεγεθος του γατου....ειναι λιγο γομαρακι ή μου φαινεται?

Αν αναφερεσαι στον δικο μας , ναι νομιζω πως σε γομαρακι εξελισσεται... Ειναι μονο 8,5 μηνων και πρεπει να εχει ξεπερασει τα 5 κιλα. :rolleyes: Επιτελους σημερα το πρωι εφαγε και μαζευτηκε μεσα να κοιμηθει μετα απο ενα 3ημερο κυνηγιου. :rolleyes:
 


Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εκει μαλλον θα ειχα παθει εγκεφαλικο επιτοπο!
Κόντεψα...
Ηταν δηλαδη...ανθρωπινα???
Καλά δεν τους έκανα και ανάλυση! Απλά, ακόμα και μέχρι τώρα στα ανθρώπινα δείχνει μια αδυναμία.
 


spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Αν ήμουν διαιτολόγος θα πρότεινα την ανάγνωση του συγκεκριμένου θέματος πριν από κάθε γεύμα ή μόλις εμφανίζεται εκείνη η ξαφνική λιγούρα...
Για δύσκολες περιπτώσεις θα πρότεινα το ανέβασμα φωτογραφικού υλικού.
 


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Tην χαιδευες κιολας???στον κλιβανο μετα και οι δυο σας!
Koιτα ειναι πρακτικο να εχεις ενα σκυλο να σου εξαφανιζει τα ποντικια κ τα φιδια απο τον κηπο!
Ειναι δε καλο να ξερει οτι μας αρεσει που μας τα φερνει (μπλιαχ) ωστε να μην επιχειρει να τα φαει.....
Εμενα μου τα εφερνε ακεραια μερικες φορες χωρις καν αιματα!!

Ναι εγω μετα αφου εκανα το πτωματοσυλλεκτη κ τον νεκροθαφτη εριχνα κ μια απολυμανση σε μενα κ στο πατακι....... την σκυλα δεν την επλενα .....

Το αστειο ειναι οτι σε ολο αυτο το εργο, το 4ποδο ζωο που περιφερεται κ αποκαλουμε "γατο" ηταν κ ειναι ακομα εντελως αμετοχο, σαν να λεει "τι παιδευεστε για το φαι, αφου στις 10.00 θα ειναι στο πιατο"........
 


russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Νομιζω οτι θα επρεπε να εχουμε υποψην μας οτι μπορει ο ποντικος που θα σκοτωσει καποιος σκυλος μπορει να εχει φαει ποντικοφαρμακο.Διαβασα πριν λιγες ημερες στο FB για 1 σκυλο αδεσποτο μαλλον που ειχε δηλητηριαστει απο ποντικοφαρμακο επειδη ειχε φαει ποντικι.Τους ρωτησα στα σχολια αν εδωσαν αντιδοτο κονακιο στον σκυλο και απαντησαν οτι εδωσαν αλλα ο σκυλος δεν τα καταφερε.Και δεν ηξεραν ποσες ωρες πριν ειχε γινει αυτο.Λογικα ο κτηνιατρος εδωσε κονακιο γιατι θα ειδε συμπτωματα απο δηλητηριαση ποντικοφαρμακου(Αιμοραγιες,μπλε ουλα κλπ)...Δεν ξερω αλλες λεπτομερειες...Απ'οτι γνωριζω τα συμπτωματα απο δηλητηριαση ποντικοφαρμακου εμφανιζονται 2-3 ημερες μετα αλλα τοτε ειναι ηδη αργα.
 


elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Τα χαπια μου...
Πριν απο λίγο το καλο μου το σκυλάκι ηταν στον κήπο.. Τη βλέπω λοιπον να εχει κάτι στο στόμα της! Έρχεται ολο χαρα σα να μου λεει κοιτααααααα το επιασααααα!!!
Εγκεφαλικο εγω.
Η αλήθεια ειναι οτι περιστέρι δεν ηταν αλλα κάποιο πουλακι :(
Δεν το καταβροχθισε αλλα το ειχε μέσα στο στόμα της.. Δυστυχώς πρεπει να το σκότωσε :(
Πηγα να της το πάρω αλλα δεν μπόρεσα.
Λετε να κολησε τίποτα;
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Η αηδια δεν εχει τελος εδω ! Σηκωνομαι νωρις νωρις το πρωι να βγαλω τα σκυλια, πιανω το δεξι παπουτσι μου και παω να το βαλω. Το ποδι μπαινει μεχρι ενος σημειου. Λεω τι στο καλο θα διπλωσε η γλωσσα του παπoυτσιου. Βγαζω λιγο πιο εξω το ποδι και τραβαω τη γλωσσα. Νιωθω εκεινη την ωρα κατι να κατρακυλαει κατω απο την πατουσα μου. Βγαζω τελειως το ποδι μου απο το παπουτσι, το σηκωνω μπροστα στη μουρη μου και ερχεται μπροστα στα ματια μου το κεφαλι ενος ποντικου! Ολοκληρο αθιχτο κομμενο με τεχνη με τα ματια ορθανοιχτα να με κοιτανε!
Αφου δεν πηδηγα απο τη βεραντα απο την σιχαμενη αηδια πρωινιατικα, θα τα αντεξω ολα νομιζω απο εδω και περα. Πεταξα και τις καλτσες και τα παπουτσια εννοειται.
 
Last edited:




Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν το ψάχνεις αν υπάρχει εμβόλιο για ανθρώπους για τη λεπτοσπέιρωση? Γιατι σας βλέπω σε high risk group με τα τερατάκια που έχετε για κατοικίδια...

Α! Αυτό, πέρα από αηδία, είναι και σκηνή από θρίλερ... Ειδικά τα ορθανοιχτα μάτια που σε κοιτάνε. Μπρρρ...
 


ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
τι ωραια που περνατε ρε ανεστη!!! ... και εγω παθενω σιχαμαρα αμα πατισω κανενα γυμνοσαλιαγκα στο μπαλκονι?
 




Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Εχε χαρη που δεν ειναι θεαμα αυτο για φωτογραφια και που χανω καθε φορα την ψυχραιμια μου και πηδαω μεχρι το ταβανι αλλιως θα τα φωτογραφιζα και θα σας τα εδειχνα! :p

Θα ρωτησω Κρητικατσι, το ειχα σκεφτει κι εγω αλλα το αμελω... :rolleyes:
 


Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Δίπλα από το σπίτι των γονιών μου υπάρχει μία μισογκρεμισμένη αποθήκη που λειτουργούσε σαν πανσιόν ποντικών. Μετά πήρανε πολλές γάτες και τους το κλείσανε το μαγαζί. Η μαμά μου δεν μπορεί να δει ποντίκι χωρίς να τσιρίξει και να φύγει τρέχοντας. Οι δικές μας ποτέ δεν τα τρώγανε, παίζανε μαζί τους και τα άφηναν μπροστά στην πόρτα.
Εγώ έχω μαζέψει αμέτρητα κουφάρια ποντικών! Μιλάμε για τρελό νούμερο! Τηρούσα τις στοιχειώδεις προφυλάξεις και ποτέ δεν έπαθα κάτι.
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Παιδιά σας νικάω όλους. Μακράν το πιο σιχαμερό σκύλο του φόρουμ και του κόσμου έχω εγώ αλλά αυτό που μου έκανε ούτε στον εχθρό μου. Μόνο σ'αυτούς που βάζουν φόλες το εύχομαι,αυτό και πολύ πολύ χειρότερα.
Περπατούσαμε αμέριμνα στον πεζόδρομο και μόλις ειχαμε ξεκινήσει την βόλτα μας. Ο δημοτικός φωτισμός σχεδόν ανύπαρκτος πλέον..Ξαφνικά βουτάει κάτι από κάτω. Λέω την εντολή άστο με γράφει κανονικότατα. Βλέπω να εξέχει από το στόμα του μια σακούλα. Φοράω την σκατοσακούλα που κρατούσα στο χέρι σαν γάντι (άδεια αν και αυτό θα ήταν το λιγότερο) και τον σβερκώνω κι αρχίζω να παλεύω να του ανοίξω το στόμα . Με τα πολλά βγάζω την σακούλα από το στόμα του και την πετάω αηδιασμένη σε έναν σκουπιδοτενεκέ. Ξαφνικά μια μπόχα με περιβάλλει και καταλαβαίνω ότι βρωμάω φριχτά ψοφίμι......Ένα άσπρο πηχτό υγρό με μυρωδιά ψωφιμιού βρισκόταν μέσα στην σακούλα που είχε στο στόμα του ο σιχαμερός βρωμόσκυλος που θρέφω και με είχε περιλούσει...μαλλιά λαιμό, πόδια χέρια...Τρέχοντας γυρίσαμε σπίτι , δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω κι εγώ στο πλυντήριο μαζί με όλα όσα φορούσα..Η μυρωδιά δεν έφευγε με τίποτα παιδιά...έχω πάθει σοκ!!!