Γειτονες και σπιτονοικοκυρά!




Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
μα πως θα μολυνθει απο τον σκυλο τωρα

οταν πιανουνε λεφτα ξεχνανε και την βρωμα και τα παντα

να τους πεις να βρουν τροπο να αποστειρωνουν το σπιτι τους
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αν δεν ηξερε οτι εχω σκυλια , ερχοταν την εβδομαδα που ελειπα και πραγματικα τα φοβοταν τοσο που να κινδυνευει απο ανακοπη εννοεις?
ο ιδιος , δεν θα νοιαζοταν για την υγεια του? θα περιμενε να δει τι θα κανω εγω, εαν αποφασισω να φυγω, εαν θα γινουν δικαστηρια και θα "κινδυνευε "καθημερινα απο ανακοπη, παλευοντας την ηδη υπαρχουσα κατασταση?

και απο τι θα παθαινε ανακοπη? θα κανονιζα να μην τα βλεπει και να ακουγονται οσο γινεται λιγοτερο -υπαρχει λυση σε ολα-
εξαλλου, επιτηδες εχω διαλεξει για μενα και τα σκυλια μου το συγκεκριμενο μερος να ζουμε, ωστε να μην αντιμετωπισω ποτε προβλημα..με εναν μονο συνορευω στις 4 μεριες μου και αυτος εχει πεθανει:p
δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να εχω σκυλια αλλιως..για πολυ λιγο και αναγκαστικα εζησα σε διαμερισμα καποτε, πριν χροοοονια.
μαγειρευω, πριν πεινασω.
και παλι ομως, δεν καταλαβαινω τι ρωτας και για ποιο λογο τοσες υποθεσεις..
του ειπα να το διωξει?
 




galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ταμπουρωνεται ο ενας, τιποτα ο αλλος και ο μαλακας η γαλαζιο καθεται και απαντα...:-|
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Λοιπόν ακουστε τι μου συμβαινει και παρακαλω τα φωτα σας . Μια κυρία στη πολυκατοικια μου απειλει εμενα και εναν ενοικο στον 3ο που εχει ενα χασκι , με μυνηση διοτι λεει οτι επειδη ο γιος της εχει κανει μεταμοσχευση νεφρού και τα σκυλιά απαγορευονται στην πολυκατοικια μιας και ειναι εστιες μολυνσης.:confused::p Να σημειώσω οτι και το δικό μου αλλα και το 6χρονο χασκι του τριτου δεν ενοχλουν αλλα και δεν εχουν καμια επαφη με αλλα διαμερισματα ή κοινοχρηστους χωρους. Να πω οτι λυπάμαι για την ευαισθητη υγεία του παιδιου(35 χρονών) αλλα εγω τι μπορω να κάνω. Υπαρχει περιπτωση ενα σκυλος που ζει σε αλλο διαμερισμα να επιρεάση την υγεια καποιου πρώιν νεφροπαθή;;;
joncr, ο 3170/2003 που ανέφερε ο denis, είναι σαφής:

«Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος.
Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λ.π.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ 240 Α) και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας.»

Από κει και πέρα άσε την κάθε κύρια να λέει ότι θέλει. ;)
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Επισης να συμπληρωσω οτι αν στο συμβολαιο εχει γραφτει σαν ορος απο τον ιδιοκτητη οτι δεν επιθυμει σκυλια ,τοτε το συμβολαιο που εχει υπογραφτει ειναι πανω απο το καταστατικο της πολυκατοικιας.
 
Last edited:


joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
Kαταρχας να ξεκαθαρισω οτι η ερωτηση μου εγινε για να μαθω από σας τα δικαιοματα μου οσον αφορα το κατοικίδιό μου και αστιευομενος ειπα οτι θα ταμπουρονομουν (ενοω οτι δεν θα κατεθετα τα οπλα και θα υπερασπιζομουν το δικαιωμα μου) αλλα φυσικά αν ολα αυτα γινοντουσταν ( οπως και κατα την γνωμη μου γινονται) λογο υπερβολών καποιου που φοβαται τα παντα οσον αφορα το θεματης υγιηνης. Αν μαθαινα από ειδικό , το οτι ο σκυλος μου που ζει μεσα στο σπίτι μου μπορει να προκαλέσει προβλημα υγεία σε καποιον συνανθρωπό μου που ζεις σε ενα γειτονικό σπιτι και μαλιστα γνωστο μου εδω και 14 χρονια , δεν θα ειχα πολλές επιλογες από το να στερηθω πλέον την συντροφιά του σκυλου μου και θα εψαχνα ήδη για μια οικογένεια να τον φιλοξενησει μεχρι να βρεθεί η λύση...:(
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οταν καποιος κανει μεταμοσχευση οργανου υπαρχει καποιος κινδυνος ο οργανισμος να το θεωρησει ξενο σωμα -ακομα και αν ειναι συμβατος ο δοτης- και να το απορριψει. Οποτε οασθενης περνει φαρμακα για να μη συμβει αυτο. Τα φαρμακα αυτα ειναι ανοσοκατασταλτικα που σημαινει οτι αμυντικο συστημα γιοκ.
Αυτο το διαβαζα στην ανοσολογιαστο πανεπιστημιο.
-Τωρα αν ιχυει το ιδιο ακομα δεν ξερω η η επιστημη εχει προοδευσει
-Επισης νομιζω σε αυτη τη φαση ο ασθενης ειναι εντατικη γιατιοχι αμυντικο συστημα=κολλαμε τα παντα
θα ρωταγα στη θεση σου ενα γιατρο ναμου εξηγησει τι παιζει βασει αυτου.
Ωστοσο
Τα σκυλια ειναι αλλοι οργανισμοι και εχουν συνηθως αλλες ασθενειες. δΔηλαδη αν ισχυει να ειναι ανοσοκατεσταλμενος και να ειναι σπιτι τοτε αν ο σκυλος εχει ιωση μπορει να μη κολλαει καν στο γιο γιατι ο ιος δεν προσβαλλει ανθρωπους. Αν εχεις εσυ παλι κολλαει. Αρα η εστια μολυνσης εισαι εσυ καιοχι ο σκυλος βασικα.Βασει αυτων των δυο και αφου μαθαινα τη διαδικασια ανοσοκαταστολης απο γιατρο θα πηγαινα και θα της ελεγα και σε αυτη -αλλα βασικα στο γιο που εχει και το προβλημα-οτι το εψαξα ρωτησα -να ξερει οτι ενδιαφερθηκες- ε και το και το μην ανησυχεις.
Μονο και μονο να καταλαγιασω τους φοβους της.Ε αν δεν καταλαβαινε κριμα αλλα προσπαθησες. :)
 


vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
O φίλος της αδερφής μου είναι νεφροπαθής (δεν έχει κάνει μεταμόσχευση ακόμα-δεν ξέρω αν έχει σχέση) και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σκυλί μας, εννοώ δεν του είπε κανείς γιατρός να προσέχει κάτι τέτοιο και είχε και ο ίδιος χρόνια σκύλο..
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μια φύλη μου επισκέπτεται την ΕΝΤΑΤΙΚΗ
για να βοηθήσει ο ΣΚΥΛΟΣ της ΠΑΙΔΑΚΙΑ που έχουν μόλις κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Ρίχνει ο σκύλος τη πίεση και τους κτύπους των παιδιών σε 1 λεπτό από την αφηξή του και ΔΕΝ έχει παρενέργειες όπως τα φάρμακα για τον ίδιο σκοπό.

Δεν υπάρχει πιο ευαίσθητο πλάσμα (στα μικρόβια) από παιδί που χειρουργήθικε στην καρδιά και παίρνει φάρμακα (που ΜΕΙΩΝΟΥΝ το ανοσοποιητηκό) για να μην αποβάλει την καινούργια...

Στείλε μου πμ. να σου δώσω πληροφορίες (με ονόματα και ημερομηνίες) να της κλείσεις το στόμα της γειτόνισσας.
 


joncr

Well-Known Member
23 Ιουλίου 2008
116
0
ydrefsi.blogspot.com
OK ευχαριστώ . Το κακό ειναι τωρα οτι μου είπε οτι το αφήνει στην συνηδησή μου και αυτό με στεναχωρεσε παρα πολύ . Δηλαδή επειδή θελω να ειμαι δικαιος αλλα και να υπερασπίσω το δικαιωμα να εχω το σκυλο μου , εγινα ασυνηδητος;;;;
Και αν χτυπα ξυλο υπαρξει καμια επιπλοκή θα ειμαι για εκεινους υπευθηνος εγώ;;;
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ωχ... συναισθηματικός εκβιασμός... και σε μένα πιάνουν κάτι τέτοια.
Θα της έλεγα ότι η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να εγκαταλείψω ένα πλάσμα που εξαρτάται από μένα χωρίς λόγο.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Δε θα ειναι αληθεια. Ρωτα γιατρους. Προσπαθησε να της εξηγησεις δωσε παραδειγματα -πχ αυτο που λεει η ζιβαγκο-. Αλλα αν δεν καταλαβουν δε φταις εσυ. Ο γιος τι λεει?
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Έχω φίλο νεφροπαθή ο οποίος έχει κάνει μεταμόσχευση. Όντως ο γιατρός του είχε απαγορέψει να έχει σκύλο. Όχι όμως και να έχει οποιαδήποτε επαφή με σκυλιά. Σπίτι μου έρχεται κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι η αλλεργία... στον γάτο μου.
Φέτος (μετά από 4 αν δεν κάνω λάθος χρόνια) του είπε πλέον ότι μπορεί να έχει σκύλο. Δηλαδή, κάποιο διάστημα μετά (υποθέτω σταθεροποίησης) είναι ελεύθερος να έχει και δικό του σκύλο μέσα στο σπίτι. Είναι αυτονόητο ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουν παραπάνω για μολύνσεις καθώς πέρνουν κατασταλτικά για το ανοσοποιητικό ώστε να μην αποβάλουν το ξένο όργανο. Το να καθορίσουν τι θα κάνει ο γείτονάς τους είναι υπερβολή. Αν πραγματικά ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα θα πηγαίναν να ζήσουν σε αποστειρωμένο περιβάλλον και όχι σε πολυκατοικία με δύο σκυλιά. Μάλλον η μάνα του δεν τα γουστάρει και το χρησιμοποιεί σα δικαιολογία ή είναι υπεροπροστατευτική λόγω μητρότητας και αρρώστιας.
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μα θα διώξουν και τις μύγες και τα πουλιά από την πολυκατοικία τους???

προφανώς οι άνθρωποι έχουν πανικοβληθεί απο το πρόβλημα υγείας αυτό

χρειάζονται υποστήριξη...
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU