ΔΙΠΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΥΛΩΝ 2x CACIB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Πεστε μου τώρα ποιοι ήρθατε στην έκθεση να αρχίζω να σας κοπανάω έναν-έναν!

Εγώ είδα Βαγγέλη(kokoni) και seamol και την Έφη(Noela) από μακριά γιατί ήταν μέσα στο στίβο και έκανε agility!

Ο seamol εκανε agility ή ο Πύρος;:p
 




george 1

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
53
123
Θεσσαλονικη
...,με απογοητευσε ομως το γεγονος οτι πολλα κορσο απο ταμπεραμεντο φαινοταν λιθαργικα (και οι ιδιοκτητες τους που γνωρισα νεαροι και ενδεχομενοι εκτροφεις απο οτι μου ειπαν,χωρις εμπειρια απο οτι φαινοταν)...
Το πραγματικά τρομακτικό κομμάτι της έκθεσης στη συγκεκριμένη φυλή.

Ίσως το γεγονός ότι την πόλη την τιμάει συνήθως στις εκθέσεις "ενάμισης" (νομίζω για τους παρόντες δεν χρειάζεται επεξήγηση) εκτροφέας από Αθήνα-σε συνδυασμό με την έλλειψη εκτροφέων στην περιοχή, ανοίγει πεδίο δόξης λαμπρό για...νέες προσπάθειες βελτίωσης της φυλής.

Και μερικές φωτό...








 






ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Αυτό που γνωρίζω ειναι οτι η ΔΕΘ παντα παραχωρεί δωρεάν χωρο σε
συλλόγους, σωματεία, και άλλους άμεσα εμπλεκόμενους με κάθε κλαδική
εκθεση. Ετσι και το σκυλοφόρουμ έπρεπε να ειχε το δικό του στάντ στην
έκθεση σαν σημείο αναφοράς, συνάντησης και γνωριμίας μετάξι των μελών του.
 




Vaggoulas

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
60
3
Volos, Greece
ωραία εμπειρία φαίνεται η όλη διαδικασία. Μια ερώτηση. Εκτέθηκαν Μάλαμουτ Αλάσκας? Κι αν ναι υπάρχουν φωτογραφίες???
 














Catherine

Active Member
22 Απριλίου 2012
29
0
ΝΙΚΑΙΑ
7 παρακαλώ! :mad:
μιας και το έπιασες αυτό το θέμα....
πλεον εχει καταργηθεί το μικροτσιπ στα σκυλια! πλέον για να μη το χάσεις πατας μια πινελια με το αρχικό σου στο μπουτι του σκυλου! ετσι ξέρεις με βεβαιότητα πως είναι δικό σου :p για 100% σιγουριά βάζεις και μια κουδούνα προβάτου στο κολάρο...
 








tsak92

Member
8 Απριλίου 2014
6
0
Kαλησπερα λοιπον σε ολη την παρεα κ απο εμενα!!θα ηθελα καταρχας να πω πως ηταν μια πολυ καλη διοργανωση και συγχαρητηρια στον κοιν. ομιλο Θεσσαλονικης!!
Παρακολουθησα την εκθεση και της 2 μερες και ειλικρινα χαρηκα παρα μα παρα πολυ που επιτελους και εδω στην Ελλαδα οι συμετοχες στα Ακιτα ολο και πλυθενουν!!!
Ας περασω ομως στο ψητο...ειλικρινα με λυπει το γεγονος να μπαινω και να διαβαζω τοσα αρνητικα σχολια για εναν ανθρωπο που εκανε γνωστα τα ακιτα στην ελλαδα και που τοσα χρονια εκτρεφει αυτη τη φυλη με μεγαλη επιτυχια.
τα σκυλια του συγκεκριμενου εκτροφεα εχουν πολυ συμαντικες διακρισεις σε εκθεσεις της ευρωπης,εκθεσεις πολυ μεγαλυτερης βαρυτητας απ την χωρα μας.εδω μεσα διαβασα σχολια που αφηνουν υπονοουμενα για στημενες κρισεις-μιλημενους κριτες και ειλικρινα δεν καταλαβαινω το γιατι..
φιλε Ghostdoc εσυ σε προηγουμενο σχολιο σου ειπες οτι δεν εχεις ξαναδει πιο ολοκληρωμενο ακιτα απ τον κιρο ομως μια σειρα παρακατω μας λες οτι δεν γνωριζεις και πολλα για την κινηση...εγω λοιπον που ημουν εκει και της 2 μερες και γνωριζω λιγο καλυτερα απο σενα θα σου πω τι ακριβως ειδα.
ειδα τον σκυλο που εκθειαζεις και μας πιπιλιζεις το κεφαλι σε σημειο να αναρωτιόμαστε αν ειδαμε καλα η αν ειμασταν σε αλλη εκθεση,να κινειτε αθλια,τοσο αθλια που τα πισω ποδια σταυρωναν μεταξη τους,ειδα εναν σκυλο φοβικο να μην αφηνει τον κριτη να τον πλησιαζει και να κρυβεται πισω απ τον hundler,εναν σκυλο στενο εμπρος και πισω (δικαιολογειται για την ηλικια), εναν σκυλο που η ουρα του οπως και να στηθηκε δεν εκανε ποτε τον σωστο κυκλο και για να μην ειμαι αδικος ειδα ενα εξαιρετικο κεφαλι και ενα πολυ ωραιο χρωμα...αν λοιπον για εσενα αυτος ειναι ο ολοκληρωμενος σκυλος να πας να γινεις κριτης στην Αφρικη που δεν υπαρχουν ακιτα..το οτι ο σκυλος ηρθε απο ενα αναμφισβήτητα μεγαλο και καταξιωμενο εκτροφειο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να χασει πουθενα και απο τιποτα...αυτα τα ολιγα απο μενα και δεν προκειται να ξαναμπω στην διαδικασια να γραψω απολυτως τιποτα.
καληνυχτα σε ολους!!!
 
Last edited: