Διακοπές με το σκύλο.

Διακοπές με το σκύλο


  • Total voters
    268

Imakolata

Active Member
3 Ιουνίου 2008
42
0
42
ΠΑΤΡΑ
Εγώ θα τον παρω μαζι και μαλιστα σημερα εκλεισα κιολας για 8 μερες το 15αυγουστο στην Ζακυνθο . Βρηκα ενα πολυ ωραιο μερος που δεχεται και σκυλια ακομα και μεσα στα δωματια χωρις προβλημα και μαλιστα ειχαν παει εκει καποιοι φιλοι περισυ με σκυλι και παιδι και περασαν τελεια :) απο τωρα σκεφτομαι ποτε θα φυγουμε :D :D αν καποιος εδω ειναι απο Ζακυνθο ας μου στειλει τηλεφωνα κτηνιατρων αν μπορει γιατι οι μερες ειναι πολλες και θελω να ειμαι προετοιμασνενη για ολα( μιας και ειναι οι πρωτες μασ διακοπεσ )
 




Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Πιστευω πως ΠΑΝΤΑ γιατι αν δεν την παρω μαζι και την αφησω ειτε με καποιον φιλο ειτε σε πανσιον δεν θα ησυχασει το κεφαλη μου και θα περασω της διακοπες με αγχος και στρες αλλα απ'την αλλη αυτο το σαββατοκυριακο που πηγαμε 2ημερο καμπινγκ δεν μας αφησε να κοιμηθουμε ολη την νυχτα μεχρι που να βγει ο ηλιος γιατι ακουγε κατι ολη την νυχτα που ηταν μαζι μας στη σκηνη και γρυλιζε ασταματητα....
Αλλα εχω την αισθηση οτι την επομενη φορα θα το εχει συνηθισει....
 


Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ειναι η 1η φορα που μπαινω σ' αυτη τη σκεψη.

Δεν θελω να την παρω για ενα και μονο λογο: Ο Ηλιος.
Ειναι μικρη και δεν ξερω αν αντεχει ολη μερα παραλια, το βραδυ μεγαλος περιπατος κλπ...
Αλλα δε μου παει η καρδια να την αποχωριστω.

Θα την παρω και αναγκαστικα φετος αλλαζουν και οι ρυθμοι μας.
 


Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγώ έχω την πολυτέλεια όποτε πχ πάω κάπου με τη μηχανή ή με φίλους που δεν έχουν σκύλο να την αφήνω στους δικούς μου στο Αγρίνιο κ κάνει παρέα με τη λίλλυ, ενώ έχουν κ ολόκληρο στρέμμα να βολοδέρνουν.

Τώρα το καλοκαίρι ΣΚ που κάνω ελεύθ. κάμπινκ δε γίνεται φυσικά να λείπει το κατσίκι, της αρέσει πολύ η θάλασσα κ φυσικά η παρέα μου, όπως κ Σλοβενία 10 μέρες που θα πάω τώρα τέλη Ιουλίου, θα την πάρω μαζί μου, αφού πάμε για σεμινάριο agility ;-)
 
Last edited:


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.644
7.753
Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά φέτος θα πάρω τον Ελβις για πρώτη φορά, και ο Θεός βοηθός!!!
Νομίζω όμως ότι θα περάσουμε όμορφα, η Λούση θα μείνει με την μαμά μου..(νέα δίαιτα δλδ αφού γυρίσουμε)
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Με δύο σκυλιά το έκανα μία φορά και το μετανοιωσα...θεωρώ ότι οι διακοπες μας, όταν λόγω οικονομικών μάλιστα είναι περιορισμένες, είναι απαραίτητες για τη δική μας ξεκούραση ώστε να γεμίσουμε μπαταρίες..
Προσωπικά και παρόλο που τα σκυλιά μου τα υπερ λατρεύω....θέλω να πηγαίνω διακοπές μόνη μου...αλλιώς δεν ξεκουράζομαι ...έχω το νου μου συνέχεια στον σκύλο....αν τον πάρω μαζί μου για μπάνιο αγχώνομαι μήπως ζεσταίνεται πολύ, μήπως ενοχλεί, μήπως διψάει μήπως, μήπως...αν δεν τον πάρω μαζί μου για μπάνιο θα έχω το νού μου να γυρίσω νωρίς...αν είναι καλά κλπ,κλπ. Μπορεί να θέλω να ξυπνήσω και στις 13.00 το μεσημέρι μία μέρα...ο σκύλος δεν μπορεί...
Και θεωρώ ότι ίσως να ταλαιπωρείται και ο σκύλος μαζί με μένα...
Προτιμώ να πω ότι μία εβδομάδα από την άδειά μου θα την αφιερώσω στα σκυλιά μου και θα τους πηγαίνω για μπάνιο κάθε μέρα και θα πηγαίνουμε βόλτες κλπ,κλπ και μία εβδομάδα να την αφιερώσω σε μένα...
Εξάλλου δεν έχουμε όλοι εξοχικό. Αν είχα δεν θα το συζητούσα να τους έπαιρνα μαζί μου...
ΌΠως επίσης, για μένα το camping και οι ταλαιπωρίες δεν είναι το καλύτερό μου στις διακοπές...αλλιώς μένω και σπίτι μου...
 






Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Ειμαστε ηδη στο καραβι για Μυτιλινη!!!!!!
Στην αρχη φοβηθηκαμε λιγο αλλα τωρα ολα καλα...ελπιζουμε να πανε ολα τελεια!!!
Καλες διακοπες σε ολους.
(Τωρα οταν γυρισουμε θα σας πω αν το ξανακανουμε...)
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εμείς φεύγουμε αύριο για tour!

Πήραμε όλα τα απαραίτητα, ξέρετε σκυλο-μαγιό, σκυλο-παρεό, σκυλό-γυαλιά ηλίου, σκυλο-μάσκα,σκυλό-αναπνευστήρα ,σκυλο-βατραχοπέδιλα...

Ξέχασα κάτι; :rolleyes::rolleyes:

Θα σας πούμε όταν γυρίσουμε, πάντως η Ράνυ είναι ενθουσιασμένη:p
 


agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Θα έπαιρνα μαζί τα σκυλιά μόνο αν εκεί που πήγαινα πληρούνταν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις...
Για παράδειγμα, αν πήγαινα κάπου στην Ελλάδα, ίσως σε κάποιο ξενοδοχείο, θα ήθελα να υπάρχει και χώρος για αυτά...(και για να προλάβω τους...ίσως, κάπως..."θερμοκέφαλους" - με την καλή έννοια, για να μην παρεξηγηθώ...- δεν θα ήθελα επ' ουδενί λόγο να δημιουργήσω το οποιοδήποτε πρόβλημα στο ξενοδοχείο..., δεδομένου ότι τα σκυλιά μου δεν είναι μαθημένα...)
Αν πήγαινα σε μέρος όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα έχω μαζί μου, θα φρόντιζα να τα αφήσω σε έμπιστο άτομο...(μόνο ένα έχω...)
Προς το παρόν, μια φορά μέχρι τώρα, έχει παραστεί η ανάγκη να τα αφήσω σε "ξενοδοχείο σκύλων", η εμπειρία δεν ήταν και η καλύτερη (για να το πω κομψά) και δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα...

Αλλά τι να το κάνεις...
Στις Σπέτσες μένω, οπότε...εδώ κάνω καλοκαιρινές διακοπές...:D:D
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σοφάκι..τηλέφωνα κτηνιάτρων εκεί βρες..(αχρείαστοι να είναι..) και το φαρμακείο των διακοπών μην ξεχάσεις..
 


io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Απαντησα πάντα γιατι οι αλλες 2 απαντησεις δεν με καλυπτουν. Παντα προσπαθουμε να βρουμε την καλυτερη λυση και για αυτες και για εμας.
Η αληθεια ειναι οτι με 2 σκυλια ο προγραμματισμος των διακοπων δεν ειναι και οτι πιο ευκολο ποσο μαλλον οταν μετραμε μονο λιγους μηνες συμβιωσης αρα δεν εχουμε και την πειρα του αντιστοιχου προγραμματισμου.
Μεχρι στιγμης οταν μπορουμε να τις παρουμε μαζι το κανουμε. Οταν δεν μπορουμε μενουν με την μαμα μου ή ερχεται η αδελφη μου σπιτι μας για dog sitting.
 




rottweiler7

Member
6 Φεβρουαρίου 2013
12
0
To καλοκαιρι που περασε 5 μερες Αμοργο με το σκυλι σε δωματιο και ηταν σουπερ!!Ειδικα οσοι αντρες εχουν παει με κουταβι διακοπες ξερουν ;)
 


Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
To καλοκαιρι που περασε 5 μερες Αμοργο με το σκυλι σε δωματιο και ηταν σουπερ!!Ειδικα οσοι αντρες εχουν παει με κουταβι διακοπες ξερουν ;)
Aχχχ... Που ειναι εκεινη η περιοδος. Ηταν και καλοκαιρι, στις παραλιες και να ρωτανε "να τη χαϊδεψουμε;" - "Nα τη χαϊδεψετε" ν' απανταω εγω... και να σκυβουνε να τη χαϊδεψουνε (τα γυαλια ηλιου βοηθανε πολυ) :cool:... Ωραιες εποχες.

Να, αυτα θυμαμαι και θελω να γινω εκτροφεας Labrador :p
 


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.021
1.314
αρχίσαμε να ψάχνουμε προορισμό για τις φετινές μας διακοπές. πέρσι πήγαμε πήλιο και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στις παραλιες με τον μπόμπιρα... για να δούμε και φέτος!!! καμια πρόταση?
 


ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
αρχίσαμε να ψάχνουμε προορισμό για τις φετινές μας διακοπές. πέρσι πήγαμε πήλιο και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στις παραλιες με τον μπόμπιρα... για να δούμε και φέτος!!! καμια πρόταση?
Εμεις φυσικα θα παμε Τηνο φετος και ο κοσμος εκει δεν εχει θεμα με τα σκυλια στην θαλασσα :D
 


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.021
1.314
Εμεις φυσικα θα παμε Τηνο φετος και ο κοσμος εκει δεν εχει θεμα με τα σκυλια στην θαλασσα :D
έχουμε πάει Τήνο πριν κάτι χρονια (προ-μπόμπιρα) αλλα ρε συ ηλέκτρα πολύ αέρας!!!
 
  • Like
Reactions: Taitienitsa