Ευχάριστα περιστατικά/εκπλήξεις στην βόλτα


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Χθες το απόγευμα χάζευα τις ενοχλήσεις στη βόλτα και σκεφτόμουν πως πρέπει όντως να είμαι από τους τυχερούς. Θες επειδή μένω σε μια περιοχή που τυχαίνει οι 8 στους 10 να έχουν κατοικίδιο (από γάτα,σκύλο μέχρι παπαγάλο, χρυσόψαρο κλπ), θες επειδή είμαι απλώς τυχερή..δεν ξέρω. Πάντως εμένα όλα αυτά τα "όμορφα" που περιγράφονται σ' εκείνο το thread δε μου έχουν συμβεί. Άντε δηλαδή στα 12 χρόνια που μένω στην περιοχή, να μου έχει τύχει κυράτσα ή βλαμμένος 2 ή 3 φορές και μη σας πω ότι παίζει να είχαν και τα δίκια τους (να έχω ξεχάσει πολυμπαγκ στο σπίτι, να ουρλιάζει ο σκύλος σα λύκος όταν χτυπάει το τηλέφωνο και κάτι τέτοια κουλά).

Αντιθέτως λοιπόν, έχω να θυμάμαι πολλά ευχάριστα. Όταν η Μίλβα μου ήταν μια μπουκίτσα κουταβάκι, σταματούσαν μηχανάκια, αυτοκίνητα, παιδάκια, μαμάδες κλπ να τη χαζέψουν και να της κάνουν χάδια. Μια κυρία με την κόρη της μια μέρα, είχε γονατίσει κάτω κλαίγοντας και τη χάιδευε και της έλεγε γλυκόλογα, γιατί πρίν από λίγες ημέρες είχε χάσει το δικό της κοκεράκι. Μου έδειχνε φωτογραφίες από το κινητό της και μου έλεγε ιστορίες για τη μικρούλα της. Ένας κύριος μια φορά κατέβηκε από το τρόλευ και ήρθε να τη χαιδέψει. Φορούσε και μπεζ παντελόνι και του είπα να προσέχει μη τον λερώσει. Μου απάντησε πως δε τον νοιάζει και την άφησε να χοροπηδάει πάνω του. Χάλια τον έκανε τον άνθρωπο κι εκείνος γελούσε.

Τον Ιούνιο είχαμε πάει για μπάνιο στο Σχοινιά και μάλιστα Σάββατο μεσημέρι παρακαλώ. Είχαμε μαζί τη Μίλβα και καθόμασταν ανάμεσα σε 2 οικογένειες με παιδιά. Το κοπρόσκυλο με το που φτάσαμε κατούρησε στην άμμο, μπροστά μπροστά να τη βλέπουν όλοι. Δεν είπε κανείς τίποτα. Μπήκε κιουρία να κάνει το μπανάκι της και 2 κοριτσάκια γύρω στα 6 το ένα και γύρω στα 8 το άλλο, μπήκαν και κολυμπούσαν μαζί της και είχαν ξεκαρδιστεί στο γέλιο με τις αυτάρες που επέπλεαν στο νερό. Το τι παιχνίδια της κάνανε δε λέγεται.

Την Audrey στο πάρκο που πάμε βόλτα, η άλλοι σκυλοιδιοκτήτες τη φωνάζουν "Hollywood" (ουδεμία σχέση με το nick μου:p). Επειδή τη βαφτίσαμε έτσι και επειδή της έχω δυο τρία μπλιμπλίκια στο κολάρο της. Με το που πάμε, ξεκινούν "βρε καλως το hollywood" χαχαχα.

Στο πάρκο Τρίτση μια φορά, κάτσαμε για καφέ σε μια καφετεριούλα εκεί στο Κέντρο της Γης και μαζεύτηκαν 4-5 πιτσιρίκια να παίξουν και με τις 2. Τους εξηγήσαμε να μην κάνουν απότομες κινήσεις και όλα τα σχετικά και έπρεπε να τα βλέπατε..είχανε κάτσει όλα κάτω οκλαδόν, και μας ακούγανε προσεκτικά. Σαν τη γιαγιά στο τζάκι :p Τους δώσαμε και λιχουδίτσες και τους έδιναν. Ήρθε κι ένας μπαμπάς, αγκαλιά με ένα κοριτσάκι, περίπου 1 μιση έτους, το οποίο είχε ενθουσιαστεί με το θέαμα. Μου έλεγε ο μπαμπάς ότι έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Τη ρωτάει "Πες τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις" "Νινίατος" λέει αυτό (κτηνίατρος). Ε ρίξαμε πολύ γέλιο.

Γενικά τα καλά και τα ευχάριστα υπερέχουν από αυτά που μου χαλάνε τη διάθεση. Όχι ότι δεν υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές, αλλά παράπονο δεν έχω. Δε μου έχουν τύχει πολλά κουλά είναι η αλήθεια.
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Εκεί που παίζω με το σκυλί, με έχουν πλησιάσει πολλά παιδάκια διαφόρων ηλικιών, από 2 χρονών, και μου ζητάνε να χαϊδέψουν το σκυλί και να του πετάξουν αυτά την μπάλα. Κάποια φοβούνται να την πάρουν όταν της λέω άσε και την αφήνει μπροστά της, αλλά σιγά σιγά ξεθαρρεύουν.

Ένα μπόμπιρας δίχρονος, ήταν τόσο μάγκας, που έμαθε τις εντολές που της δίνω, και τις έδινε τέλεια και το σκυλί υπάκουε άριστα. Τρομερό θέαμα, ένα τόσο μικρό πιτσιρίκι να χειρίζεται ένα ροτβάηλερ.

Εκεί που γίνεται χαμός, είναι στο κολυμβητήριο. Πηγαίνω εκεί για τον γιό μου, και έχει μάθει από κουταβάκι όλο αυτόν τον χαμό με παιδιά να τρέχουν, να παίζουν, να φωνάζουν, κλπ. Κάποια παιδιά που έχουν σκύλο, τα καταλαβαίνεις με την μια. Τα άλλα, επειδή δεν θέλουν να φανούν φοβητσιάρικα, επίσης πλησιάζουν και χαϊδεύουν το σκυλί, και σιγά σιγά ξεθαρρεύουν κι αυτά.

Βέβαια τέτοια περιστατικά είναι η εξαίρεση.
 


karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Kι όμως το έζησα ghelly, συμβαίνουν καμιά φορά κι αυτά για να αντέχουμε τα άλλα...
Συγχίστηκα σήμερα, ετοιμάζονται να μας κλείσει ο δήμος το παρκάκι που πάμε τα σκυλιά μας, έχουμε το απόγευμα 6.30 συνάντηση για να διεκδικήσουμε κι εμείς τα δικαιώματα μας ως δημότες με σκύλους. Να μάθουν ότι δεν είμαστε μιάσματα αλλά κανονικοί δημότες που πληρώνουμε τους ίδιους δημοτικούς φόρους και έχουμε το δικαίωμα να υπάρχει ένας χώρος για τους σκύλους μας. Και ο χώρος αυτός είναι πιο καθαρός από τους γύρω δρόμους...
Καλημέρα,
Η συνάντηση αυτή που θα γίνει?
 
Last edited by a moderator:








karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Να πας αν μπορείς είναι σημαντικό να μαζευτεί κόσμος! Εγώ δεν θα είμαι γιατί έχω μάθημα αλλά θα πάει η θεία μου! :p
Ναι θα προσπαθήσω να πάω. Το παρκο Σπύρου Λούη είναι αυτό δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, σωστά? (το γνωστό σκυλοπάρκο δλδ)
 




Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Κι εμένα το μόνο ευχάριστο περιστατικό που μου έρχεται είναι σχετικό με παιδάκι. Ένα μπομπιράκι που ίσα που περπάταγε που ήρθε και στάθηκε μπροστά μας και κοίταζε τον Μάρλεϋ με γουρλωμένα μάτια (αλλά με την καλή έννοια). -ήταν καλό σκυλί τότε το παλιόσκυλο και άφηνε να τον κοιτάνε τα παιδάκια.
Το πιο ωραίο για μένα ήταν ότι οι γονείς δεν φρίκαραν, χάρηκαν και μάλιστα με ρώτησαν αν μπορούσε το παιδάκι να τον χαϊδέψει, αλλά αυτό δεν ήθελε τελικά, και λέγαν στο μικρό ωραία λογάκια (τι καλά που είναι τα σκυλάκια και τέτοια). Επίσης, δεν το είχαν ξαμολυτό το μικρό, με ρώτησαν πριν μας πλησιάσει και είχαν το νου τους.

Αχ, ωραίες εποχές... :rolleyes:
 


Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Παιδια κ εμενα μεχρι στιγμης(4 μηνες την εχουμε την μπουμπα μας) δεν μας εχει τυχει "ενοχληση" η "σπασιμο" στη βολτα.Ειδικα οταν ηταν κουταβιτσα που ηταν πραγματικα σαν λουτρινη σταματαγαν ολοι,(νεοι,γεροι,παιδια)την χαιδευαν,την επαιρναν αγκαλια και ολο κοπλιμεντα ακουγε!Μπορω να πω οτι εμεις ημασταν "ενοχληση" τοτε γιατι αυτη η χαζη ολο κατουριοτανε...αλλα και παλι το βρισκανε πολυ χαριτωμενο,δεν δυσανασχετησε κανεις!...Επισης εχει σηκωθει μπαμπας με μωρακι που ισα που περπατουσε και το εφερε κοντα στο σκυλι για να το χαιδεψουν και επειδη εμεις την κρατουσαμε απ'το περιλαιμιο για να μην πηδηξει απ'τη χαρα της πανω στο παιδακι αυτος μας ελεγε δεν πειραζει αστην την καημενη κοιτα τι χαρες που κανει!(η δικια μας ακομα και τωρα οταν την πλησιαζει καποιος με διαθεση χαιδολογηματος ξαπλωνει κατω και κουναει την ουρα.Εχει και ενα βλεμμα...μονο καρδουλες που δεν πεταει!)
Τωρα πια που εχει ψηλωσει και δεν φαινεται για κουταβι εχουν περιοριστει αυτες οι εκδηλωσεις λατρειας...αλλα σε καθε βολτα καποιος θα βρεθει να σταματησει για χαδια κλπ!Επισης μας λενε πολυ συχνα..."αχ,τι καθαρη που ειναι!" "ειναι φρεσκολουσμενη?"....(σημειωση:εχει να κανει μπανακι απ'τον Ιουνιο)
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πού μενετε και τα ζειτε αυτα???? Αν ειναι φιλοξενήστε με μια μερα, ετσι για να το ζησω και εγώ και να μην βγαίνω βολτα με το ποντίκι μονίμως μουτρωμένη...
 


Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Στην Κερκυρα!...btw το ποντικι σου ειναι ολα τα λεφτα!.....Η αληθεια ειναι οτι βλεπω κοσμο αρκετα εξοικοιωμενο με τα σκυλια!...παντως εμεις και σε παραλιες που εχουμε παει(ενταξει οχι τον 15αυγουστο που ειναι πηχτρα)..δεν μας εδειξε κανεις να ενοχλειται,ισα-ισα μερικοι την φωναζαν και κοντα τους κλπ(βεβαια πηγαιναμε σε μεριες που ηταν πιο χαλαρα,διαλεγαμε δηλαδη παραλιες πιο ησυχες και εναλλακτικες οχι τις πολυ grande!
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στην Κερκυρα!...btw το ποντικι σου ειναι ολα τα λεφτα!.....Η αληθεια ειναι οτι βλεπω κοσμο αρκετα εξοικοιωμενο με τα σκυλια!...παντως εμεις και σε παραλιες που εχουμε παει(ενταξει οχι τον 15αυγουστο που ειναι πηχτρα)..δεν μας εδειξε κανεις να ενοχλειται,ισα-ισα μερικοι την φωναζαν και κοντα τους κλπ(βεβαια πηγαιναμε σε μεριες που ηταν πιο χαλαρα,διαλεγαμε δηλαδη παραλιες πιο ησυχες και εναλλακτικες οχι τις πολυ grande!
Σε ευχαριστει το ποντίκι μου δια πληρεξουσίου (ριχνει υπνους τώρα στα πόδια μου)
Τι να πω, εδώ στην Πατρα δεν βρισκω νορμαλ κόσμο στη βολτα... μας εχουν παρει στο κατόπι και την εχουν αρπάξει από πισω μου για να την χαιδολογήσουν.... οκ τους αρεσουν τα σκυλια αλλα κατι τετοιο ειναι παντελώς off, περα ότι κοντεψα να πάθω εγκεφαλικό! Εχουν ορμησει κατα πάνω μας τσιριζοντας "αχου τοοοοοοο"...
Μόνο με το ποδήλατο ημασταν ασφαλεις να μας χαζευουν, που δεν μπορουσαν να την αρπάξουν!
 


Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
E,ειναι λιγο αγαρμποι οι δικοι σας οι fans!Κατι σαν τις Ρουβιτσες ενα πραγμα!χιχι!........Καλα κ γω ειναι λιγο το διαστημα που την εχω....ολο κ καποιος στριντζος θα τυχει,δεν μπορει!
 


haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Τώρα που λέγατε για παραλία θυμήθηκα μια μέρα το Σεπτέμβριο που πήγαμε για μπάνιο. Δεν είχε βέβαια πολύ κόσμο στις ξαπλώστρες - καμιά δεκαριά παρέες αλλά εκτός από εμάς με τη Μπάρμπι ήταν ένα ζευγαράκι με boxer και μια παρέα με 2 πανέμορφα ημίαιμα. Λοιπόν όλα τα σκυλάκια (εκτός από τη δικιά μας) έκαναν μπάνιο και κανείς μα κανείς δεν έκανε παρατήρηση. Έμεινα άναυδη...
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Παιδια κ εμενα μεχρι στιγμης(4 μηνες την εχουμε την μπουμπα μας) δεν μας εχει τυχει "ενοχληση" η "σπασιμο" στη βολτα.Ειδικα οταν ηταν κουταβιτσα που ηταν πραγματικα σαν λουτρινη σταματαγαν ολοι,(νεοι,γεροι,παιδια)την χαιδευαν,την επαιρναν αγκαλια και ολο κοπλιμεντα ακουγε!Μπορω να πω οτι εμεις ημασταν "ενοχληση" τοτε γιατι αυτη η χαζη ολο κατουριοτανε...αλλα και παλι το βρισκανε πολυ χαριτωμενο,δεν δυσανασχετησε κανεις!...Επισης εχει σηκωθει μπαμπας με μωρακι που ισα που περπατουσε και το εφερε κοντα στο σκυλι για να το χαιδεψουν και επειδη εμεις την κρατουσαμε απ'το περιλαιμιο για να μην πηδηξει απ'τη χαρα της πανω στο παιδακι αυτος μας ελεγε δεν πειραζει αστην την καημενη κοιτα τι χαρες που κανει!(η δικια μας ακομα και τωρα οταν την πλησιαζει καποιος με διαθεση χαιδολογηματος ξαπλωνει κατω και κουναει την ουρα.Εχει και ενα βλεμμα...μονο καρδουλες που δεν πεταει!)
Τωρα πια που εχει ψηλωσει και δεν φαινεται για κουταβι εχουν περιοριστει αυτες οι εκδηλωσεις λατρειας...αλλα σε καθε βολτα καποιος θα βρεθει να σταματησει για χαδια κλπ!Επισης μας λενε πολυ συχνα..."αχ,τι καθαρη που ειναι!" "ειναι φρεσκολουσμενη?"....(σημειωση:εχει να κανει μπανακι απ'τον Ιουνιο)
εεε..εσύ είσαι Κέρκυρα γι αυτό! Είναι καλόκαρδοι άνθρωποι (επί το πλείστον) και γενικά είμαστε γ**ώ τα παιδιά :p (έχω καταγωγή)
 


demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Κάποια στιγμή με κοιτάζει η μια και με ρωτάει: Πόσο χρονών είναι?

Απάντησα: 14 μηνών...

Και μου λέει η τύπισσα: Πω πω, σκέψου να χρονίσει πόσο θα γίνει!!!
:cuniaoo:

Αλλη μια φαση εγινε με εναν παππου!
Ειχα μπει στο φουρνο για να παρω ψωμι- και ειχα δεσει την Esmeralda απ εξω ( ειχε ενα καγκελο απεξω και φαινοταν συνεχος απο μεσα απο το μαγαζι- αλλιως της δεν θα την αφηνα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, εαν δεν μπορουσα να εχω συνεχεια οπτικη επαφη).
Βγαινοντας βλεπω εναν παππου, να κοντοστεκεται μπροστα στην σκυλα και να την κοιταει με περιεργο βλεμμα. Βλεποντας εμενα, με ρωτησε, εαν μπορω να του αφιεροσο 2-3 λεπτακια. Αφου το απαντησα θετικα, εκατσε με αρκετα μεγαλη δυσκολια ( ειχε μπαστουνι και φανερα προβληματα στην κινηση) σε ενα σκαλακι διπλα στην Esmeralda, την καλεσε κοντα του και αφου πηγε, την πηρε αγκαλια, την χαιδεψε πολυ τρυφερα, της ελεγε γλυκολογα και γενικος φαινοταν σαν να υπερχειληζε απο αγαπη.
Μετα απο λιγο, την κατεβασε, σκοθηκε και με ευχαριστησε πολυ θερμα για τον χρονο που δου εδωσα με τον σκυλο μου- με δακρια στα ματια. Μου ελεγε, οτι ειχε και αυτος μεχρι πριν απο λιγες μηνες εναν σκυλο, αλλα τον αφησε λογο γηρατειας. Θα ηθελε ξανα ενα "τριχοτο φιλαρακι", αλλα επειδη δεν ειχε κανεναν για να αναλαμβανει τον σκυλο, οταν αυτος δεν θα ειναι πια, δεν γινεται να παρει!
Οταν το σκευτομαι αυτο το σκινηκο, ακομα συνγκινουμαι!
:cry:
 


demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Πού μενετε και τα ζειτε αυτα???? Αν ειναι φιλοξενήστε με μια μερα, ετσι για να το ζησω και εγώ και να μην βγαίνω βολτα με το ποντίκι μονίμως μουτρωμένη...
Δεν περνάτε από Βύρωνα? κι εμείς εδώ είμαστε... αν και 2 χρόνια μεγαλύτερες απ' το εν λόγω κορίτσι... και με ενδιαφέρον για μιν πιν....8) :cuniaoo: ;-)
 


Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
εεε..εσύ είσαι Κέρκυρα γι αυτό! Είναι καλόκαρδοι άνθρωποι (επί το πλείστον) και γενικά είμαστε γ**ώ τα παιδιά :p (έχω καταγωγή)
Eλα ρε πατριωτη!:grin:.....Καλοι ειμαστε μωρε(επι το πλειστον,οπως το πες!)

...μου ετυχε και μενα ενας παππουλης στο δρομο που ειχε κ αυτος μια σκυλιτσα μινιατουρα την Κανελιτσα!Αφου σταματησαμε κ οι δυο να χαιρετηθουνε τα καμαρια μας,με ρωταγε τι ρατσα ειναι κλπ και οταν του ειπα πως βρηκαμε 2 κουταβια κ αυτο το κρατησαμε μου λεει με υφος παραπονεμενο"κριμα να μην το ξερω να επαιρνα εγω το αλλο"...λεω ε,που να το ξερα κλπ κ αφου σκεφτηκε λιγο ξαναλεει"αλλα κοριτσι μου ειμαι μεγαλος κ αυτο φαινεται να γινεται βαρυ σκυλι,δεν θα μπορω να το κουμανταρω...κριμα πολυ κριμα,αν ημουνα πιο νεος..."αλλα το ελεγε με μια μελαγχολια ρε παιδια..λες και με αφορμη αυτο συνειδητοποιησε ολα οσα φερνουν μαζι τους τα γεραματα....
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.118
Μηνύματα
895.870
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki