Η ζωή με ένα σκυλί byb


Status
Κλειδωμένο θέμα

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
@theo9


Πως μπορει να πιστοποιηθει κ να "ποσοτικοποιηθει" η ποιοτητα των γεννητορων σε ζωντανους οργανισμους, οταν δεν μιλαμε για απολυτα συστηματα μετρησης αλλα για "διαισθηση" η υποκειμενικοτητα σε πολλες περιπτωσεις;;;
Πως μπορει ο νομος να ορισει την καλη κ ποιοτικη καθαροαιμη εκτροφη;;



..... Και δεν χρειαζεται να ξερεις ποιος ειναι κ τι κανει στην ζωη του ο καθενας. Αυτη ειναι κ η εννοια της ανωνυμιας του ιντερνετ. Αλλιως θα διναμε ολοι τα στοιχεια μας κ την επαγγελματικη ιδιοτητα κ θα μιλησουμε επωνυμα πλεον, διαφορετικα.

Οτι σου γραφει καποιος προφανως ειναι η δικη του αποψη/θεση, αλλιως θα συνοδευοταν απο μελετη η λινκ.
Το αν θα παρεις μια αποψη σοβαρα η οχι εξαρταται πολλες φορες απο ποιος το λεει κ γι αυτο μπορεις ελευθερα να ζητησεις διευκρινησεις, για να δεις ποσο σοβαρα θα παρεις κατι που γραφεται, πριν κανεις μια σελιδα χεστηριο ποστ σε καποιον που θεωρεις οτι ειναι κατι - που τελικα δεν ειναι κι ολας, για να γραφεις τωρα σε τα περι σεβασμου, οταν εσυ ο ιδιος δεν σεβεσαι.

Τελος το δυστυχες συμπερασμα ειναι οτι ο αλλος κοιταει πως θα προσβληθει κ οχι πως θα συνενοηθει.
Απο τους 10 που μπαινουν με το "καθαροαιμο" Χ σκυλακι της γεννας προβατου με τον αλιγατορα, ζητημα κι αν ΕΝΑΣ πει, ωχ για δες.... Παιζει να εχουν δικιο τουτοι δω..... Μπορει κ να εχω ημιαιμο.... Αλλα που......
Αφηνει ο εγωισμος;
Επειδή το έχεις παρακουράσει το θέμα μαζί μου, πεσμου ΕΝΑ σημείο που αναφέρθηκα στον σκύλο μου ή έστω ότι είπα οτι έχω καθαρόαιμο!
 


zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.002
2.714
Δραμα
Έκτος εάν φοβασαι μη συμφωνήσουμε κι ανατριχιάσεις πάλι ? :whistle:
Φανταζεσαι να την ξαναπαθω;;; Μακρυα απο μας!

Η αποψη μου σε 2 γραμμες (που το ειπα σχεδον και πιο πριν) ειναι οτι η κατασταση εχει παρα πολλα προβληματα, ειτε μιλησουμε για ΚΟΕ ειτε για εκτροφεις ειτε ειτε...και οτι δεν πρεπει να δωσουμε κλωτσια και να γεμισουμε (και αλλους) byb αλλα να διορθωθει η οποια αποκλιση απο το ιδεατο κατα το δυνατον.
Τοσο απλα.
Το προβλημα μου μαζι σου (και οχι μονο) δεν ειναι οτι ΟΛΑ οσα λες ειναι λαθος, το προβλημα μου ειναι οτι δεν ακους και μονο λες.
 


east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Επειδή το έχεις παρακουράσει το θέμα μαζί μου, πεσμου ΕΝΑ σημείο που αναφέρθηκα στον σκύλο μου ή έστω ότι είπα οτι έχω καθαρόαιμο!
.... Μολις μου πεις κι εσυ, που ακριβως αναφερθηκα προσωπικα σε σενα.
Εκτος κι αν νομιζεις οτι ολες οι αναφορες σε β'ενικο τις οποιες πολλακις τονιζω οτι ειναι γενικες αναφορες, αφορουν αποκλειστικα το προσωπο σου!

Οταν αναφερομαι σε καποιον αποκλειστικα κανω quote το ονομα του.
Κατα τ αλλα οποιος εχει την μυγα, λενε.......
 


LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Υπάρχουν και άλλα ελληνόφωνα φόρα για σκύλους όπου ,απόσα ξέρω,ο καθένας μπορεί να γράφει για το καθαρό πιτμπουλάκι του, γα το μπέζ καναδέζικο λυκόσκυλό του και για το βασιλικό του κόλλεϊ. Εκει πραγματικά δεν γίνεται καμία διάκριση.
Μπορεί όποιος θέλει να περάσει μια βόλτα κ να διαπιστώσει μόνος του. Και μετά αν θέλει ας μας ενημερώσει για το πού διατηρείται κάποιο επίπεδο.

Υπάρχει και το φεισμπουκ.:LOL: Υπάρκει και το πάρκο της γειτονιάς , υπάρχει και η αίθουσα αναμονής στο κτηνιατρείο.....
Ioanna a δε θυμάμαι να υπάρχει ούτε στους κανονισμούς ούτε σε ποστ του αντμίν παρόμοια θέση (η αναφορά σε σκύλο συγκεκριμένης φυλής οφείλει να αναφέρετε αποκλειστικά σε σκύλο με pedigree και σε όποιον δεν αρέσει μην τον κρατάμε και με το ζόρι).
Από πλευράς χρηστών υποθέτω ότι ένα μεγάλο μέρος (ίσως το μεγαλύτερο) δεν έχει την ίδια άποψη με εσένα (καθαροαιμία=πεντιγκρί), αλλά βαριέται και να ασχοληθεί.

Με τη δική σου λογική (που δε θεωρώ σωστή) θα σου έλεγα αν καμιά δεκαριά άτομα έχουν μία συγκεκριμένη άποψη δεν είναι ανάγκη να τη διατυμπανίζουν κάθε τρεις και λίγο εδώ μέσα, μπορούν να πάνε κάπου αλλού.


Ανέκαθεν και για (σχεδόν) όλους σκύλος συγκεκριμένης φυλής είναι ο σκύλος που φέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Και χαρακτηριστικό του σκύλου δεν είναι το pedigree. Πώς θα μπορούσε άλλωστε η άποψη μίας ομάδας ιδιωτών (γιατί τίποτα παραπάνω δεν είναι ο ΚΟΕ) να μας δεσμεύει όλους; Ασφαλώς μπορεί να βάζει κανόνες για όσους εθελοντικά επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα (και εννοείται δικαίωμα τους να το κάνουν) αλλά μέχρι εκεί. H FCI δεν έχει το copyright των φυλών -υπάρχουν πριν και ανεξάρτητα από αυτή.

Και το ότι ένας σκύλος είναι συγκεκριμένης φυλής και χωρίς πεντιγκρι εκτός από εμένα και αυτούς που συχνάζουν στα πάρκα ή σε άλλα φόρουμ ποιος άλλος το αποδέχεται;
Μάντεψε!
Η FCI.
Και για το λόγο αυτό επιτρέπει και στους κόλπους της τη διαδικασία της αναγνώρισης...


Ο admin κυκλοφορεί όλη μέρα στο φόρουμ και σήμερα έχει διαγράψει άλλο θέμα αλλά με το συγκεκριμένο δεν έχει ασχοληθεί, δεν το έχει κλειδώσει.
Εγώ, ειδικά αν δεν ήμουν η υπεύθυνη του χώρου, δε θα ένιωθα καλά δείχνοντας την πόρτα ως ανεπιθύμητο σε κάποιον συμφορουμίτη. Αλλά αυτό είναι θέμα προσωπικής ηθικής και κανόνων ευγένειας.
 
Last edited:


Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Απάντηση του ΚΟΕ: Δεν υπάρχει στην Ελλάδα εκτροφείο της συγκεκριμένης ράτσας. (ούτε καν στη Λαμία.... :whistle::whistle:)
Επόμενη κίνηση του υποψηφίου ιδιοκτήτη το internet
Στο ψάξιμο , Ω(!!) τι τύχη, ΚΡΙΤΗΣ του ΚΟΕ, φέρνει σκυλιά της συγκεκριμένης ράτσας.
Δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει πάει να βρει τον ΚΡΙΤΗ του ΚΟΕ !
Και τι ακούει ?!?!?!
Θα σου φέρω από το εξωτερικό ΧΩΡΙΣ pedigree !!!!
Μα, μου, τι, πως,.... ο υποψήφιος ιδιοκτήτης....
Ρε... (ο ΚΡΙΤΗΣ του ΚΟΕ!!!) το pedigree είναι ένα τίποτα...ξέρεις πόσα ψεύτικα υπάρχουν..... Θες να πας σε εκθέσεις ?
Όχι, απαντά ο υποψήφιος ιδιοκτήτης....
Ε τότε τι το θες το pedigree ???

Αντί λοιπόν @sea-mol να τα βάζεις με τον όποιον (ή τους όποιους) εδώ μέσα κρίνοντας και κατακρίνοντας, ΔΕΙΞΕ μας ΠΟΣΟ διαφέρεις εσύ (!!!) από τους Ελληνάρες !
κοιτα επειδη εσυ ακολουθησες αυτη την πορεια δε σημαινει οτι ολοι λειτουργουν ετσι , τα δικα σου λαθη μη τα γενικευεις . Το να παρεις τον κοε τηλεφωνο και να τον ρωτησεις για εκτροφεια ειναι σαν πρωτη κινηση σωστη αλλα μερικες φορες ο ΚΟΕ απανταει λαθος , γιατι την εκεινη την εποχη που εψαχνες εσυ υπηρχαν 2 εκτροφεια ενα στην λαμια που λες και ενα στην αθηνα . Αφου σου πει ο ΚΟΕ οχι δεν εχουμε τιποτα η κινηση σου ειναι να στραφεις σε εκτροφεα αλλης χωρας οχι να πας σε Κριτη του ΚΟΕ οσο για τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε ιστοριες για αγριους .

Πριν αρχισεις να ρωτας τα εδω μελη τι εχουν κανει στο θεμα σκυλος , κατσε πρωτα και σκεψου τι εχεις κανει εσυ . Το να καταληξεις σε εναν πισωαυλιτη σερβο την στιγμη που ξερεις για εκτροφεια δεν ειναι οτι οτι καλυτερο μεταξυ μας .

ΑΝΟΙΞΕ ένα τόπικ για τον ΚΟΕ , τα μελή και τους κριτές του
ΜΙΛΑ μας για το πόσο νόμιμοι και ηθικοί είναι !
ΠΕΣ μας για το πόσο σωστοί , επιλεκτικοί και αυστηροί είναι οι κανόνες του !!
ΑΝΕΔΕΙΞΕ τις αδιάβλητες θεσπισμένες διαδικασίες του !!!
εσυ τι εχεις κανει για να γινει καλυτερος ο κοε? εχεις γραφτει μελος ? αν ναι θα σου πω μπραβο αν οχι θα σου ελεγα να γραφτεις πρωτα και να συμμετεχεις στις εκδηλωσεις και τις συγκεντρωσεις του και να βοηθησεις να αλλαξουν τα κακως κειμενα . Ειναι ευκολο να κραζουμε απο την απ εξω το δυσκολο ειναι να κανουμε κατι για αυτα που κραζουμε

Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα αγαπητέ...
Κι όταν ασχοληθείς λίγο (όχι πολύ!!!) με το τι παίζει στον ΚΟΕ, ποια είναι η σχέση του με κριτές εκτροφεία κι εκπαιδευτές και το πως....κατανέμονται (κατά καιρούς) βραβεία και διακρίσεις ..... , ΤΟΤΕ αγαπητέ, το μειδίαμα (ειρωνικό βεβαίως βεβαίως) είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αντίδραση απέναντι στην άποψη (σου) ότι ...άμα σε πιστοποιήσει ο ΚΟΕ τότε ΝΑΙ(!) είσαι εκτροφέας, τότε ΝΑΙ(!) έχεις καθαρόαιμο.

Να ζούσαμε Ελβετία, να πω έχεις δίκιο....
Και κάτι τελευταίο....
Όταν σε μια απαίδευτη αγορά γίνονται τα μύρια όσα , δεν γίνεται να τα βάζεις ΜΟΝΟ με το κράτος που ΔΕΝ έχει νόμους, ΜΟΝΟ με τους αγοραστές-"πελάτες", που τους ενδιαφέρει η τσέπη τους και η βολή τους και να μην τα βάζεις ΠΟΤΕ με τους ίδιους τους επαγγελματίες που δεν διασφαλίζουν το "προϊόν" τους !
Αναρωτιέμαι γιατι άραγε(Σςςςςς) ?
Και σίγουρα μια πιστοποίηση του ΚΟΕ δεν διασφαλίζει και πολλά....
και γιατι η ελλαδα δε μπορει να γινει σαν την ελβετια ? αυτη η νοοτροπια του ωχαδερφισμου και οτι ελα μωρε εδω ειμαστε ελλαδα και δεν εφαρμοζονται οι νομοι (που παρεπτιτοντως υπαρχουν ) δεν την καταλαβαινω . Στο χερι ολων μας ειναι να αλλαξουμε σιγα σιγα τα πραματα ωστε και να μειωθουν οι πισωαυλιτες και να διορθωθει και ο κοε και ολα. Ναι ισως ακουγεται ουτοπικο αλλα οκ , απο το να καθομαι και να βριζω και να κραζω χωρις να κανω κατι ουσιαστικο το προτιμω χιλιες φορες .
Το αλλο που δεν καταλαβαινω μαζι σου ρε κοστιλος μιλας για απαιδευτη αγορα , τα βαζεις με τους εκτροφεις , τα βαζεις με τον κοε και καλα κανεις δε λεω , απλα να σε ρωτησω και εγω με την σειρα μου . ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ ??
 


ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
Εεε...για την ακρίβεια @LaCat ... δεν ζήτησα από κανένα μελος να αφησει το φόρουμ.
Μπορεί όποιος θέλει να το συγκρίνει με άλλα :confused:

edit : Στα υπόλοιπα που γραφεις δεν τα αγνοώ αλλα δεν εχω κάτι παραπάνω να σχολιάσω, πολλές σελίδες τράβηξε το νήμα.
 
Last edited:


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.552
6.983
Μουσικοχορευτικόν διάλλειμα! Επειδή έπεσα εκεί στα γκρι μόλις άνοιξα το θρεντ και θυμήθηκα την κομματάρα:

Η οποία κάπου λέει (για άλλο λόγο, αλλά κι εδώ κολλάει):
The perception that divides you from him
Is a lie
For some reason you never asked why
This is not a black and white world
You can't afford to believe in your side
 
  • Like
Reactions: ioanna a


LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Εεε...για την ακρίβεια @LaCat ... δεν ζήτησα από κανένα μελος να αφησει το φόρουμ.
Μπορεί όποιος θέλει να το συγκρίνει με άλλα :confused:

edit : Στα υπόλοιπα που γραφεις δεν τα αγνοώ αλλα δεν εχω κάτι παραπάνω να σχολιάσω, πολλές σελίδες τράβηξε το νήμα.
Ιωάννα, για τη δική μου λογική, είναι δύσκολο να αποδεχθώ ότι στόχος του ποστ σου δεν ήταν να δείξεις την πόρτα κατευθύνοντας κάποιους αλλού, αλλά να μας πληροφορήσεις ότι υπάρχουν και άλλα φόρουμ και το facebook.
Αν ο στόχος σου ήταν καθαρά πληροφοριακός ζητώ συγνώμη
αν και ομολογώ ότι μου μου είναι δύσκολο να το πιστέψω.
 
  • Like
Reactions: ioanna a


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Σε καποιον το έλεγα αυτό πρόσφατα αλλά δε θυμαμαι.

Ο αδερφός πριν χρόνια δούλευε στην ενωση δήμων και κοινοτήτων ή κατι τετοιο, στο τμημα που αφορουσε το ΧΥΤΑ. Μου ειχε πει ότι παλιά τα κέντρα διαλογής δεν λειτουργουσαν όπως έπρεπε οι μπλε κάδοι αδειάζονταν στα Λιόσια. Θόλωσα και αφού έβρισα πολύ, του είπα και τι κάθομαι σα μ@#$κας να ξεχωριζω και να ξεπλενω κλπ. Και ο σοφότερος-για-τα-χρονια-του αδερφός μου μου ειπε δεν πειράζει, εκπαιδευόμαστε.

Από την άλλη, αδέρφια, στ αληθεια πιστεύουμε ότι καποτε ο ανθρωπος θα μάθει να σέβεται το σκύλο; Υπάρχει τέτοια κοινωνια στην οποία λειτουργούν όλα ρολόι, δεν υπάρχουν byb, παρατημένα, και όλοι υιοθετούν ή αγοράζουν από ηθικούς Εκτροφείς;

Υπάρχει τρόπος να μειωθεί ο 'από πάντα ηθελα ενα [insert breed] και μετά από μεγάλη ερευνα μιας εβδομάδας, εμαθα τα παντα, και θέλω σκύλο χθες';
 






Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Με πρόχειρες στατιστικές, το 98% των μελών δεν είναι εκτροφείς (με βάση τους εκτροφείς που ξέρω εγώ). (y)
Επίσης κοιτάζοντας τα μέλη που είναι τώρα on line, και απ όσο θυμάμαι, γύρω στο 10% έχει pedigreνιο σκύλο. Οι υπόλοιποι είτε έχουν υιοθετημένο, είτε bybατο που μετάνιωσαν.
Και είναι και δυο τρία μέλη που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια για να μην χαλάσουν την ζαχαρένια τους. Είναι συνήθως τύποι ανθρώπων που δεν μπορούν να ζήσουν στο "γκρι"...(έκανα μια μαλακία και προχωράω με αυτή). Αλλά πρέπει να έχουν δικαιωμένη την κάθε τους πράξη για να μην έχει πληγούλα το εγώ τους μωρεαχουτοοοοοοοοο
ΤΟ υπολοιπο 90% που εχει byb σκυλι δεν το μετανιωσε ,απλα τους πρηξατε μερικοι μερικοι με την προπαγανδα σας για τα pedigree και εχουν χασει το μπουσουλα...
""Τι?Δεν εχει pedigree?ημιαιμο εχεις""
" μα κυρια εγω θελω να ρωτησω τι αμπουλα να βαλω στο σκυλακι μου?απο ποιον ςκτροφεα το πηρες?μα τι σχεση εχει αυτο?Δεν απαντας ?αρα ημιαιμο εχεις!!!μα συγνωμη εγω θελω να ρωτησω τι αμπουλα να βαλω.""...Σταματα!!!!!τι νομιζεις οτι ειναι εδω?Μονο εμεις με τα γαλαζοαιματα καθαροαιμα εχουμε δικαιωμα ερωτησεων....

και καπως ετσι στο φορουμ συμμετεχουν καμια δεκαρια μονο ατομα....
 
  • Like
Reactions: krigopo


Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.609
1.940
είναι ορος του φορουμ αυτος ?
τοτε να αλλαχτεί το ονομα γιατι το dog = θεωρειται καποιος που είναι στο φορουμ αυτόματα ότι είναι ο υπεργνωστης και αν μπει σε παρεακι στο παρκο θα τους γ@@@@ με τις γνωσεις του ??
Καποιος που ξερει απο σκυλους 10%πανω απο το μεσο ορο της Ελλαδας δεν θα πιασει καν κουβεντα με παρεακι στο παρκο...
Καποιος που ξερει απο σκυλους 20% πανω απο το μεσο ορο της Ελλαδας δεν θα μπει καν στο φορουμ
Καποιος που ξερει πραγματικα απο σκυλους δεν θα μπει καν στο φορουμ και ισως κραξει και τα φορουμς...Και ειναι κριμα...

Τωρα σε ενα παραδειγμα με τα Γ.Π που ειπε καποιος νομιζω ο Βασιλης...Αν πας σε 10.000 ελληνες ενα μη-εκτροφικο Γ.Π που μοιαζει δεν μοιαζει καν με Γ.Π και ενα "εργασιακο" Γ.Π εκτροφικο το 95% Θα πει ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ το μη-εκτροφικο...και το αλλο ημιαιμο....ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ....Αν δε πας Γ.Π ΜΑΥΡΟ θα το πουν ΒΕΛΓΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ...ΟΛΟΙ και μαλιστα θα πεταχτει και ενας ακομα και θα πει ναι ρε ασχετοι ΒΕΛΓΙΚΟ ειναι...

Στο πως βλεπεις το σκυλο σου δεν πρεπει να παιζει ρολο αν ειναι καθαροαιμος-εκτροφικος-μη εκτροφικος-μπασταρδος-ημιαιμος-κοπριτης και δεν ξερω τι σκατα αλλο!Οτι και να ειναι εσυ θα το αγαπας!!!
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν πρεπει να μαθουμε απο τα λαθη μας...αν εχουν γινει και ποσο σημαντικα ηταν!!!

Το πεντιγκρι μπορει να ειναι ενα χαρτι αλλα δειχνει παρα παρα παρα πολλα...και για πραγματα που θα δεις και επανω σε αυτο το χαρτι θα παρεις σκυλο...και πραγματα που θα δεις η Δεν θα δεις και θα σε κανει να μην παρεις σκυλο!!ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΑΙΤ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙς ΚΙΟΛΑς...για να βλεπεις pedigree-εξετασεις υγειας και και και
 


sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Οση στρεψοδικία και να κάνετε για να δικαιώσετε την παράνοια, δεν θα κουραστώ (εγώ τουλάχιστον) να γράφω και να ξαναγράφω. Ας κάτσουν οι κυριλέδες του φόρουμ να κοιτάνε αφ υψηλού.
Και ναι ρε @kostillos , τσουρέκια είναι!
Κάτσε και τσέκαρε να δεις πόσα θέματα έχουν γίνει με κράξιμο συγκεκριμένων εκτροφέων. ΑΛΛΟ οι έννοιες ξαναλέμε, και άλλο τα στραβά στην εφαρμογή τους.
Αν υπάρχουν έλληνες εκτροφείς και κριτές για τον πε@ καβάλα, αυτό δεν αναιρεί το ότι η εκτροφή έχει συγκεκριμμένη διαδικασία. Και φυσικά δεν προκύπτει από πουθενά η λογική 11χρονου: "ααααααααααααααααα οι εκτροφείς είναι νούμερα, καλύτερα να πάρω εισαγωγή κουτάβι απ την Μπουρκίνα Φάσο ή τον Τάκη τον Σουγιά" Από πού προκύπτει και πώς στέκει λογικά αυτό θα μου πει κανένας?
Και η άλλη στρεψοδικία του Κούρος.....
Ποιος ασχολήθηκε με την φυλή σε θέματα αμπούλας? Τι σχέδη έχει αυτό με τις περιπτώσεις που οι συμβουλές έχουν να κάνουν με χαρακτήρα θέματα ανάπτυξης, κλπ????
"-Δεν σηκώνει το αυτί το ΓΠ που πήρα απ την Τασία"
"-Το ποιο?"
Και ποιος είναι αυτός με το pedigreνιο? ΕΓΩ??????? Το mareco?????????????? H Orilis ??????????? Για κάνε μια έρευνα να δεις το ποσοστό με "γαλαζοαίματο" αυτών που απαντάνε σε τέτοια και μετά έλα σφύρα κλέφτικα!
Τουλάχιστον να έχεις τα παπάκια μέσα στην μεγάλη αντρίλα, αυτά που υποστηρίζεις να μην τα υποστηρίζεις με ψέμματα!
 






vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους , υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν και άνθρωποι που ξερουν .. Αυτοι που ξερουν ο μόνος λόγος που περνουν έναν σκύλο από ΒΥΒ ειναι η τιμή ή το σιγά μην με πιάσουν κορόιδο , δεν ειναι ούτε τα φιλοζωικά τους αισθήματα γιατί τότε θα πήγαιναν στο πάρκο της γειτονιάς τους να διαλέξουν ένα ούτε κρατάω απόσταση γιατί η εκτροφή ειναι σάπια.
Η εκτροφή έχει κάποιους κανόνες , έχει κάποιους ελέγχους , δεν ειναι τέλεια όπως δεν ειναι τέλειο τίποτα στην ζωή μας , έχει ρομαντικούς που τα στάνταρ τους ειναι πάνω από τους κανόνες , έχει τυχοδιώκτες , έχει ριψοκίνδυνους , έχει και απατεώνες .
Αλλά υπάρχουν κανόνες κανόνες που πρέπει να βελτιωθούν, κάποιους που πρέπει να του αλλάξουμε αλλά έχεις κάπου να ξεκινήσεις να μάθεις να ενημερωθείς.
Από την άλλη μεριά τι υπάρχει ? που ειναι γραμμένοι οι κανόνες ?
Το ΧΑΟΣ ένα τίποτα, puppy mill , ιδιώτες που βγάζουν χαρτζιλίκι , άσχετοι που ζευγαρώνουν τα άσχετα.. Αλλά το 300 ή 500 ευρώ στην διαφορά της τιμής μας κάνει και το ξεχνάμε και μετά θυμόμαστε την αλητεία των εκτροφέων αλλά ξεχνάμε την σκύλα που άρχισε να γεννάει από τον πρώτο της οίστρο συνεχόμενα μέχρι τα βαθιά της γεράματα.
Οπότε μην κοροιδευόμαστε και ειδικά με τόσο πάθος.
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τελικά, ρε παιδιά,
Μετά από 40 ολόκληρες σελίδες θέματος... μετά από 9 μέρες και πάνω από 700 (μεγάλα και αγχωτικά - ψυχαναγκαστικά) posts... ουφ, Θεέ μου... when the going gets tough, the tough get going... είστε, όντως, γενναίοι!:p:D

Αντιλαμβάνομαι ότι "η ζωή με ένα σκυλί byb"... είναι τεράστιο άγχος!
ΧΑΟΣ, όπως εύστοχα ανεφέρει η @vek ... ένα άνοιγμα των φτερών της πεταλούδας στο Πεκίνο, προκαλεί την θεομηνία στον Αμαζόνιο!!!

Άσε, ας λείπει καλύτερα!:)
Δεν θα "πάρω"... και, στην παρούσα φάση, ούτε byb, ούτε οτιδήποτε άλλο "αγοραστό", φθηνό ή ακριβό! Τίποτα... nada!
Βέβαια, παίζει η φάση που δεν θα μπορέσω να αρνηθώ συναισθήματα και πράξεις, σε κάτι που ζητάει δωρεάν βοήθεια...;)

Υ.Γ.1. Αντιλήφθηκα και (σαν collateral damages), μέχρι και βαρύγδουπες δηλώσεις (βλέπε:τελευταία, διάσημα λόγια μεγάλων ανδρών) υπερτιμημένων νέων - ηλικιωμένων μελών... του τύπου: "παρότι είμαι πολύ ωραίος... άει χάσου, μυρμηγκάκι"...:(

Τονίζω, όμως, ότι ΑΥΤΟΥΣ τους νέους - νεόκοπους... μέσα σε 8 χρόνια, στον (βρωμερό!) κόσμο του "φουκαρά" του σκύλου (και όχι αποκλειστικά του φόρουμ), είχα ένα αισθητήριο που τους έπαιρνε χαμπάρι... να συνεχίσουμε να ζούμε και να τους θυμόμαστε...(n)

Υ.Γ.2. Βέβαια, τόσο οι "παλιοί", όσο και οι (σοβαρά το λέω) "νεόκοποι", το ευχαριστιέστε, με άκρατο μαζοχισμό...:whistle:
 
Last edited:
  • Like
Reactions: vek


takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Οση στρεψοδικία και να κάνετε για να δικαιώσετε την παράνοια,
Εννοείται ότι η στρεψοδικία είναι το μοναδικό καταφύγιο από τη στιγμή που η συζήτηση για τον ορθό τρόπο εκτροφής δεν έχει ως αίτιο την διαφωνία σε επιμέρους θέματα των διαδικασιών εκτροφής αλλά προσωπικά παράπονα, απωθημένα, ατυχίες κλπ

Παίρνεις τον καημό σου και τον κάνεις θεωρία και άποψη
 




Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU