καλημερα...καλυτερα ειμαι τωρα,αν και πηγα προχθες και φυτεψα κατι λουλουδακια αλλα χθες τα λουλουδακια που του ειχα βαλει καποιο σκυλακι τα ποδοπατησε μαλλον
σε γενικες γραμμες μου λειπει πολυ αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να θυμαμαι μονο τις καλες στιγμες. για το μονο που χαιρομαι ειναι οτι δεν πονεσε,απλα θα ηθελα να εχω περισσοτερο χρονο,ειχα τοσα πολλα στο μυαλο μου να κανουμε ακομα....
επικοινωνησα και με τους υπευθυνους απο την αμερικη για το καροτσακι που μου ειχαν δωρισει για το τι πρεπει να κανω τωρα που ο φλωρακος μας αφησε και πως επρεπε να κινηθω οσων αφορα το θεμα και αν επρεπε να τους το στειλω πισω και εχθες πηρα απαντηση και μου ειπαν οτι το καροτσακι μου ανηκει και μπορω να το χρησιμοποιησω οπως εγω νομιζω και οτι ειναι σιγουροι πως θα το δωσω σε καποιον να εχει πραγματικη αναγκη,και φυσικα ετσι ειναι.
μαλιστα οι ανθρωποι θα μου στειλουν ενα ελαφρως χρησιμοποιημενο εξαρτημα το οποιο ειχε διαλυσει ο τζακ και χωρις αυτο παει αχρηστο το καροτσακι και θα μου το αντικαταστησουν χωρις χρεωση
,μου προτειναν και οι ιδιοι ενα καταφυγιο που εχουν βοηθησει στα τρικαλα και εχουν κανει και εκει καποιες δωρεες...θα ηθελα να το δωσω σε καποιο ζωακι που πραγματικα εχει αναγκη...