Καλό ταξίδι φλωράκο μου....








Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Να τον θυμάσαι Μαργαρίτα και να τον αγαπάς πάντα το ίδιο για τα καλά και τα άσκημα, για όσα σου έδωσε και όσα σου πήρε και θα σου πάρει η απουσία του. Να προσέχεις.
 


tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Τελικά κάποια σκυλιά είναι πολύ τυχερά....
Με τέτοιους "ιδιοκτήτες"-φίλους....
Εύχομαι το ταξίδι του να είναι τόσο καλό όσο και η ζωή που έζησε....
Συλληπητήρια...
 
Last edited:










nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Λυπαμαι πολυ.
Να εισαι γερη , εκει που ειναι ξερει οτι ειναι στην καρδια σου.
 






deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
καλημερα...καλυτερα ειμαι τωρα,αν και πηγα προχθες και φυτεψα κατι λουλουδακια αλλα χθες τα λουλουδακια που του ειχα βαλει καποιο σκυλακι τα ποδοπατησε μαλλον :(
σε γενικες γραμμες μου λειπει πολυ αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να θυμαμαι μονο τις καλες στιγμες. για το μονο που χαιρομαι ειναι οτι δεν πονεσε,απλα θα ηθελα να εχω περισσοτερο χρονο,ειχα τοσα πολλα στο μυαλο μου να κανουμε ακομα....
επικοινωνησα και με τους υπευθυνους απο την αμερικη για το καροτσακι που μου ειχαν δωρισει για το τι πρεπει να κανω τωρα που ο φλωρακος μας αφησε και πως επρεπε να κινηθω οσων αφορα το θεμα και αν επρεπε να τους το στειλω πισω και εχθες πηρα απαντηση και μου ειπαν οτι το καροτσακι μου ανηκει και μπορω να το χρησιμοποιησω οπως εγω νομιζω και οτι ειναι σιγουροι πως θα το δωσω σε καποιον να εχει πραγματικη αναγκη,και φυσικα ετσι ειναι.
μαλιστα οι ανθρωποι θα μου στειλουν ενα ελαφρως χρησιμοποιημενο εξαρτημα το οποιο ειχε διαλυσει ο τζακ και χωρις αυτο παει αχρηστο το καροτσακι και θα μου το αντικαταστησουν χωρις χρεωση :eek:,μου προτειναν και οι ιδιοι ενα καταφυγιο που εχουν βοηθησει στα τρικαλα και εχουν κανει και εκει καποιες δωρεες...θα ηθελα να το δωσω σε καποιο ζωακι που πραγματικα εχει αναγκη...
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Είναι προσαρμοσμένο στα κιλά του Τζακ και ο Αλεξ είναι κατά πολύ μικρότερος.
 




greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
51
Πατρα
Mε λιγη προσπαθεια ισως ....να το προσαρμοσετε.Αν ημουν κοντα θα βοηθουσα οπως μπορουσα.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Νομίζω πως δεν είναι εφικτό.
Λόγω της ατροφίας που ανέπτυσσε ο Τζακ στο πίσω μέρος, ρωτούσαν για τα κιλά του συνεχώς και σταθερά ανά κάποιες μέρες, για να το στείλουν προσαρμοσμένο πάνω του, μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.
Κάποιος που να ξέρει βέβαια, ίσως και να μπορούσε να το μετατρέψει.
 




deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
40
ελληνορωσων
το ειδα το σκυλακι και πολυ λυπηθηκα..οπως λεει και η μαρια ειναι κατα πολυ μικροτερος,και δεν μικραινει δυστηχως...ουτως η αλλως δεν μπορω να βοηθησω αμεσα,πρωτον γιατι δεν εχω ακομη το εξαρτημα το οποιο χρειαζεται και θα πρεπει πρωτα να μου το στειλουν οι ανθρωποι και δευτερον το οτι δεν ξερω ποτε θα γινει αυτο ακριβως,οποτε το θεμα σχετικα με το καροτσακι θα το δουμε εν καιρο οταν θα μπορω κι εγω να εξυπηρετησω καποιον αμεσα.
ελπιζω να βρεθει μια λυση για το σκυλακι αλλα σιγουρα θα χρειαστει κατι σε πολυ μικρο μεγεθος μιας που τα πομερανιαν ειναι μικρα σκυλακια...στο σαιτ που σας ειπα κοιταξτε σιγουρα θα εχει κατι αντιστοιχο,αλλωστε βγαινουν στο μεγεθος του εκαστοτε σκυλου,αναλογως με τις αναγκες και το μεγεθος.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.931
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95